Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואחרי הגולף, מי במקום השני?

די קשה להחליט, הרי פולקסוואגן מספקים חווית נהיגה אולטימטיבית, כל פעם שעליתי על פרארי התבאסתי כי אין תאי אכסון מתוחכמים או עיצוב שבלוני ומתוחכם....

haters will hate

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גולף GTI.

אבל הכול יחסי למה הכי טוב,

הוא הכי טוב בכללי שיצא לי לנהוג עליו עד עכשיו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
די קשה להחליט, הרי פולקסוואגן מספקים חווית נהיגה אולטימטיבית, כל פעם שעליתי על פרארי התבאסתי כי אין תאי אכסון מתוחכמים או עיצוב שבלוני ומתוחכם....

ומסך מגע, איך שכחת את המסך מגע?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה על התזכורת, לVW יש את המערכת הטובה ביותר, בדיוק נזכרתי בחוויה שלי עם הספייקר C8, נכנסתי לרכב ועוד לפני שהנעתי חשתי געגועים לפאר היצירה הגרמנית, מכוניות כ"כ יקרה ואין כרית אוויר? חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי פלסטיק רק (אז מה אם הוא מתקלף) בדש בורד, אין מה לדבר על מתקן לכוסות. אין אין על VW, בספייקר היו ברגים חשופים, פשוט בושה (מצורפת תמונה להמחשה)

spyker-c8-interior-pedals.jpg

ולא הייתה משענת יד כמו בגולף.

פשוט בושה, ככה לא מתכננים מכונית

זה :

spyker-interior-700x459.jpg

לא מתקרב לזה:

2012-volkswagen-jetta-gli-interior-photo-384763-s-1280x782.jpg

וזה בלי להזכיר את העובדה שאוטו בלי DSG זה פשוט לא אוטו אמיתי, מה זאת הדוושה השלישית הזאת (כ"כ שנות השישים).

וההגה העגול, בנסיעה בקו ישר הוא מלטף לי את איבר המין, רק בפולקסוואגן חושבים על הכל. שלמות.

הספייקר עליה נהגתי הייתה בצבע שחור, עוד טעות, הרי ידוע ששחור זה הצבע של הGTI, על כל רכב אחר זה פשוט נראה רע.

spykerc8.jpg

haters will hate

פורסם

קאררה S על מסלול....

עשיתי 20 עקפות עם קאררה S ו-20 עקפות עם קיימאן S במסלול בצרפת ליד פאריז....

חוויה מטורפת מתנה מאישיתי ליומולדת 30 ...ממליץ בחום

פורסם

10 דקות על פרארי F430 ליד מוזיאון פרארי במראנלו . לא ידעתי שמנוע יכול להשמע ככה.

אם מתמקדים ברכבים שבאמת שרפתי עליהם שעות נהיגה , ולמרות שבבעלותי היום ואגית גודשת , אני אבחר

ב 106 ראלי דור ראשון שהייתה לי במשך שלוש שנים . בסיסית מתקשרת וכמעט בלי שיפורים (מנוע 1.3) -

וחוויה שאני עדיין מתגעגע אליה.

פורסם
Audi A6 3.2 / 3.0T או Volvo S60R. אמנם רכבים שונים לגמרי, אך מבחינת כוח נמצאים במיקום די דומה.

אבל אין על ה206 שלי :oops:

גם אני בוחר ב-S60R.

פורסם

האמת נהגתי על המון מכוניות אבל רובם פשוטות כמו מגאן קורולה מאזדה 3.

אז מה הכי טוב שיצא לי לנהוג עליו?

פולו GTI שנת 2000, היה באוטו הזה משהו מיוחד, אני חושב החדות שלא מצאתי בשום רכב אחר שיצא לי לנהוג עליו.

עוד רכב שאני מאוד אוהב לנהוג עליו זה מאזדה 6 פרימיום 2.3 לא סגור על השנה אבל הרכב בצבע צהוב יפייפה מנוע חזק שהגיר מסרס לדעתי!

פורסם

HUMMER H2 :twisted:

של אחי, בנהיגה בניו יורק פשוט לא הצלחתי להחביא את ההתרגשות והחיוך לא ירד לי מהפנים:-D.

פשוט מטוס, ואם כבר מטוס אז יותר דומה ל"אנטונוב" אבל צורך קצת יותר דלק ממנו:lol: (25-30 ליטר למאה!)

• תוכן חדש...