Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב , קיה סיד החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

רכב יפה,קיה באמת הפתיעו לטובה עם הרכבים שלהם.

האוטו מבפנים נראה כמו רכב משפחתי יוקרה כזה,אהבתי.

פורסם

אם היא תגיע עם המנועים החדשים של יונדאי, משמע 140 כ"ס ובתמחור של הסיד הנוכחית היא תוכל לשמור את קיה במקומה בטבלת המסירות עוד שנה

פורסם

יבשתי ברביעי האחרון הריו ומאוד הופתעתי לטובה מהסלון,הישיבה,אם זאת הדרך קשה יהיה לעצור את קאיה אחח מזדה מזדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סליחה שאני לא מתרשם מעיצוב בקוריאה. לא הרכב הזה ולא ה- I40 עושים לי משהו. בעצם, למעט היונדאי קופה בתחילת דרכה, ולמעט הוולוסטר בצבעי ממתק, העיצובים שלהם לא קולעים לטעמי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא ציפינו ממישהו שיש לו גולף שירשום שהוא אוהב את העיצובים החדשים של הקוראניות :lol:

אגב, דווקא אני חולק על מיכאל, ולפי דעתי העיצוב הפנימי גם נראה טוב ומכובד, כמו החיצוני.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
סליחה שאני לא מתרשם מעיצוב בקוריאה. לא הרכב הזה ולא ה- I40 עושים לי משהו. בעצם, למעט היונדאי קופה בתחילת דרכה, ולמעט הוולוסטר בצבעי ממתק, העיצובים שלהם לא קולעים לטעמי.

צודק!!!

העיצוב השחור משחור בפנים, פשוט משעמם, חבל שיש כאלה שקוראים לו נוח איכות ושחשבו על כל פרט קטן

Wait a second....!!

פורסם

נראית לא רע בכלל.

שני דברים שמפריעים לי:

1) מה שנראה כמו כפתור כיוון מראות צד, שנמצא על הדש, בניגוד למשענת דלת נהג. נראה לי כמו פספוס שלהם. הרי את המראות מכוונים בתנוחת הנהיגה (כאשר הידיים מגיעות להגה, כמובן) ואילו הכפתור הנ"ל רחוק יותר!

2) העיצוב החיצוני היה משתפר אילו היו מוסיפים עוד יציאת אגזוז בצד השני. די חיפשתי אותו, אחרי שראיתי את החזית האגרסיבית

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

נראת כמו הריו החדשה.

ראיתי את הריו היום (מרחוק ומאחורה), גם בשחור, הרשימה לטובה.

הדבר הראשון שחשבתי עליו הוא שככה אמור היה להראות הדור הבאה של הלאון אחרי שנת 05 ולא כמו שעשו אותו.

2ecn634.jpg

Party-Houston-Austin-111-450x300.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זה מראה כמה העיצוב של הלאון מוצלח ואיך היא ניראתה כשרק הוצגה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא חושב שקאיה מציגה אמינות נמוכה,היא בטוחה במוצרים שלה ונותנת 7 שנות אחריות,כמובן שלא כול ה 7 מלאות אבל זה מראה על הביטחון.אני לא היית מפחד לקנות קאיה.

פורסם

עיצוב יפה מאוד, יותר מעניין מעיצובים הבאנלים של הגולף ושאר הוואגיות.

שקיה יוכיחו את האמינות שלהם כמו טויטה או הונדה, ואני כל כך מחליף את ההונדה בקיה הזאת.

אני מבין שלבעלי היפניות נוח לשכוח, כמה ריקולים היו לטויוטה/הונדה ולשאר היפניות בשנים האחרונות וכמה ליונדאי? :roll: עשרות לעומת 0, ממש "אמינות".

ובשונה מהיפניות, באירופה קיה/יונדאי נותנות 5 שנות אחריות מלאות, לעומת 3 בלבד של היפניות. (שלא לדבר על VAG ושאר הגרמניות שכלל לא מאמינים בתוצרת שלהם).

כל העובדות בשטח מצביעות בדיוק הפוך מהדעה שלך.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...