Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

srack, בשביל משהו שעולה 180שח + מע"מ אף אחד לא יפנה לעו"ד. שכר הטרחה פשוט לא שווה את כל הרעש והצלצולים.

אני, כמובן, עם פותח השרשור; לא הגיוני בעליל שברכב חדש תהיה תקלה כ"כ חמורה. (עוד יותר לא הגיוני שהיא עדיין לא טופלה, אפילו בעלות כספית כלשהי..)

מאידך - תחשבו על זה - אם היה נכנס גוף זר (נניח, פירורי אוכל) לכל חלק אחר חשוב ברכב (דיסק אודיו עם פירורים עליו היה דופק את המערכת, או בנזין מהול בבמבה היה דופק את המשאבה..) הוא גם היה ניזוק במידה מה.

בגדול רכב לא ממוגן מטעויות אנוש, אפילו ברוח ה"זה רכב חדש לא אמורות להיות תקלות בכלל בשום דבר!", הרי בלי שהייתה נכנסת פיתה עם חומוס לקדם-מותחן הכל היה בסדר גם בעוד 10 שנים כשהרכב יעבור 6 ידיים..

זה אחד הדברים שצריך לקחת בפרופורציה.

כן השירות מרגיז, כן היו יכולים קצת לבוא לקראת הלקוח "לפנים משורת הדין" במשהו עם עלות כל כך מצחיקה.

אבל ללקוח עצמו חלק מהאשמה.

בילדותי - אם הייתי רוצה לאכול משהו הייתי עושה זאת לפני הכניסה לרכב המשפחה. ככה זה עד היום, אף אחד לא אוכל\שותה\מפליץ אצלי באוטו.

שבוע טוב

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על 180 ש"ח ניסאן הפסידו לקוח , זו צריכה להיות הראיה של היבואן, והסקת המסקנה שלעיתים שירות טוב אפילו אם הלקוח אשם יצור איזה שהיא מערכת יחסים ואולי נאמנות לקוח בקניה הבאה.

לא יודע מה קרה במקרה הספציפי , ותמיד נדרש להקשיב לשני הצדדים, אבל הלקוח תמיד נשאר לקוח, ואם אפשר למזער נזקים מדוע לא לעשות זאת ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כולם צודקים השרות לא קיים בקרסו והם הפסידו לקוח !

ואני גם אשם שישר אחרי שזה התרחש אז לא התייצבתי ישר במוסך בסיר להניח שאם ניכנס משהו זה בזמן שנסעו ברכב עם חגורה לא חגורה .

בנוסף והכי מעצבן משהו שלא רשמתי ובוחן שמקבל את הרכב ומשחרר אותו לא מבין למה לא מחליפים לי את זה ובקשר טלפוני איתי {אנחנו לא מכירים} לנסות לעזור לי ולשכנע את מנהל השרות האזורי לתקן לי את הרכב באחריות נכון לרגע זה ללא הצלחה.

אני היום ילך למוסך המרכזי ובמידה לא יחליפו לי באחריות אני מוכר את הרכב פרטים בהמשך!

נמאס פשוט לקבל שרות גרוע .

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

פורסם

התקתוק שאתה שומע זה רעש של שרשרת התזמון והמזרקים זה נורמלי וככה המנוע הזה עובד.

בהתחלה גם לי זה הפריע אבל השרות שנתנו לי היה מעולה.

Peugeot 208GTI

פורסם

1. אני מניח שלא תמכור את הרכב רק משום הבעיה הנ"ל, זה פשוט צעד כלכלי מטומטם וכך אתה מעניש רק את עצמך.

2. יש מצב שאתה נוסע עם ילדים לא חגורים מאחור כבר חודשיים?!?! :shock: אני מאוד מקווה שלא.

3. תקן את הבעיה עוד היום ללא דיחוי ואם צריך אז על חשבונך, לא עושים משחקי כוחות ופרנציפים כאשר זה מגיע לבטיחות.

4. במקביל, תבקש הצהרה מהמוסך (בכתב כמובן) כי הנזק נעשה מפרורי אוכל (אם אפשר שיפרטו גם איזה) וכתוצאה מכך המנגנון לא מתפקד והם אינם לוקחים וכי זה אינו נכלל באחריות.

5. עם הם לא מוכנים לתת לך הצהרה בכתב תקליט את השיחה.

6. שלח את ההקלטה/הצהרה למשרדי היבואן (הם לוקחים ברצינות יתרה כל מוסך שעושה להם נזק תדמיתי), למועצה להגנת הצרכן, למשרד התחבורה, והדובדבן שבקצפת - לעיתונות הרכב ואתרי החדשות המובילים.

7. תשב בנוחות ותתענג על הנזק התדמיתי שהיבואן סופג עקב 180 ש"ח + מע"מ.. :lol:

אני דיי בטוח שפיצוי מתאים יגיע במהרה!

אגב, יש לי רכב כבן 9.5 שנים אשר ראה לא מעט פרורים בחיים שלו והחגורות מתפקדות כמו ביומן הראשון, אני לא רואה שום סיבה שפרורים יפריעו לתפקוד תפס החגורה אלא אם כן הילדים שלך אוכלים פיתה עם מלט וחצץ.. :?

פורסם

בהמשך להתכתבות ..היום פניתי לשירות ניסאן בראשל"צ, שם רכשתי את הרכב ושם גם נמצא מוסך ענק של היבואן

לאחר חצי שעה של המתנה נציג התפנה אלי ואמר שאין בעיה ויחליפו את החגורה אבל קודם הם צריכים להתקשר לשרות לקוחות לדווח שהם מקבלים רכב שהיה במוסך אחר, שירות לקוחות נתן הנחייה לא לטפל בי !

אז פנה אלי הנציג ואמר שאני אפנה לסניף ברחובות כי בראשל"צ לא יכולים לטפל בי.

עניתי שמכיוון שרכשתי את הרכב בראשל"צ ואני לא זז מכאן והאם הוא מסכים לטפל בבעיה , או לא מסכים ?

נעניתי שלא אקבל טיפול במוסך הזה ! בעקבות כך חסמתי את המוסך עם הרכב ועליתי למחלקת מכירות (הם אלו שמכרו לי את הרכב) על מנת שיפטרו את הבעיה (כמו שהם מפרסמים בפרוספקטים באולם התצוגה....שירות מעל הכל )המוכר והמנהל שמעו ואמרו תן לנו לבדוק עם מחלקת שרות.

אמרתי אין בעיה אני כרגע חוסם לכם את המוסך ובמידה ואתם לא מתקנים את הרכב באחריות אני מצפה שתרכשו ממני את הרכב בחזרה (אני מוכן להפסיד אפילו 20 אלף מהמחירון הרכב עם 9000 ק"מ)

הם ענו: אנחנו יכולים רק בשדרוג על רכב אחר של הקבוצה אנחנו לא קונים רכבים!

אז השארתי את הרכב נעול והצהרתי שבמידה ולא יתוקן אני שולח את הקליינטים למוסך!

עזבתי את המקום במונית (על חשבוני כמובן) ולאחר כשעה התחילו האיומים עליי ועל אישתי בהזמנת משטרה,גרר וכו'.

לאחר שעה נוספת של שיחות הציעו לי תיקון הרכב לאחר שאחתום על מחווה של רצון טוב - מסמך המעיד שהתיקון לא נעשה תחת אחריות.

הסכמתי לחתום בתנאי שאקבל העתק ואוכל לפרסם אותו בפורום , ואז הסכימו שאגיע עם המפתחות למוסך.

לאחר הגעתי היחס השתפר פלאים , נאמר לי שהבעיה העיקרית היא שפניתי ראשית למוסך ברחובות ולא בראשל"צ ,אם הייתי מגיעה לראשל"צ קודם התיקון היה מתבצע ללא כל בעיה .

לחגורה המקולקלת לא נימצא החלק במלאי ולכן הרכב נשאר במוסך עד להגעת החלק התקין מת"א.

עדכונים מחר במידה והרכב יצא מהמוסך.

פורסם

פשוט בושה וחרפה. אין לי משהו אחר להגיד. מה הקשר אם טיפלת ברחובות לזה שכרגע אתה רוצה לטפל בראשל"צ? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הם אומרים שבמידה ומוסך אחד טיפל או לא בבעיה מול מחלקת השרות רק אותו מוסך יכול לסיים את הפרשה .

מוזר אבל זה מה יש כנראה שרק בצורה כוחנית ולא יפה אפשר לקבל יחס וחבל כי לי ממש לא היה נעים לחסום את המוסך ולקבל איומים טלפונים לי ולאשתי על גרירות ומשטרה .

בקיצור חבל אבל אני מקווה שהם ילמדו מזה ללקוחות הבאים ואני מקווה שמחר הרכב שלי יצא ולא השאירו לי אותו כנקמה במוסך בטענה שהחלק לא במלאי !

פורסם

סופר ג'יפ, אני לא הייתי שותק - נסה לפנות לבני ברק (ידיעות אחרונות / YNET), יתכן והוא יסכים לפרסם זאת, אולי גם תקבל פיצוי הולם ויחס מתאים להבא.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

סופר ג'יפ, מכיר את המושג יחס גורר יחס?

לפי צורת הכתיבה וההתבטאות שלך אני מבין בדיוק למה קיבלת את היחס שקיבלת. אני גם לא מאמין שהיה כשל בחגורה.

זו דעתי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
סופר ג'יפ, מכיר את המושג יחס גורר יחס?

לפי צורת הכתיבה וההתבטאות שלך אני מבין בדיוק למה קיבלת את היחס שקיבלת. אני גם לא מאמין שהיה כשל בחגורה.

זו דעתי.

איתמר.

איתמר אשמח עם תפרט ואני אביב בהתאם אשמח לדבר איתך במידה ואתה מעוניין

ואני לא מעוניין במלחמות רק רוצה שרות הולם

פורסם

מדהים.

היה לי מקרה דומה (אם כי שונה) עם צ'מפיון בגוולף 140 שהיתה לי. יום אחד גיליתי שחסר לי איזה פלסטיק בתחתית הפגוש. במוסך המרכזי אמרו לי שכנראה מישהו גנב אותו, משום שקל להוציא אותו עם מברג. היה נראה לי הזוי ברמות, אבל היה מדובר באמת בחלק שעלה בערך כמו התופסן לחגורת הבטיחות, אז הלכתי למחסן במוסך המרכזי לרכוש אותו, שם התברר לי שהחלק הזה ידוע כ"קופץ מהמקום" בחניות צמודות, כלומר אם מישהו נצמד אליך לפגוש.

פניתי אליהם, אם כך, וביקשתי לקבל את החלק ללא תשלום, משום שלא היו בהנחיות רכישת הרכב "ואל תגור או תחנה בת"א"... כמובן שנעניתי בשלילה, אבל לא היה לי כח או זמן להתעסק בזה, אז כמו שה שילמתי ולפחות על ההרכבה לא לקחו כסף...

כמו שכתבתי - נדמה שקרסו למדו הרבה מצ'מפיון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שילמדו מהם למכור מכוניות ספורט(יביות), ולא איך (לא) לתת שירות ללקוחות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...