Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהיש לכם?

האוטו חדש, 8000 ק"מ.

אני לא מאמין שמצאו שם לאפה, עם חומוס צ'יפס סלט.

אגב יוסי, הגישה שלך ששילמת כבר 100 אלף, אז מה זה עוד 180 שקל, שגוייה לגמרי.

אולי תשנה את הגישה:

אם כבר קארסו קיבלו על הרכב 100 אלף שקל, אז מה זה עוד 180 ש"ח (שזה עוד מחיר לצרכן, לא המכיר שהם משלמים).

אני עם 340 אלף ק"מ, מטייל בשט, אוכל באוטו וכו'.

והחגורה עובדת כמו חדשה.

מפחינתי, תגובת קארסו לא לעניין.

זאת כמו כל התגובות ששולחים לכולבוטק.

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מדובר כאן בבלאי למנוע ולכן הקלומטראז' לא מהווה מדד.

מספיק שאחד הילדים דחף משהו לתופסן, כמו שמישהו שהגיב רשם טופי לדוגמא, זה מתקשה והתופסן מפסיק לעבוד.

Peugeot 208GTI

פורסם

גם אצלי זה היה מנהל שירות או משהו כזה, לבוש בחולצה מכופתרת.

הבעיה היא שהוא התווכח בקולי קולות עם אנשים ואז גם אמר לי בצורה די מעליבה וחצופה שהוא לא רוצה להכניס רכב בן יותר מ7 למוסך שלהם.

אגב, כל מה שרציתי זה לשכפל מפתח של רנו 11 ורציתי לדעת אם הם יודעים איפה. ברגע שהוא שמע רנו 11 הוא התחיל לצעוק עלי ולא שמע אפילו מה אני רוצה ממנו.

זה היה לפני 5 שנים במוסך בחיפה.

שוב, אתה מדבר כאילו הילדים של כולם פה אוכלים בפה סגור ולא מפילים פירורים ברכבים של ההורים שלהם. אבל שיהיה.

ממש לא. מה שאני אומר זה שאם הילדים שלך דפקו את החגורה, קורה!

קח אחריות וזהו.

ופלג, אני לא אומר ש"מה זה עוד 180 ש"ח...".

אני אומר שהיבואן התעסק עם זה, ניסה לפתור את הבעיה אבל בעצם הילדים של פותח השרשור דפקו את החגורה.

שיקבל את זה, ישלם את מה שעולה לו התיקון וזהו.

הרי אתה לא שומע על אלפי חגורות שנדפקו ושיש קריאה מאסיבית לתיקון.

פורסם

אגב יוסי, הגישה שלך ששילמת כבר 100 אלף, אז מה זה עוד 180 שקל, שגוייה לגמרי.

אולי תשנה את הגישה:

אם כבר קארסו קיבלו על הרכב 100 אלף שקל, אז מה זה עוד 180 ש"ח (שזה עוד מחיר לצרכן, לא המכיר שהם משלמים).

+1. לא מספיק הם עושקים אותנו במחירי הרכבים, אז עוד 180 ש"ח אני צריך לשים ולא הם. "צודק" :roll: ממש שירות לתפארת.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רק אני לא מבין איך אפשר להוציא "כמות פסולת מאכל למכביר" מתופסן של חגורה??

זה תופסן פלא שמשמש גם כצידנית ומנגל?

מה גם, שבהערכה גסה היבואן הרוויח על הרכב 10K ש"ח. אם מישהו צריך "להתגמש" על 180 ש"ח (והרבה פחות עבור היבואן), זה היבואן...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לא מדובר כאן בבלאי למנוע ולכן הקלומטראז' לא מהווה מדד.

מספיק שאחד הילדים דחף משהו לתופסן, כמו שמישהו שהגיב רשם טופי לדוגמא, זה מתקשה והתופסן מפסיק לעבוד.

העניין של הק"מ, היה לתת איזשהו קנה מידה כמובן שאין לא קשר ישיר לנושא החגורה.

ולגבי הנושא הזה:

"הרי אתה לא שומע על אלפי חגורות שנדפקו ושיש קריאה מאסיבית לתיקון."

קריאה מאסיבית לתיקון קוראת לאחר מספר רב של תלונות ותקלות על חלק ספציפי,

הרי לא תיכננו את הרכב עם התקלה בכוונה ואז אמרו בוא נקראה לזה ריקול.

אם היו יודעים אותה קודם לכן היו מטפלים בה עוד בפס היצור.

והניסן ג'וק הוא רכב חדש יחסית כדי לדעת עם התקלה מאסיבית או לא.

למנוע המקולל של הטרופר לדוגמא לקח יותר מחמש שנים, עד שהוגדר בחברה כמנוע בעייתי.

ואם עוד שנתיים שלוש, הבעיה כן תהיה מאסיבית ויקראו לתיקון, אתה חושב שמשהו יחזיר לו את הכסף...אמממ..

פורסם

מה גם, שבהערכה גסה היבואן הרוויח על הרכב 10K ש"ח. אם מישהו צריך "להתגמש" על 180 ש"ח (והרבה פחות עבור היבואן), זה היבואן...

מה הקשר ליבואן ?

הגיע רכב ונבדק, נמצא שמה שדפק את החגורות זה שאריות של אוכל , מדוע היבואן ואו היצרן צריך להחליף על חשבונו ציוד שנפגם על ידי המשתמש ?

כמחווה של רצון טוב הסכים היבואן להחליף ללא עלות את התופסן השני , ואת הראשון הצלחו לתקן, כלומר הלקוח לא שילם שקל למרות התנהגות ביריונית...

אבל גם זה לא בסדר...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ילדים משועממים יכולים להמציא לעצמם משחקים שונים, לרבות כזה בו דוחפים עצמים שונים לחללים שונים ברכב. זה היה, הווה ויהיה ולא צריך להראות כה מופתע. אין לי מושג אם זה מה שקרה כאן, כפי שאני מניח גם לך אין, אבל האפשרות בהחלט קיימת.

פורסם
שלום רב

שמי אריה לייב ואני מנהל השרות בקרסו מוטורס

להלן השתלשלות המקרה כפי שאנו רואים אותו:

בלה בלה בלה

חברת קרסו עשתה , עושה ותעשה כל שניתן על מנת להעניק ללקוחותיה שרות מצויין ,הוגן ומעבר לכך ואני משוכנע שהקוראים ידעו לשפוט זאת נכון כמו גם את התנהגותו של הלקוח במקרה זה.

תודה מראש.

שמע מר מנהל שירות בקרסו מוטורס.

נראה לך הגיוני שכמה פירורים של אוכל שנכנסו לתופסן של החגורה יימנעו פעולה תקינה שלה?

אצלנו בעבודה הקודמת אנשים היו עושים פיאסטות ברכב, ואלו לא היו רכבים פרטיים והם עברו מאות אלפי קילומטרים ולא חסכו מהם כלום ואף חגורה לא נתקעה...

פורסם

אחרי התגובה של קרסו אני עוד יותר בטוח שקרסו יצאו יותר מבסדר גמור.

אז מה היה לנו כאן:

ילדים כנראה שיחקו עם תופסני החגורות ודחפו לתוכם זבל.

הזבל דפק את החגורות.

בעל הרכב בחר לשחק אותם תמים ולהפיל את ה"כשל" על היבואן. כל הזמן הזה הוא מסיע את ילדיו לא חגורים. מופת.

היבואן, שלא נולד אתמול ולא עשו אותו באצבע התנער מאחריות.

בעל הרכב בחר להתנהג כמו הישראלי המצוי ונקט בשיטת ה"מגיע לי", כולל צעקות, איומים וחסימת הכניסה למוסך עם הרכב שלו.

בנוסף החליט בעל הרכב לפתוח במסע השמצות וגידופים שרק חיזקו את סטיגמת הישראלי המכוער. הוא גם היה משוכנע שזה מה שיביא לפתרון הבעייה ויגרום לקרסו לבוא לקראתו.

ובשורה התחתונה, כל הטררם הזה בשביל 180 ש"ח. לא ייאמן.

סופר ג'יפ, אני במקומך הייתי מתנצל כאן בפומבי. אתה צריך להתבייש בהתנהגות שלך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, תקרא תגובה מעליך. אתם מדברים על חגורה, לא על איזה משהו שעשוי מלגו.

אגב, איך ילד בדיוק יכול לדחוף לחגורה דברים אם הוא חגור כל הנסיעה :?::idea:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מר אריה לייב שלום,

אני עובד בחברת פטרוכימיים בעלת מחזור של כמעט 4 מיליארד ש"ח.

במהלך עבודתי אני נאלץ לקחת החלטות לגבי פיצוי לקוחות בסדרי גודל של עשרות ומאות אלפי שקלים.

לא מעט פעמים אנו לוקחים החלטה לפצות לקוח בסכומים הנ"ל על אף שלכאורה אין סיבה לכך, לא טכנית ולא משפטית.

אז למה אנו עושים כך? מאחר ולאבד לקוח עקב אי שביעות רצון ולצבור מוניטין שלילי בקרב שאר הלקוחות (בתחום שלנו יש קשר טוב בין הלקוחות) עולה בטווח הרחוק הרבה יותר.

את זה אנו יודעים כי היינו שם בעבר, (היה לנו שם רע והתיחסו אלינו כחברה מונופוליסטית דורסנית ויהירה, על פי סקרי דעת קהל) ואנו לא רוצים לחזור לשם.

אתה משום מה בוחר בדרך אחרת.

לפעמים צריך לוותר על האגו של מי צודק ולהיות חכם.

להתנצח עם הלקוח על דפי הפורום זו לא הבחירה הנכונה (אפילו שהיא נעשית בנימוס).

לדעתי היית צריך להתנצל על המקרה ולטעון לקצר בתקשורת ולקחת אחריות מלאה תוך כדי פיצוי סימלי של הלקוח.

הדבר היה מקנה לקרסו הרבה נקודות זכות אצל כל קוראי הפורום.

במקום זאת גרמת אולי לחלק מחברי הפורום לנטות להאמין לגירסתך (אם תעקוב טוב תבין שאותם אף פעם לא היית צריך לשכנע) אך החטאת את המטרה.

אני לדוגמא, עדיין חושב שאנשי שרות הלקוחות שלכם נכנסים עם הלקוח למלחמות על פרנציפים וכעת מסתבר שהם גם מקבלים גיבוי מלא מההנהלה שלהם.

מציע לך לשנות את דרכיך.

פורסם
פלג אתה מאמין שניסאן פיתחו תופסן לחגורה במיוחד לג'וק ? הרי ברור זה מוצר מדף שמשותף לרוב הדגמים שלהם.

אני אפילו בטוח שלא.

אבל מספיק שהחליפו ייצרן\חומר\מפעל או כל דבר אחר.

למה, שיש בעיה סידרתית של צמיגים זה בגלל פיתוח של צמיג חדש?

ממש לא, לפעמים דברים משתבשים בפס הייצור בכל מיני מוצרים בגלל חומרי גלם וכו', אפילו משינוי של מזג האויר

הדיפרנציאל בפראדו עד 2002 הוא עם בלאי גבוהה, בלנדקרוזר 2003 ומעלה הבעיה כבר לא קיימת, וזה בדיוק אותו דיפרנציאל.

אז למה?

בגלל שבפראדו הוא נמצא עמוק, קרוב למנוע וללא איוורו.

אגב

אנחנו לא יודעים מה היה במוסך באמת, כך שאני לא יכול להצדיק, לא את הלקוח ולא את המוסך

• תוכן חדש...