Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די אני פשוט לא יכול לשלם כל פעם סכומים כאלו! אני נוהג בקיה פורטה אבל המחירים של הדלק הורגים אותי!

אני רוצה לעושת משהו בנידון וחשבתי על כל יום נבחר תחנה ולא נתדלק בה

דעתכם בנושא?

לשמל יום ראשון סונול

יום שני אלונית וכו' וכו'

מישהו בעד? או שנמשיך לשבת מאחורי המקדלת ולבכות?

פורסם

עוד שרשור בכי על מחירי הדלק.

תפנים:

ככל שמתקדם התהליך שבו מעבירים את העושר העיקרי לידי בעלי הון מעטים, ובמקביל שוחקים את המשכורות של השכירים + העברה של כספים למגזרים לא יצרניים + הון שחור, נוצר בור תקציבי עמוק.

את הבור הזה אפשר לסתום רק ע"י מיסים עקיפים, כמו העלאת מע"מ והטלת מס בלו על אלכוהול, דלק וטבק.

לכן המס על טבק לנרגילה עלה ב-1000%, לכן העלו את המע"מ, לכן העלו גם את מס הבלו על הדלק.

המסקנה שלי? תהפוך את השיטה ע"י מהפך בקלפי.

מתאים לך? אני אשמח. לא מתאים לך? תמשיך לשלם.

פורסם

או שתקשיב למה שהבחור שהגיב לך אמר ותפנים שחברות הדלק לא יכולות להפחית במיסים המטורפים שהמדינה הנאורה שלך מטילה על הדלק. ברגע שתבין את מה שהוא מציע תעבור לשרשור ״קארספורום נערך לבחירות״ שחולק יחד עם השרשור שלך את העמוד וקח חלק.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
עוד שרשור בכי על מחירי הדלק.

תפנים:

ככל שמתקדם התהליך שבו מעבירים את העושר העיקרי לידי בעלי הון מעטים, ובמקביל שוחקים את המשכורות של השכירים + העברה של כספים למגזרים לא יצרניים + הון שחור, נוצר בור תקציבי עמוק.

את הבור הזה אפשר לסתום רק ע"י מיסים עקיפים, כמו העלאת מע"מ והטלת מס בלו על אלכוהול, דלק וטבק.

לכן המס על טבק לנרגילה עלה ב-1000%, לכן העלו את המע"מ, לכן העלו גם את מס הבלו על הדלק.

המסקנה שלי? תהפוך את השיטה ע"י מהפך בקלפי.

מתאים לך? אני אשמח. לא מתאים לך? תמשיך לשלם.

ואני היתי בטוח שהכותב הינו חבר מרכז מפלגת העבודה ויו"ר משותף של הפורום החברתי במפלגה

פורסם
ואני היתי בטוח שהכותב הינו חבר מרכז מפלגת העבודה ויו"ר משותף של הפורום החברתי במפלגה

ומה בדיוק ממה שכתבתי סותר את מה שאתה אומר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...