Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני באמת נזהר במילים, אבל המבחן ההשוואתי הזה נראה יותר כמו פרסומת מאשר מבחן.

אתה מוזמן לקרוא גם מה את החלק האחרון של הכתבה - אם לדעתך היתה פרסומת, אזי הבנת הנקרא שלך לוקה בחסר.

עזוב, הנה אני מצרף לך אותו - שלא תתאמץ חלילה:

"בעת קבלת גלאי הרדאר מדגם אסקורט, ובחינתו במשך מספר ימים, נתקלנו בבעיה. הוא לא גילה כלום. לא רק שלא גילה, אלא שהתריע על לזירה על הרכב בכל תאוצה חזקה ו/או שיוט מהיר במיוחד. פנינו ליהודה מאפריל טקליין - שהחליף את הגלאי באחר. הגלאי השני היה מעולה. הוא למעשה זה שנבחן על גבי דפים אלו. רק שנודע לנו על עוד מקרה כזה מקולגה. לכן, במקומכם, היינו דואגים לבדוק את הגלאי בטרם קנייתו. כמו כן, לבדוק ולקבל הכוונה אצל היבואן, כיצד מעדכנים את הגלאי במצלמות חדשות. שהרי ללא זה, אין יתרון לאסקורט."

ואומר לך עוד מה מפריע לי, קיבינימט, אנו דואגים לתת לכם כאן (גם קארזפורום וגם מגזין הגה) כתבה ממגזין שאנשים משלמים עליו ממיטב כספם והשת"פ הזה נעשה רק בכדי שתקבלו מידע, כמו שביקשתם ואלו התגובות... אין יותר מגעיל מזה.

ולעניין:

בממוצע, הולנטיין גילה רק כשישים מטר בממוצע לפני מכמונות הצמתים בני דרור ובית ליד. שלך מגלה יותר? מגניב.

אני בדקתי 2 גלאי ולנטיין. האחד של חבר ואחד של צ'מפיון שהיה על רכב מבחן. שוב, 2 גלאים.

טווח גילוי מולטונובה של הולנטיין אינו ראוי ושל האסקורט גרוע עוד יותר. אך כמו שרשמתי בכתבה, אם תכניס את מיקום המצלמה לגלאי הרדאר 9500I - יש לך טווח גילוי טוב יותר. משמעותית. לטעמי גם מדגם עתידי של ולנטיין, אין מה לעשות, GPS תמיד יקלוט ממרחק רב יותר.

עוד משהו, מולטונובה זה רק חלק אחד של הבחינות. אל תתעלם מהשאר. אל תשכח את המצלמות הדיגיטאליות שעומדות להיכנס ואל תשכח את אקדחי הלייזר.

בכל מקרה, כמובן שאפשר להוסיף עוד גלאי GPS ובכך לתת תחרות ראויה יותר ל 9500I ואף (אולי) לגבור עליו. השאלה היא עם העלות של גלאי GPS נוסף לעלות לולנטיין תהיה ראויה מבחינת מחיר ל 9500I. עוד משהו שצריך להבין זה ששניהם התחרו ראש בראש, "בלי עזרת חבר" כמו שנהגנו לומר בילדותינו.

מקווה שנהנתם מהמבחן.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום לכל ילד יש GPS של 500 שקל בשביל להתמצא בדרכים, ככה שההוצאה עליו היא לא כעזר לגלאי. העניין הוא שבנוסף על זה יש לאותו מכשיר גם אפשרות להתריע על מצלמות. כמו שכתבתי, למצלמות אין סיבה לקנות היום גלאי אלא רק GPS.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קודם כל, אם נפגעת אני בהחלט מתנצל, לא היתה לי כוונה הטענות הן לא במישור האישי אליך, או לכל אדם אחר

בני דרור מתגלה אצלי מ-150 מטר לפחות

כנ"ל אצל כל חברי עם ולנטיין, אני חוזר ואומר יתכן ומדובר במוצר לא מעודכן או כיול שגוי, אחרת זה לא ברור ותמוה, יתרה מכך ?

גם בסרטונים שהעלתי רואים את זה בצורה ברורה.

על כך שהבאת את המידע אלינו כולנו מלאים תודה על כך, אבל שהמידע לא עומד בקנה אחד עם העובדות שאני מכיר (ושים לב אני מדגיש עובדות, היות ועובדתית יותר מולנטיין אחד בכיול מתאים מגלה ספציפית בבני דרור מעל 150 מטר)

אז יש פה בעיה כלשהי, משהו פה לא תקין.

מענה ה-GPS מול הגאטסו הוא דבר חשוב ומבורך ולדעתי זה צעד פשוט סופר איכותי מחברה להוציא מכשיר משולב כזה

אולם בימים בהם המשטרה מודיעה על רכישה של מכמונות מולטנובה שיותקנו אך ורק על ניידות, הריי שהאיום הכבד והמפתיע יהיה ניידות אקראיות בשוליים, ולא מכמונת שמיקומה ידועה מראש.

במידה וה-V1 היה מגלה מ-60 מטר, הייתי אוכל את הכובע וסותם את הפה, יתרה מכך כנראה שלא הייתי שם אחד בריכבי, אולם לא כך המצב ולכן חשוב שאנשים ידעו זאת, כמו שאמרתי משהו פה לא תקין, יתכן ומדובר בתקלה, יתכן כיול, אין לפסול גם פשוט "התנגשות" בין הגלאים.

אבל זה המצב.

בקשר לסעיף הלייזר - אין טעם לבחון גלאי כנגד לייזר, כי זה פשוט "חייך" אכלת אותה. אין שום סיכוי להנצל מלייזר בעזרת גלאי

בשביל זה יש אמצעים אחרים שעליהם אין טעם להרחיב

פורסם

במידה וה-V1 היה מגלה מ-60 מטר, הייתי אוכל את הכובע וסותם את הפה, יתרה מכך כנראה שלא הייתי שם אחד בריכבי, אולם לא כך המצב ולכן חשוב שאנשים ידעו זאת, כמו שאמרתי משהו פה לא תקין, יתכן ומדובר בתקלה, יתכן כיול, אין לפסול גם פשוט "התנגשות" בין הגלאים.

בממוצע אלו הטווחים של הגילוי. וכן, ביורו מוד. שוב, שני גלאי רדאר. למה? לא יודע - אבל אלו העובדות מבחינת הבדיקה שעשיתי.

אם לא הבנת, אני לא מתייחס לסירטונים, לו הייתי לוקח אותם כמובנים מאליו - לא הייתי מבצע את הבדיקה הזו.

ושוב, זה לא קריטי כל כך, ה GPS יגלה זאת הרבה לפני.

בקשר לסעיף הלייזר - אין טעם לבחון גלאי כנגד לייזר, כי זה פשוט "חייך" אכלת אותה. אין שום סיכוי להנצל מלייזר בעזרת גלאי

בשביל זה יש אמצעים אחרים שעליהם אין טעם להרחיב

אמנם משבש יהווה אחלה של פתרון, אבל גם זה נתון של בדיקה ואין להתעלם ממנו.

משבש בנוסף לגלאי יגרום להוצאה יקרה, המתווספת להוצאה יקרה שגם ככה מוצאים על אחד הגלאים. לא לכולם יש אפשרות להוציא סכום כסף כזה ולכן בדיקה אקדח לייזר היא רלוונטית ביותר.

לגבי מולטנובות על ניידות - כשנגיע לנהר נחצה אותו. לא רק זה, אתה מוזמן להשאיר פרטים אצלי בה"פ ואני מבטיח שנזמין אותך למבחן ברגע שתתגלה אחת על ניידת בארץ. אקדח לייזר וניידת עליי. ככה זה כששלושה מהכיתה שלך במתנ"א...

:wink:

אל תשכחו,

פורסם
רק דבר אחד שכחת להגיד בהודעה הגרנדיוזית שלך

קיימת הלכה מנחה של בית המשפט המחוזי בבאר שבע,

זאת אומרת שכל בית משפחות מחוזי אחר יכול להחליט שלא לקבל אותה וללכת בדרכו שלו

ברגע שזה יגיע לעליון ותהיה פסיקה בנושא זאת תהיה הלכה מחייבת !

חן חן על התיקון. בינתיים עוד לא יצא פס"ד סותר של בית משפט מחוזי אחר. אני מעריך כי גם לא יצא פס"ד סותר , כיוון שפס"ד מבוסס על עדויות מומחים הן של ההגנה והן של המדינה, בערכאה הראשונה כאשר העד המומחה מטעם המדינה הסכים כי יש כאן כשל, והוא לא פרי גחמה של שופטת.

הודעתי לא גרנדיוזית היא שירות לציבור הקוראים כדי שידע שגם אם הוא נתפס לא כלו כל הקיצין. בדיוק כפי שהמבחן הוא שירות לציבור הקוראים.

אם תקרא את הודעתי תראה שציינתי כי ההחלטה הסופית תיפול בבבקשת רשות ערעור שהוגשה לעליון.

ההימור שלי בית המשפט העליון יחייב את המדינה לכייל את מכשיריה כפי שהחוק מחייב במעבדה מוסמכת, דבר שעד היום לא נעשה .

אבל עד אז רבים משופטי ישראל ( לא כולם ) מאמצים את פסקי הדין שיצאו משלושה שופטים שונים ( במקרה כולם מבית המשפט המחוזי בבאר שבע ) ומזכים נאשמים ומבטלים פסילות מינהליות.

אם הודעה כזו היא לא שירות לציבור אז מה כן?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מי שקונה את הוולנטיין קונה אותו בעיקר נגד הדבורה וגם נגד מולטנובה.

כל שאר הדברים הם NICE TO HAVE אבל אי אפשר לבנות עליהם.

אוהד, לדעתי היה נחמד לדעת איזו גרסא הוולנטיין כדי לקבל את התמונה המלאה, אם יש לך את המספרים הסידוריים של היחידות שנבדקו, אפשר באתר של V1 לראות את הגרסא.

מה לגבי התראה היקפית וכיוון המטרה ? יש את זה באסקורט? כלומר הוא יודע לומר אם זה בא מאחוריי, מלפניי או מצדדיי ?

בקשר למולטנובה על ניידת :נכון ללפני מספר חודשים יש לפחות 2 ניידות ג'טה סמויות עם מולטנובה במקום של לוחית הרישוי הקדמית. אחת מהן זהובה. ראיתי וזיהיתי מספר פעמים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

1. לא, את החיווי הזה יש רק הולנטיין.

2. אנסה להביא את המספר הסידורי. של אחד לפחות.

3. אני לא מסכים שמי שקונה את הולנטיין עושה זאת רק בשביל דבורה ומולטונובות. מולטונובות נייחות אין הרבה ואת המספרים של הדיגיטאליות שעומדות להיכנס, כבר הספקנו לקבל. ושוב, אנשים מגרדים כסף בשביל הגלאים, לא לכולם יש היכולת לקנות גם GPS. אנשים מעוניינים לקבל הגנה היקפית, ובזה האסקורט טוב יותר.

אל תשכחו,

פורסם
בקשר למולטנובה על ניידת :נכון ללפני מספר חודשים יש לפחות 2 ניידות ג'טה סמויות עם מולטנובה במקום של לוחית הרישוי הקדמית. אחת מהן זהובה. ראיתי וזיהיתי מספר פעמים.

לי לאישית לא יצא לראות. ארים טלפון לבדוק. באם זה נכון, ותינתן לי הגישה לניידת, אשתדל למצוא זמן ואופציה לזה באחד הגיליונות הקרובים. אתה ועתיד מוזמנים להגיע ולתת חוות משלכם בכתבה. רק מסרו לי בה"פ את הטלפון שלכם.

אל תשכחו,

פורסם

אני מאמין שאייל מדבר על ניידות "לוחית הרישוי הנופלת". לא קשה לזהות אותן - לוחית הרישוי אצלן מותקנת מעט נמוך יותר ובעת הצורך צד אחד של הלוחית נופל והמצלמה נחשפת. יצא לי לראות צילום של אחת מהניידות המדוברות (בצבע לבן), אנסה להשיג אותו.

פורסם

אייל\אוהד,

הדיון הזה לא יגיע לשום מקום מסיבה אחת פשוטה

א.אני בטוח במליון אחוז שאוהד מעיד על נתוני אמת וואין לו אנטרס חבוי

ב.אני בטוח במליון אחוז שה-V1 מגלה בטווחים גדולים בהרבה

עכשיו זה פשוט

אם אכן ה-V1 מגלה בטווחים אפילו של מאה מטר ומעלה

וה-אסקורט מגלה ב-30 מטר הריי שה-V1 ממשיך להיות המאסטר ואין בכלל מה לחשוב, האסקורט לא ראוי

אם ה-V1 אכן מגלה מ-60 מטר אז הריי שכבר יש פה שיקול של עלות\תועלת וכל אחד יעשה את השיקול שלו.

אני העלתי סרטונים שה-V1 נראה מגלה מטווח ראוי ביותר את המצלמות,

אז לדעתי ההשוואה הזאת ברורה וכל אחד מפה יוכל לעשות את השיקולים שלו.

קלאטץ' תיקון קטן - המצלמה נמצאת בתוך הרכב על הדש, מה שמתחבא אחרי המספר זה הרדאר עצמו

יאשה לא הבנתי מה לא יצא לך לראות ? מולטנובה על ניידות ? יש כמה, יש ג'טה, יש אקורד כסופה מסתובבות קבוע במרכז, מחלף קסם לכיוון ת"א, ג'בוטינסקי רמת גן ועוד

הינה אחת מינואר - באחוזה, רעננה

*תודה לטופ ספיד על התמונה*

285_20100111_Multanova_00146.jpg

Z62_20100111_Multanova_00147.jpg

פורסם

הייתי בטוח שמדובר על משהו אחר לגמרי...

בכל מקרה, ההבדלים בין הגלאים הובאו לכם. מקווה שתפיקו מזה את המיטב. כל אחד יוכל להפיק מהגלאים או משילובם עם מוצרים אחרים את המיטב. אין גלאי מושלם. לטעמי במחיר הזה - שניהם לא קרובים להיות מושלמים. בטח ובטח כאשר צריך להוציא עוד כספים בשביל לכסות על אזורים חלשים שלהם.

באמת שהזענו בשביל המבחן הזה ולכן גם נעלבתי קצת. מודה. אבל אני באמת שרוצה ללכת קצת ולהתנתק מהמחשב קצת. אז שיהיה לכם אחלה של ערב!

אל תשכחו,

פורסם

ההבדל הוא שנרכשו עוד כאלו, (עוד לא סופקו) והמצלמה עברה הסבה לדיגיטאלית מפילם מה שמוזיל עלויות ויגרום להם להסתובב ביותר חתיכות

פורסם

מסכים עם גורל ואייל, הוולנטיין מגלה מולטנובות קבועות במרחק של בערך 200-250 מטר ולעיתים גם מרחק גדול יותר (כתלות בכמה מכוניות יש בסביבה), וזה נבדק לא פעם ולא פעם אחת. כדאי באמת לבדוק את אופן הכיול וההתקנה של המכשירים שנבדקו, התוצאות הנ"ל גרועות ביותר.

ROOONEEYY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...