Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שהולך ועושה כזה "מבחן" חאפר מלהיט את הרוחות.

גיא, חבל שאתה בוחר בקו ההתקפה הזה, במקום להיום הצד המתון והבוגר בכל הסיפור

לדעתי אין מקום עיניין או צורך בהתנצחויות, אלא בחתירה החלטית לאמת המוחלטת !

אגב. לדעתי אין טעם לחכות להצבת גאטסו, את קצת התעדכנות ה-DB של המצלמות,

ניתן לבחון ללא יציאה לשטח, במפה ב2 שניות בדיוק

אני בעד להכות בברזל שהוא חם, ולקיים את המבחן בהקדם

מקווה ששאר השותפים למבחן יהיו איתנו

נ.ב. ההערה שלך לכך שאני "אולי" עובד בהגה, לא מוציאה אותך גדול.

אתה יכול לפקפק באובייקטיביות שלי, אתה יכול גם שלא - זה לא משנה כך או כך.

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

speeder555,

אין צורך "להתחמם", סה"כ בסופו של דבר החבר'ה מהעיתון (יאשה פיצפוצים) והפורום התעלו על עצמם על מנת לבצע מבחן חוזר לגלאים על מנת להעמיד דברים על דיוקם.

פעם ראשונה שאני רואה שמבצעים כזה דבר (השארת האגו בצד לרגע וביצוע כל האופרציה מחדש) בעקבות פידבקים בפורום, אז בהחלט שאפו לכל הנוגעים בדבר! (כולל אותך שהתנדבת)

לי במקרה יש וולנטיין שנשלח ישירות ממייק בן חודש-חודשיים ואני מאוד מרוצה ממנו, עד עכשיו לא אכזב.

גם לי לא הסתדרו התוצאות ושיטת העבודה בבחינת הגלאים.

אך ללא הידע המוקדם שלי כנראה שהייתי לוקח את המילה של העיתון כנגד המילה שלך כי פשוט אינני מכיר אותך,

מה שהיה פוגע אולי בצורה לא הוגנת במתחרים וכאמור לא היה עושה חסד עם מכשירהם.

בכל מקרה, במבחן החדש שיתבצע אני בתור קורא לא מעוניין בידע קודם של אף אחד (עם כל הכבוד לכולם ויש כבוד) ואני מצפה למבחן נייטרלי לחלוטין עם עובדות מוצקות מהשטח.

בנוסף יהיה נחמד אם תוכלו לצלם חלק מהמבחנים בוידאו (אפילו בצורה לא מקצועית לyoutube).

פורסם
הייתה שגיאה בעשיית המבחן ותוצאותיו אינן נכונות

לא היתה שגיאה.

המבחן נעשה עם צמד גלאים האחד ליד השני.

יש ספקות והועלו עוד מס' רעיונות. אני מקבל את הספקות ולכן מבחינתי זה יותר מאחלה סיבה בשביל להרים עוד מבחן. בטח ובטח בשיתוף החברים כאן.

רע לנו - לגולשים, לאתר ולמגזין - לא יכול להיות.

זה שגיא מתמרמר, זו כבר בעיה שלו. נקודה. רק חבל שהוא לא שם לב שכרגע הוא מתחיל לתקוף גם גולשים שמצדדים במוצרים שהוא מייבא. דרך ארץ קדמה להכל.

המבחן תקף מבחינתנו (קארזפורום והגה). רק צריך לראות שצמד היבואנים ישתפו פעולה. אחד מהם יכול כבר לאשר מעכשיו...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

ועוד איך שיש טעם לחכות להצבת המצלמות, ואני אסביר לך למה.

חלק מהותי מנושא ה- GPS של האסקורט הוא להראות שבאמת המערכת פועלת והיבואן מעדכן את המיקומים החדשים במהירות ובדיוק.

כי אסקורט ללא עדכוני GPS הוא בעצם כמו ולנטיין.

אין מה לבדוק נקודה סתמית שמכניסים למכשיר, ברור שהוא יתריע לפני הנקודה.

אולי יעבור חודש מרגע שתופיע מצלמה חדשה עד שהאסקורט ידע עליה ? זה לא נראה לך נתון מהותי מספיק למבחן ?

מה בוער לך מבחן ?

אמרו שלא מפרסמים כאן בלי רשות של רגע ודודלי :shock:, בסדר.

שמו אותי במעקב של שני גורילות, גם זה בסדר.

פורסם

המבחן הוא גלאי מול גלאי ראש בראש

מבחינת הראיה שלי פונקציית ה-GPS זה רק בונוס,

אם הגלאי כגלאי טוב יותר מה-V1, אין ל-V1 מה להציע מולו יהיה מנגנון העדכון גרוע ככל שיהיה

מנגד אם ה-וולנטיין טוב יותר ה-GPS ממש לא יכול להוות משקולת לרדת ברמת הגלאי תמורת GPS

כי זאת התאבדות רישיונית.

זאת דעתי כמובן, ומה שיקבע בסופו של דבר

זאת דעתו של אוהד\CF\הגה

אני ארתם לנושא בכל תקופה גם עוד חודש או עוד חודשיים.

פורסם
ועוד איך שיש טעם לחכות להצבת המצלמות, ואני אסביר לך למה.

חלק מהותי מנושא ה- GPS של האסקורט הוא להראות שבאמת המערכת פועלת והיבואן מעדכן את המיקומים החדשים במהירות ובדיוק.

כי אסקורט ללא עדכוני GPS הוא בעצם כמו ולנטיין.

אין מה לבדוק נקודה סתמית שמכניסים למכשיר, ברור שהוא יתריע לפני הנקודה.

אולי יעבור חודש מרגע שתופיע מצלמה חדשה עד שהאסקורט ידע עליה ? זה לא נראה לך נתון מהותי מספיק למבחן ?

מה בוער לך מבחן ?

אם אסקורט זה כמו ולנטיין אז יש טעם בבדיקה עכשיו כדי לבחון איזה גלאי יותר טוב ללא פונקצית ה GPS

כיוון שלאסקורט יש גם GPS וזה עושה אותו משוכלל יותר, מה זה משנה אם מכניסים לו נקודת ציון X שבה אין מצלמה והוא מזהה אותה כאשר מתקרבים אליה , או שהוא מזהה את המצלמה על פי חוש הריח וגם על פי נקודת הציון שהיבואן טרח לעדכננו.

תוך כמה זמן היבואן יעדכן את הצבת המצלמות ?

כיבואן אסקורט שהתוצאות לא החמיאו למרכולתו לך צריך להיות אינטרס שהמבחן ייעשה אתמול ולא היום.

או שמתקיים כאן הפסוק "השקרן ירחיק עדותו"

למען הגילוי הנאות אני לא עובד...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה תזהר לך

כולם עכשיו בגדר חשודים כעובדי אסקורט

:)

אגב, אני באמת שלא מבין - הריי לולנטיין שלי אין GPS,

אז מה זה משנה כמה "מעפן" יהיה העדכון של היבואן, הריי זה פונקציה שבכלל לא קיימת בגלאי השני

לצרף לולנטיין את הצ'יטה יהיה לא הוגן בעליל אל מול האסקורט, כי זה כבר 2 מכשירים נגד אחד

מה הלאה ? הולנטיין יהיה טוב יותר בלייזר, אז האסקורט יצרף אליו חיישן חניה

זה מוגזם לדעתי.

פורסם
אם הגלאי כגלאי טוב יותר מה-V1, אין ל-V1 מה להציע מולו יהיה מנגנון העדכון גרוע ככל שיהיה

+1

ולכן גם לדעתי אין טעם לדחות את המבחן - כדי שלכולנו תהיינה מסקנות מהיימנות מהשימוש העיקרי של הגלאי - קרי גילוי מכמונות ניידות.

אין שום ספק שמערכות הניווט למינהן יעודכנו במהירות במיקומן של המצלמות החדשות, לפיכך שאלת השאלות היא מי מגלה טוב יותר את כל האחרים.

פורסם

אני יודע מה יהיו התוצאות, כבר בדקתי את הגלאים האלה זה מול זה, ומי שרוצה לראות כיצד יראה הסרט שתצלמו במבחן מול המולטנובה יכול לחפש ביוטיוב ולנטיין+אסקורט.

אתה צודק שלכאורה אני הייתי רוצה שהמבחן יהיה אתמול אולם אם העדכונים של אסקורט יהיו פצצה והגילוי שלו מול הדבורה והמלטנובה יהיה קצת פחות טוב אזי האסקורט יכול לנצח במבחן ואז אני אולי גם אעבור לאסקורט, אבל לא לגלאי שהתקלקל במבחן, סימנו אותו בטוש זוהר....

דרך אגב לגבי הציטה, ראוי לקיים מבחן ציטה מול אסקורט.

פורסם

אתה אולי בחנת את האסקורט מול הוולנטיין, אבל במקרה שלך אנחנו לא חוששים שאתה לא אוביקטיבי, אנחנו כבר די בטוחים בזה. מבחן אוביקטיבי צריך להערך ע"י גורם חיצוני, למשל מגזין הגה או קארספורום.

אני לא מבין למה צריך לחכות עד לפריסה של מכמונות הגטסו החדשות, ההמתנה הזאת נראית לי מיותרת.

הרי מבחינה טכנולוגית אין שום אתגר בבניית גלאי מבוסס GPS, זאת פונקציה בסיסית שנגזרת מאופי הפעולה של מקלט הGPS. כל העניין יהיה קצב העדכון של המכמונות החדשות בבסיס הנתונים של האסקורט, וזה בכל מקרה משהו שמבחן בודק באופן נקודתי ויכול להשתנות בכל רגע נתון על סמך החלטה של היבואן.

העניין הטכנולוגי האמיתי הוא לבחון את יכולת גילוי הרדאר והלייזר של שני המכשירים. זאת כבר פונקציה שלא מגיעה as is ודורשת תכנון חומרתי קפדני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא רוצים לחכות למצלמות החדשות בסדר גמור.

אז קדימה תביאו אסקורט מהיבואן ונפגשים ביום שישי הקרוב ליד המצלמה של בני דרור, פרק ראשון במבחן, מולטנובה+ לייזר.

יש למישהו בעיה עם יום שישי הקרוב ב 4 ?

ולנטיין יש פה כמעט לכולם בגירסה האחרונה, אז אין בעיה.

פורסם

איזה שינוי מרענן, אתה מפתיע כל פעם מחדש

לפני דקה רצית לחכות לשנת 2015 ועכשיו אתה רוצה תוך יומיים :)

בכל מקרה את מועד המבחן יכתיב אוהד \ קארס \ הגה

כי כך סוכם מולו ואני מכבד את זה,

עם זאת אני מאוד מקווה שלא יהיו עיכובים מיותרים

בנוסף צריך "להשיג" דבורה,

אקדח לדעתי זה פחות מעניין כיוון ש....זה בגדר חייך אכלת אותה מבחינתי.

פורסם

בשלב הראשון צריך לבצע בדיקה של גלאי מול גלאי, זאת אומרת לא לבדוק את ה-GPS של האסקורט כי זאת לא אופציית גילוי שתלויה במכשיר אלא ביבואן.

אם האסקורט קרוב מבחינת גילוי ל-V1 ובעצם הוא נותן מלחמה ראויה, אז יש טעם לבדוק את רמת העדכון של GPS כדי להכריע אם הוא עדיף (אם הוא לא קרוב מספיק לביצועים של V1 אז אין בכלל טעם לבדוק את האופצית GPS). במקרה והמפות לא יעודכנו מהר מספיק, אז אין לו יתרון ממשי על פני V1, אם המפות כן מעודכנות מהר, אז הוא די ימחק את הוולנטיין מבחינת ביצועים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עתיד ,

למען הסר ספק אז המכשיר נרכש מקלאס איי (שלומי) התותחים אז באם יש לך עוד הסבר או הערה אז תלמד את גיא שילמד את שלומי.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...