Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה פסי דריכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

היום נסעתי מדרום למרכז,

אחרי יבנה עוד כמה קילומטרים וירדתי לאיילון 20 ( בת ים, חולון וכו'),

המשכתי כול הזמן ישר וישר עברתי את מקווה ישראל , קצת לפני הגשר היו פסים ( אני מניח שאלה פסי דריכה שמצלמות מהירות לא?),

עברתי אותם על מהירות 108 .

למה לצפות ? לקנס? משפט? אחר?

תודה

פורסם

מה המהירות המותרת המירבית בכביש הזה?

בכל מקרה, תבדוק אם המצלמה פעילה.

היה פלאש?

אם צולמת אני מניח שתקבל מכתב מניצב ברונו שטיין, מפקד אגף התנועה של משטרת ישראל ובו ייכתב משהו כמו:

"רכבך תועד מבצע עבירת תנועה כמפורט בדו"ח המצ"ב. אגף התנועה מפעיל מגוון מערכות מתקדמות לאכיפת עבירות תנועה לשמירת שלומם וביטחונם של כלל המשתמשים בדרך. בעת זו (חודש פברואר), מצאתי לנכון, לפנות אליך באופן אישי ולבקשך לציית לחוקי התנועה, וזאת מבלי לרשום כנגדך דו"ח תנועה בגין העבירה הנוכחית. עדיף להפסיד רגע בחיים, מאשר את החיים ברגע".

פורסם

אם הבנתי נכון את מיקומך, המהירות באותו מקום נסיעה הוא 70 קמ"ש.

יכל להיות שאלו פסי דריכה של נפח התנועה אשר מודדת כמה רכבים חולפים

באותו קטע כביש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן יש שם מצלמת מהירות לשני הכיוונים מערב מזרח ולפי מה שהבנתי הם נותנים עכשיו דוחות נו נו נו..

בכל מקרה אם היא היתה מבצעית אני חושב שהיית בבעיה 40 קמ"ש מעל המותר לפני הפחתה..

סע בזהירות.

נעשה ונצליח! בעזרת השם!

• תוכן חדש...