Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שני דברים:

ראשית, מי שצפה בסרטון יכול היה לראות שהוא לא ממש חסם שום דבר, ושהעובדים מסביב לא התרגשו מזה.

שנית, וסליחה שאני מוציא פה את השד מהבקבוק, אבל אולי הוא קשור ליחס שהוא קיבל.

ואולי זה היה היחס שהמתלונן הפגין כלפי נותן השירות ?

מתי פעם אחרונה אתה חסמת כניסה לעסק כמחאה ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הייתי מבין שישנה בעיה עם יש כזו רמה של התעקשות אולי כדאי לבדוק שוב בנוסף אתמול והיום העמידו חצי משק סגור כדי לכבל זכיות למגזר עובדים זה בסדר ?

ואני חסמתי חצי עסק היה מעבר לרכב אחד ולא לשנים וזה גם מצולם!

אז זו ביריונות דמיקולו לא סגרתי את העסק !

ואני עדיין בטוח בצדיקתי ומוכן לקבל את תפס החגורה וללכת לבדיקה אצל גורם חיצוני ועם אני או ילדי השתמשנו בתפסנית בצורה לא ראויה אני מוכן גם לשלם וגם להתנצל על גבי הפורים וגם במוסך !

אבל עם אני צודק אני רוצה פיצוי הולם ושהיצרן ירכוש מימני את הרכב כי אחרי מלחמה כזו אולי אנחנו צרכים להיפרד!

היצרן לא חייב לך כלום , ובטח שלא לרכוש ממך את הרכב .

פורסם

שוב הבהרה בסניף בראשל"צ ששם היה כביכול הבלגן הכל נבע מזה שהם רצו להחליף ורק בגלל שהרכב היה ברחובות הם היו צריכים לקבל אישור מהשרות לאחר פניה שלהם לשרות נאמר לי לחזור לרחובות כי לגבי החגורה הם התחילו את הטיפול ורק הם יסיימו אותו ! גם עם זה בתשלום !

העצבים שלי נבעו כי לא הייתה מוכן לחזור לרחובות ורציתי לטפל במקום כי שם רכשתי את הרכב.

והיצרן לא חייב לי כלום רק אחריות לרכב שקשה מאוד לממש!

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

פורסם
בהמשך להתכתבות ..היום פניתי לשירות ניסאן בראשל"צ, שם רכשתי את הרכב ושם גם נמצא מוסך ענק של היבואן

לאחר חצי שעה של המתנה נציג התפנה אלי ואמר שאין בעיה ויחליפו את החגורה אבל קודם הם צריכים להתקשר לשרות לקוחות לדווח שהם מקבלים רכב שהיה במוסך אחר, שירות לקוחות נתן הנחייה לא לטפל בי !

אז פנה אלי הנציג ואמר שאני אפנה לסניף ברחובות כי בראשל"צ לא יכולים לטפל בי.

עניתי שמכיוון שרכשתי את הרכב בראשל"צ ואני לא זז מכאן והאם הוא מסכים לטפל בבעיה , או לא מסכים ?

נעניתי שלא אקבל טיפול במוסך הזה ! בעקבות כך חסמתי את המוסך עם הרכב ועליתי למחלקת מכירות (הם אלו שמכרו לי את הרכב) על מנת שיפטרו את הבעיה (כמו שהם מפרסמים בפרוספקטים באולם התצוגה....שירות מעל הכל )המוכר והמנהל שמעו ואמרו תן לנו לבדוק עם מחלקת שרות.

אמרתי אין בעיה אני כרגע חוסם לכם את המוסך ובמידה ואתם לא מתקנים את הרכב באחריות אני מצפה שתרכשו ממני את הרכב בחזרה (אני מוכן להפסיד אפילו 20 אלף מהמחירון הרכב עם 9000 ק"מ)

הם ענו: אנחנו יכולים רק בשדרוג על רכב אחר של הקבוצה אנחנו לא קונים רכבים!

אז השארתי את הרכב נעול והצהרתי שבמידה ולא יתוקן אני שולח את הקליינטים למוסך!

עזבתי את המקום במונית (על חשבוני כמובן) ולאחר כשעה התחילו האיומים עליי ועל אישתי בהזמנת משטרה,גרר וכו'.

לאחר שעה נוספת של שיחות הציעו לי תיקון הרכב לאחר שאחתום על מחווה של רצון טוב - מסמך המעיד שהתיקון לא נעשה תחת אחריות.

הסכמתי לחתום בתנאי שאקבל העתק ואוכל לפרסם אותו בפורום , ואז הסכימו שאגיע עם המפתחות למוסך.

לאחר הגעתי היחס השתפר פלאים , נאמר לי שהבעיה העיקרית היא שפניתי ראשית למוסך ברחובות ולא בראשל"צ ,אם הייתי מגיעה לראשל"צ קודם התיקון היה מתבצע ללא כל בעיה .

לחגורה המקולקלת לא נימצא החלק במלאי ולכן הרכב נשאר במוסך עד להגעת החלק התקין מת"א.

עדכונים מחר במידה והרכב יצא מהמוסך.

האם זה רק אני או שהקטע שהדגשתי מזכיר לכולם קופת חולים ....

ולחשוב שזאת חברה עסקית ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מר לייב, מנהל השרות של קרסו, יש לך תשובה בשבילי מדוע במורשה ניסן לא יודעים לטפל בחגורת בטיחות, ובמרכזי כן?

האם קיימת רשימת תקלות ספציפיות שיודעים לתקן רק במורשה? האם ביררתם מול אותו מורשה מדוע לא תוקן הרכב שם? האם זאת בעיה של ידע? האם תהיה מספיק שקוף פה בפורום על מנת לתת את הפרטים הללו במדוייק?

ומדוע ל' שטיפל ברכב במוסך ספציפי, אינו יכול לקבל טיפול במוסך אחר? האם ישנה מדיניות כזאת בקרסו?

עזוב רגע את מקבל השרות. הוא בהמה. האם התפנית לרגע לחושב עליכם כנותני שירות? האם שאתה שלם עם זה ששרשור שלם נפתח פה על ...חתיכת במבה? והאם נכון כי בסוף התיקון היה באמת במסגרת האחריות או סתם משיקול דעת, והל' משקר?

כמו שאמרתי, אני לעולם לא אהיה לקוח שלכם. אני מתעב את התוצרת שאתם מוכרים. אבל אולי תשובה ישירה ולא מתחמקת שלך,

תתן הסבר יותר מניח את הדעת ללקוחות המותג הנמנים על פורום מכובד זה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
מר לייב, מנהל השרות של קרסו, יש לך תשובה בשבילי מדוע במורשה ניסן לא יודעים לטפל בחגורת בטיחות, ובמרכזי כן?

האם קיימת רשימת תקלות ספציפיות שיודעים לתקן רק במורשה? האם ביררתם מול אותו מורשה מדוע לא תוקן הרכב שם? האם זאת בעיה של ידע? האם תהיה מספיק שקוף פה בפורום על מנת לתת את הפרטים הללו במדוייק?

ומדוע ל' שטיפל ברכב במוסך ספציפי, אינו יכול לקבל טיפול במוסך אחר? האם ישנה מדיניות כזאת בקרסו?

עזוב רגע את מקבל השרות. הוא בהמה. האם התפנית לרגע לחושב עליכם כנותני שירות? האם שאתה שלם עם זה ששרשור שלם נפתח פה על ...חתיכת במבה? והאם נכון כי בסוף התיקון היה באמת במסגרת האחריות או סתם משיקול דעת, והל' משקר?

כמו שאמרתי, אני לעולם לא אהיה לקוח שלכם.אני מתעב את התוצרת שאתם מוכרים. אבל אולי תשובה ישירה ולא מתחמקת שלך,

תתן הסבר יותר מניח את הדעת ללקוחות המותג הנמנים על פורום מכובד זה.

אתה ממש "אוביקטיבי".

שום תגובה \ הסבר לא יספקו אותך הרי את דעתך קבעת מראש וכל תגובה שלך משתלחת יותר מהקודמת.

פורסם

חבר'ה, תניחו את הרובים בבקשה ! פותח האשכול נשמע וגם נראה בסרט הוודיאו כבחור יישר והגון וכול מילה שלו שווה פנינה.

הבחור שילם סכום נכבד עבור רכב חדש בשביל השקט הנפשי, לצערו קיבל רכב עם תקלות הזויות שלא אמורות להיות ברכב חדש ויתרה מזאת גם הטיפול לא היה לשביעות רצונו לכן מותר לו להתלונן.

אני רוצה לראות את כול החכמולוגים שיקנו רכב ב-150K ויקבלו את הרכב עם שיפשןף קל שבקלים רק אז תבינו את מה שמרגיש פותח האשכול.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, מותר להתלונן אבל אסור לנהוג בבריונות ולסגור מוסך זו בריונות לשמה (וגם אם אתה לא צודק ולא מגיע לך כלום עדיין מותר לך להתלונן).

אתה מדבר על שפשוף אבל אני קיבלתי בשנת 94' טנדר שלא עבר יותר מ 2000 ק"מ בלי להיכנס לכיוון בלמים במוסך. למרות שדובר ברכב עבודה ובחצי שנה של התדיינות (עם 10 ביקורים במוסך בתקופה הזו ועוד כמה ביקורים במכוני בדיקה להוציא אישור על מצב הבלמים מיד עם צאת הרכב מהמוסך) לא צעקנו, לא סגרנו אף מוסך ולא איימנו בכלום מעבר לפרסום העובדות ותביעה משפטית. בסוף קיבלנו את כל כספנו חזרה תמורת החזרת הנבלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
חבר'ה, תניחו את הרובים בבקשה ! פותח האשכול נשמע וגם נראה בסרט הוודיאו כבחור יישר והגון וכול מילה שלו שווה פנינה.

הבחור שילם סכום נכבד עבור רכב חדש בשביל השקט הנפשי, לצערו קיבל רכב עם תקלות הזויות שלא אמורות להיות ברכב חדש ויתרה מזאת גם הטיפול לא היה לשביעות רצונו לכן מותר לו להתלונן.

אני רוצה לראות את כול החכמולוגים שיקנו רכב ב-150K ויקבלו את הרכב עם שיפשןף קל שבקלים רק אז תבינו את מה שמרגיש פותח האשכול.

תסלח לי, איזה תקלות הזויות היו לרכב ? , אבזם חגורת בטיחות ?

אני הוצאתי פולו דנדשה מצמפיון חיפה , ובאותה שנה חזרתי למוסך 3 פעמים על גרר על תקלות שונות.

מעולם לא עלה בדעתי לחסום את הכניסה למוסך היבואן ולבצע הופעה למצלמה.

יש לך נטיה ברורה כלפי תוצרת מסוימת ואתה רחוק מלהיות אוביקטיבי, הצגת הנושא על ידך מדגימה זאת היטב.

פורסם
אתה ממש "אוביקטיבי".

שום תגובה \ הסבר לא יספקו אותך הרי את דעתך קבעת מראש וכל תגובה שלך משתלחת יותר מהקודמת.

משתלחת? מה קשור שאני לא סובל רנו לפוסט הזה?יש עוד כמה תוצרות שלא ארכוש לעולם, מה קשור? אני מבין שאין לך תשובות ענייניות בשבילי ואתה מגיב לגופו של אדם ולא לגופו של עניין רק כדי להשמע חכם, אבל לא זכור לי ששמך "אריה לייב", גם לא פניתי ולא ביקשתי את עצתך או תשובותיך.יש מצב אתה מקבל משהו מהיבואן? אחרת לא ברורה לי סנגוריה מוטרפת כזאת כמו שלך.

שאפתח פוסט בשם" רנו מגאן המכונית הטובה בעולם, אני מתחנן, אנא תנו לי רק סיבות לקנות אחת" שם אני מצפה לראות את תשובתך. ואגב, לכולם פה יש "נטיות" רק לך יש דעות אוביקטיביות, אני מבין.

תראה, השרשור לא מדבר על שירות יוצא מהכלל לבעלי מגאן ליסינג שממ לא מעניינות אותן תקלות כי הם זורקים את המפתחות על שולחן קצין הרכב ומקבלים חלופי (זה בדיוק המקרה של ה308 שאצלנו). השרשור עוסק באדם שרכש חדש במחיר מלא, והיבואן

תוקע אותו על במבה. מילא זאת היתה במבה אדומה אז אני מבין, אבל סתם במבה? צהובה פושטית כזאת? חחח. השרשור הזה מבדח אותי.

ואגב אשמח לאחד והיחיד והמיוחד שיראה לי שהצדקתי את פותח השרשור ולו פעם אחת. מעולם לא הצדקתי אותו. אני לא הייתי עושה את זה. אבל שוב, יפה שהשרשור תפס כיוון מ"איך קניתי רכב חדש והיבואן ייבש אותי" ל " איזה חרא זה לקוחות ישראלים ברבריים.

מר לייב, במחשבה שניה, באמת אל תגיב (ולא בציניות), יש לך סנגורים גדולים פה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אני הוצאתי פולו דנדשה מצמפיון חיפה , ובאותה שנה חזרתי למוסך 3 פעמים על גרר על תקלות שונות.

נו, והם סירבו לתת לך טיפול במסגרת האחריות של היבואן ?!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתם קשקשנים גדולים.

נראה אותכם מתנתקים מהוט\יס\אורנג', וכו'. ללא ביריונות.

תפסיקו לשחק אותה כאילו כל אחד ממכם מגיע למוסך עם קופסאת קורסונים.

לחסום את פתח המוסך זה בדיוק כמו לחסום כביש בגלל העלאת מחירי הבנזין\סולר וכו'.

ואם לזה אתם גם קוראים בריונות, אז חבל שאין מספיק בריונים...

יש מקומות שאם אתה לא מתנהג בדרך הזאת, לא תקבל כלום.

סלחו לי זה פשוט מרגיז אותי לקרוא את השטויות של רובכם.

המנגנון נדפק, תחליפו.

אף אחד לא גזר את הרצועה\תלש אותה מהמקום.

כן טופי, לא טופי, במבה, לא מעניין בכלל.

פלג_

פורסם

פלג,

אני מנהל צוות תיקונים בחברה סלולרית. עד לפני שנה ניהלתי מעבדה במרכז שירות פרונטלי.

יש למישהו מושג פה כמה צעקות, גידופים וקללות הייתי חוטף יום יום מאנשים? שלא לדבר על איומים פיזיים.

בואו נעשה התערבות: כמה מהמגיבים בפוסט הזה התרגזו / קיללו/ צעקו/ התווכחו במרכז שירות? מבטיח לך שכמעט כולם. לא זכור לי מעולם שלקוח שהגיע לאחר מס' ימים עם מכשיר חדש שרכש באלפי שקלים , ואני השבתתי לו אותו על רטיבות/ נזק וכיו"ב, אמר לי " אדוני המנהל, מודה לך מאד על התמיכה ותשומת הלב. אמנם המכשיר נרכש לפני שלושה ימים, אך בוודאי שאתה צודק והתיקון אינו תחת אחריות היצרן, ואשמח לשלם בעבור החלפת המכשיר 1000 ש"ח, רק תאמר לי היכן חותמים".

לרוב אני חוטף באבי אבי. אבל הבנתי שאלו האנשים שנותנים לי עבודה.

אשמח לתשובה עניינית (לרוב זה לא קורה), גם ממי שהאשים אותי באי אוביקטיביות אם הוא/ מקורביו/ מכריו מעולם לא צווחו במרכז שירות. תמיד הגיעו עם קופת עוגיות וזר פרחים.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
נו, והם סירבו לתת לך טיפול במסגרת האחריות של היבואן ?!

אין לך מושג כמה, ואין לי שום רצון לספר על "השירות " המהולל.

וגם במקרה הזה לא הייתה התנערות מהטיפול, אלא נאמר ללקוח שהבעיה לא נגרמה מפגם יצרן ולכן אין כיסוי תחת אחריות.

זה שבעל הרכב חולק על הקביעה זה נושא אחר לחלוטין.

פורסם
תסלח לי, איזה תקלות הזויות היו לרכב ? , אבזם חגורת בטיחות ?

יש לך נטיה ברורה כלפי תוצרת מסוימת ואתה רחוק מלהיות אוביקטיבי, הצגת הנושא על ידך מדגימה זאת היטב.

נו, והטיפול שקיבלת נעשה ע"ח האחריות או לא? כי פה מדובר על רכב חדש עם תקלה בחגורת בטיחות, שהמוסך תיאר כפירורי אוכל. אני לא מומחה גדול, אבל החריץ של החגורה מתאים למטבע של 10 אגורות. כמה אוכל כבר אפשר לדחוף שם? מילא היה מסטיק. ניחא, עוד היו יכולים לראות כל מיני שאריות. אבל פירורי אוכל? אני לא מכיר את הברנש 'סופר ג'יפ', אבל ההתנהגות שלו לא הייתה בריונית - כי הוא לא חסם את המוסך לגמרי (אגב: כתרגיל לשעות הפנאי, חפש לך אשכולות כאן, שבהם אנשים המליצו לאחרים לעשות את אותו הדבר בדיוק כדי להתמודד עם יבואן שלא מוכן לממש אחריות). בסופו של דבר, אני מצדיק אותו, ולו מהסיבה שאין לו למי לפנות מלבד ליבואן - הרי אין פה ממש תחרות. וואללה, השרשור הזה הדליק אצלי אור אדום בכל הנוגע לרכישת רכב אצל קרסו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...