Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת מוזר. בטח יש לך פאק בחגורות, אחרת כבר מזמן הן היו צריכות "להדפק".

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דרך אגב, אני רוצה לציין את התגובות של מר איתמר אב הבית. מוזר, אחרי כל התגובות של פותח השירשור ויותר מי זה - סירטוני וידאו שלו שהוא בחר להעלות לרשת לאחר כל זה אתה עוד ממשיך לבלבל את השכל על התנהגות ה"ישראלי המצוי", ביריונות אתה אומר?

אם זו ההתנהגות של הישראלי המצוי בעינייך אנחנו במצב מעולה, אני לא מכיר הרבה שגם עונים על התואר הזה ומתנהגים כמו פותח השירשור.

אז או שהגיע הזמן ל"אב בית" חדש או שכדאי שתתחיל לשים לב לעובדות - הן נמצאות ממש פה.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

התגובה האינפנטילית משהו שלך אפילו לא שווה התייחסות, אבל בכל זאת, כדי שתוכל ללכת לישון בלילה:

אם לא היית מתנהג כמו בעל החיים ההוא שקופץ בראש היית רואה שכל מה שפרסמתי נרשם לפני שחברנו העלה את הסרטונים. לא שזה משנה משהו כי אני עדיין עומד על דעתי ואם הייתי קרסו הייתי שוקל גם תביעת דיבה.

בשיעור תקשורת הראשון בכיתה י' למדנו שאין דבר כזה תקשורת אובייקטיבית, המצלמה והבמאי תמיד יתמקדו במשהו אחד. במקרה שלנו יש לנו את אדון יריב שהעלה שני סרטונים בהם הם מדבר בנחת וברוגע ומספר את הצד שלו. מהצד השני יש לנו את תגובתו של מר לייב (ולא לבייב, למרות שנראה לי שהוא לא היה מתנגד לשם כזה) שמספר את השתלשלות המקרה ואיכשהו הוא חיזק את ההשערה שקיננה בי ברגע שקראתי את הפוסט הראשון בשרשור הזה. אני לא מצליח להבין איך אפשר להמשיך ולסנגר על מישהו שגרם לנזק (כלומר לא הוא עצמו, כנראה הילדים שלו) ועוד מעז לבוא בשיא חוצפתו ולבקש החלפה במסגרת האחריות ועוד כל הזמן הזה ילדיו הקטנים נוסעים מאחורה לא חגורים!!! זאת ועוד הוא מוסיף חטא על פשע ומעמיד את רכבו שיבלוט כמו עכוזו של בבון בתקופת החיזור ומכריז שהוא לא מתפנה עד שהוא מקבל טיפול הולם.

צר לי, זו לא דרך התנהלות הולמת. אם זה לא הישראלי המכוער אז כנראה שאתה חי בלה לה לנד מר תמי ז.

שני תופסני חגורות בטיחות לא הולכים לעולמם בין לילה. אני מצדיק לחלוטין את ההתנהגות של אנשי קרסו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מזל שהדגשת את השני, אם היית טורח לקרוא את התגובות היית מבין שרק תופסן אחד התקלקל. אבל שטויות, כמו שאמרת השיעור תקשורת הראשון היה בכיתה י' ועבר המון זמן מאז.

זה לא משנה אם הם התקלקלו/נשברו/דחפו לשם סיליקון. זו חגורת בטיחות! עכשיו בוא תסביר לי, איך אותו מוסכניק שראה את כיסא התינוק מאחורה איפשר לאותו רכב לעזוב את המוסך ביודיעין שתופסן החגורה אינו עובד? איך אפשר לישון בלילה בידיעה שחס וחלילה סיפור של 180 ש"ח היה יכול להיגמר אחרת?

אז תרשה לי להגיד לך משהו, אתה ומונה ההודעות שלך לא עושים עליי רושם. בינתיים התגובות האינפנטיליות היחידות שאני קורא כאן הן שלך. כל טוב.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

תקרא שוב את התגובה של מר אריה לייב ואז תחשוב על מה שכתבת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למנהל השרות יש מצלמות שיראה את הברבריות שלי !

ואת החגורה אני ממליץ לשלוח למעבדה או שמאי אני מוכן לשלם מראש או לקחת את זה בעצמי!

ואז ניראה מי ברברי!

שיחזיר לי אותה {את החגורה} ונלך למשרד התחבורה!

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

פורסם
לכל מי שחשב שצעקתי והתפרעתי בקרסו יש מצלמות וגם לי בפלאפון תיראו מה היה בשטח חסימה נטו לא רעש ולא צילצולים מהצד שלי !

aS97LE4RGr0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מענין איך אתה היית מתנהג אם אחד הלקוחות שלך היה חוסם את הכניסה לעסק שלך ומבצע הופעה למצלמה.

בעל המוסך היה סלחני אליך בצורה מעוררת כבוד, כיוון שאם אני הייתי בעל העסק הייתי דואג לזמן משטרה, לדאוג שתקבל קנס + לגרור לך את הרכב.

מופע בריונות מתועד , וד"א כל הכבוד לקרסו שלא טורחים להגיב למופע ולפרובוקציה המתמשכת שלך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
מזל שהדגשת את השני, אם היית טורח לקרוא את התגובות היית מבין שרק תופסן אחד התקלקל. אבל שטויות, כמו שאמרת השיעור תקשורת הראשון היה בכיתה י' ועבר המון זמן מאז.

זה לא משנה אם הם התקלקלו/נשברו/דחפו לשם סיליקון. זו חגורת בטיחות! עכשיו בוא תסביר לי, איך אותו מוסכניק שראה את כיסא התינוק מאחורה איפשר לאותו רכב לעזוב את המוסך ביודיעין שתופסן החגורה אינו עובד? איך אפשר לישון בלילה בידיעה שחס וחלילה סיפור של 180 ש"ח היה יכול להיגמר אחרת?

אז תרשה לי להגיד לך משהו, אתה ומונה ההודעות שלך לא עושים עליי רושם. בינתיים התגובות האינפנטיליות היחידות שאני קורא כאן הן שלך. כל טוב.

על פי ההגיון הבריא שלך, יגיע כל לקוח עם בעיות בטיחות שונות ברכב, ועל המוסך לתקן אותם ללא חיוב כיוון שמדובר על בעיות בטיחות ?

למוסך אין כל סמכות לעכב רכב על בעיות בטיחות, הוא יכול להתריע על הבעיה בפני הלקוח על הבעיה, אבל אם הלקוח מוכן לסכן את הילדים שלו ולנהוג ברכב שהילדים שלו אינםן חגורים , זה הבעיה של הנהג ולא של המוסך.

אני הייתי מחליף את התופסנים תמורת תשלום ורב עם היבואן לאחר מכן , אבל זה אני.

פורסם

סופר ג'יפ, קראתי את כל השירשור וכלקוח קרסו אני לחלוטין מצדיק אותם במקרה זה.

אני בעל ניסאן ג'וק מרוצה מאוד, בטיפול האחרון התייחסו אליי ברמה שירותית מאוד גבוהה שלא הייתי רגיל אליה אצל יבואנים אחרים.

אני תוהה איך אתה מעז לגדף כך חברה כאשר נהגת באופן רשלני ברכבך וסיכנת את חיי הנוסעים ברכב! שתי מילים לי אליך - תתבייש ותשתוק!

פורסם
מענין איך אתה היית מתנהג אם אחד הלקוחות שלך היה חוסם את הכניסה לעסק שלך ומבצע הופעה למצלמה.

בעל המוסך היה סלחני אליך בצורה מעוררת כבוד, כיוון שאם אני הייתי בעל העסק הייתי דואג לזמן משטרה, לדאוג שתקבל קנס + לגרור לך את הרכב.

מופע בריונות מתועד , וד"א כל הכבוד לקרסו שלא טורחים להגיב למופע ולפרובוקציה המתמשכת שלך.

הכול מתועד כי אני חושב שאני צודק ואיין לי מה להסתיר זו רק את האמת!

פורסם
הכול מתועד כי אני חושב שאני צודק ואיין לי מה להסתיר זו רק את האמת!

זה שאתה חושב שאתה צודק זה בסדר, לפגוע בפרנסה של בעל המוסך ולחסום לו את העסק זה אינו חוקי וזה בריונות לשמה.

לא ענית על השאלה מה היה קורה אם לך היו חוסמים את העסק...

פורסם
זה שאתה חושב שאתה צודק זה בסדר, לפגוע בפרנסה של בעל המוסך ולחסום לו את העסק זה אינו חוקי וזה בריונות לשמה.

לא ענית על השאלה מה היה קורה אם לך היו חוסמים את העסק...

הייתי מבין שישנה בעיה עם יש כזו רמה של התעקשות אולי כדאי לבדוק שוב בנוסף אתמול והיום העמידו חצי משק סגור כדי לכבל זכיות למגזר עובדים זה בסדר ?

ואני חסמתי חצי עסק היה מעבר לרכב אחד ולא לשנים וזה גם מצולם!

אז זו ביריונות דמיקולו לא סגרתי את העסק !

ואני עדיין בטוח בצדיקתי ומוכן לקבל את תפס החגורה וללכת לבדיקה אצל גורם חיצוני ועם אני או ילדי השתמשנו בתפסנית בצורה לא ראויה אני מוכן גם לשלם וגם להתנצל על גבי הפורים וגם במוסך !

אבל עם אני צודק אני רוצה פיצוי הולם ושהיצרן ירכוש מימני את הרכב כי אחרי מלחמה כזו אולי אנחנו צרכים להיפרד!

פורסם

שני דברים:

ראשית, מי שצפה בסרטון יכול היה לראות שהוא לא ממש חסם שום דבר, ושהעובדים מסביב לא התרגשו מזה.

שנית, וסליחה שאני מוציא פה את השד מהבקבוק, אבל אולי הוא קשור ליחס שהוא קיבל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אתם שוב פעם חוזרים וחופרים על זה שהבן אדם מסיע את הילדים בלי חגורות , למרות שאין לכם מושג אם לאחר

הקלקול של המנגנון הוא עדיין הסיע את הילדים ברכב הנ"ל או שבכלל הסיע אותם ברכב אחר.

איתמר הייתה תקלה רק באחד מתפסני החגורות התפסן השני פשוט נכנס לתוך המושב.

זה שנתפס התפסן של החגורה לאחר תקופה כל כך קצרה זה לא תקין ולא משנה מה אנשים יגידו פה, יש כשל בתכנון.

בדיוק כמו שבקורולה של ההורים שלי המנורה של הכריות אוויר נדלקה,נסעתי למוסך והתברר שהכבל התנתק

משום שהיה בקבוק מים מתחת למושב, הם ניסו להפיל את האשמה עלי , אבל חזרו בהם משום שאין שום פירוט או הסבר

שאומר שאסור להכניס דברים מתחת למושב, ואם היה לטויוטה כל כך אכפת מזה שלא יכנסו דברים מתחת למושב שישימו איזשהו חוצץ .

בנוסף אין פה כל הצאת דיבה , כל עוד יש מן האמת בדברים.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• תוכן חדש...