Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אולי מישהו יכול להסביר לי איך זה כשאני נוסע על רכב עם מנוע TSI 1.2 אני מרגיש שהרכב ממש זריז ויודע לפתח מהירות 0-100 בזמן קצר (על פי הרגשה בלבד) ולא כמו שרשום אצל היצרן , לדוגמא 12 שניות 0-100. אני לא הראשון שמספר על ביצועים של 1.2 טורבו ומתאר זאת כרכב זריז... וזאת ביחס לרכבים עם מנוע גדול יותר והספק כוח סוס רב יותר , אולי זה קשור לקג"מ ?

תודה

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

קח סטופר ותמדוד תאוצה.

הכוח במנוע עם טורבו מגיעה מוקדם יותר אולי את זה אתה מרגיש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום

אולי מישהו יכול להסביר לי איך זה כשאני נוסע על רכב עם מנוע TSI 1.2 אני מרגיש שהרכב ממש זריז ויודע לפתח מהירות 0-100 בזמן קצר (על פי הרגשה בלבד) ולא כמו שרשום אצל היצרן , לדוגמא 12 שניות 0-100. אני לא הראשון שמספר על ביצועים של 1.2 טורבו ומתאר זאת כרכב זריז... וזאת ביחס לרכבים עם מנוע גדול יותר והספק כוח סוס רב יותר , אולי זה קשור לקג"מ ?

תודה

12 שניות 0-100 איזה 1.2 TSI זה?

הנתון הרשמי לדוגמא של סיאט איביזה 2011 הוא בסביבות 9.6... בכל מקרה התחושה אכן של כוח רב יותר, כמו שאמרו מעליי קח סטופר

Alfa Romeo Mito QV

פורסם

הגיוני מאוד שתרגיש את זה, שנהגתי על איביזה 1.2TSI DSG בנסיעת מבחן, הרגשתי משיכה חזקה ומתאימה למנועי 2L אטמוספרית.

הכוח במנוע הזה מגיע מהסל"ד הנמוך, מי שנהג הרבה על אטמוספריות, ירגיש שהמנוע 1.2 הפצפון מושך חזק מאוד יחסית לגודלו.

זה לא משנה כמה 0-100, זה נתון לילדים קטנים, העיקר שאתה מרוצה מהמנוע, שהוא מספק לך תמורה לכסף ששילמת עבורו.

(אני מניח שעברת את הגיל שבו עושים פתיחות בשביל כבוד וצומי.)

פורסם

הנתון המעניין יותר זה בהאצות ביניים, בשביל עקיפות טובות יותר וכו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...