Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

LP640, קאררה GT, ספייקר, F430, וייפר ACR, קורבטים, 911 ועוד... אבל האוטו הכי הכי טוב שנהגתי עליו אי פעם זה גולף GTI MK5.

haters will hate

פורסם

FUNYO פרוטוטייפ כמו שבתמונה.

0-100 בשלוש שניות, שלדת צינורות במשקל 500 ק"ג ואחיזה שלא נגמרת לעולם עם סליקס.

כי אין כמו לשבת על הכביש, כשהמנוע יושב לך על הראש והפילטר הפתוח ליד האוזן. הצליל יניקה של האוויר פשוט מהפנט.

אברה קדברה

פורסם
אבל האוטו הכי הכי טוב שנהגתי עליו אי פעם זה גולף GTI MK5.

בנצי תעשה לי ילדדדד :ladysman:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
BMW M3 E92

למשך שבועיים שלמים בהרי האלפים באירופה...

כמה שאנח מתגעגע לימים האלה.... :wink:

רק מוסיף תמונה של האוטו, אני הולך לספר בעתיד הקרוב על ה- ROAD TRIP המדהים שלימאירופה.

IMG_0894.jpg

פורסם

פאסאסט 1.8T שנת 2004.

לא ממש ניסיתי לקחת אותה לגבולות האחיזה כי נהגתי עליה פעם אחת והיא של דודים אז לא נעים.

אבל מושבי עור נוחים בטירוף, אוטו שקט , נסיעה מאוד נוחה ,וכמובן והכי חשוב השריקה של הטורבו בכל לחיצה עמוקה על המצערת.

פורסם

306 XSI דור שני

306 GTI 6

מההיגוי והניהוג המשובחים ביותר שילוב של כוח והתנהגות לא פחות מעוצרת נשימה.

מבחינת מכונית שגרמה לי שוק טוטאלי

אינפינטי G37 במכת הגז הראשונה מרגישים שזה מטוס,הבעיטה והשעיטה קדימה שהאוטו הזה בסל"ד ומומנט אפסי הם עוצרי נשימה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

S350 2010 של דוד

וX5M 2011 גם של דוד

מוכן לעלות תמונות לכל הלא מאמינים,העדפה אישית היא לX5M בהרבה אוטו רצחני סאונד מדהים,שילוב בין פרייבט לג'יפ

ואי אפשר לא להתלהב ממה שהאוטו מציע אוטו ספורט לכל דבר

ביום יום מאזדה 3 מנוע 2000 :-(

ולפעמים לאנד קרוזר 2011

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

ML 63 AMG דנדשה של דודי היקר, נסעתי איתה מאשדוד לנתב''ג להחזיר את דוד שלי משדה התעופה וזאת הייתה הפעם היחידה שנהגתי עליה וזה היה פשוט וואו!.

הליטוף העדין של הגז והמפלצת הזאת פשוט בועטת אותך לאלוהים, והשאגה אחחח השאגה... רק התחתונים שלי ואלוהים יכולים לספר כמה הנסיעה חסרת האחריות באותו יום ריגשה אותי.

חשוב לציין שגם מחוג הדלק לא היה מרוצה, אבל היי זה לא אני מתדלק אז למי אכפת :-D.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

יש לי ממש מבחר זעיר של מכוניות שנהגתי עליהם

הכי טובה? אאודי A6 שנת 2003, עשיתי עליה סיבוב של איזה 10 דקות

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
LP640, קאררה GT, ספייקר, F430, וייפר ACR, קורבטים, 911 ועוד... אבל האוטו הכי הכי טוב שנהגתי עליו אי פעם זה גולף GTI MK5.

האמת, חיכיתי לתגובה ממך. אתה מפתיע כל פעם מחדש :lol::lol::lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...