Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד על המצלמות החדשות - מלכודת ה- 90/100

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נחום, אינני מרבה להגיב, אבל לנגד תגובותייך לא אוכל להישאר אדיש. בפי שאלה אחת, אנא תנסה שלא להוליכני שולל כפי שהינך מנסה לעשות כבר לכמה וכמה מגיבים, האם-לדעתך- השילוט ומיקום המצלמה הם הכרחיים או שיש בהם טעם לפגם?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך היית מרגיש אם אחרי עבודות שעשו בכביש מהיר שכחו את השילוט להגבלת מהירות, והחליטו לשים שם מצלמה?

זה חוק, אז בואו נאכוף 50/30 קמ"ש בכביש מהיר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
נחום, אינני מרבה להגיב, אבל לנגד תגובותייך לא אוכל להישאר אדיש. בפי שאלה אחת, אנא תנסה שלא להוליכני שולל כפי שהינך מנסה לעשות כבר לכמה וכמה מגיבים, האם-לדעתך- השילוט ומיקום המצלמה הם הכרחיים או שיש בהם טעם לפגם?

זו הסקת מסקנה. מישהו הסיק שהמצלמה באה לאכוף דווקא את השוני הזה במהירות של 10 קמ"ש. כמה זה אמת ? מי יודע. אתה יודע כמה מקומות אני מכיר שיש בהם שוני כזה לקטע של כביש בלי שום מצלמה ??!? המון.... יש מקומות שרוצים למתן תנועה, מסיבה כזו או אחרת. עדיין אף אחד לא יכול לומר בוודאות שזו באמת מצלמת מהירות ושהיא באמת פעילה. כבר אמרתי גם שבטווחים של 10 קמ"ש לכאן או לכאן אני לא מאמין שתהיה אכיפה כלשהי. לדעתי סתם עושים סערה בכוס מים. הגאון ההוא כתב "שהאוטובוס קיבל דוח". הוא ניסה ליצור קשר עם נהג האוטובוס והוא הראה לו שהוא קיבל דוח ? נו באמת. ברור שמי שבלחץ פה זה נהגים שנוסעים על 140.

פורסם

בקיצור איפה כל הונזליסטים שיתחילו לטפל במצלמות האלה.

ונחום.. איחוליי מכל הלב, ואני חושב שאני מדבר בשם כל חבריי הפורום, מי ייתן ותיתפס על כביש 40 5 פעמים ברצף, תיקנס באלפי שקלים, רשיונך יישלל, ואז תבוא לפה ותרשום את התגובות שלך.

אני יחכה עם פופקורן וקולה קרה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
יפה. הינה נקודה אחרת להסתכל על הנושא. ואם יש תימרור, ויש סיבה להפחתת מהירות, הגיוני גם שתהיה אכיפה, לא ? אחרת מה שווים חוקים אם אינם נאכפים ?

אני מסכים שהמחלף שם קצת מסוכן ואולי דורש הורדת מהירות, אבל המצלמה מוצבת אחרי המחלף ובמרחק קצר מהשלט של ה100 קמ"ש.

אומנם לא הוסיפו את השלט בשביל המצלמה אבל המצלמה נמצאת איפה שהיא נמצאת אך ורק כדי להגדיל את כמות הדוחות, אין שום סיבה לנסוע 90 במקום שהמצלמה נמצאת בו.

ד"א זה לא המקום היחידי בכביש החוף שהציבו את מצלמת המהירות דווקא באזור של 90 קמ"ש.

פורסם
בקיצור איפה כל הונזליסטים שיתחילו לטפל במצלמות האלה...

ונחום.. איחוליי מכל הלב, ואני חושב שאני מדבר בשם כל חבריי הפורום, מי ייתן ותיתפס על כביש 40 5 פעמים ברצף, תיקנס באלפי שקלים, רשיונך יישלל, ואז תבוא לפה ותרשום את התגובות שלך.

אני יחכה עם פופקורן וקולה קרה.

יש לי תחושה שלך זה יקרה לפני.

פורסם

נחום,אני בספק אם אתה באמת מאמין במה שאתה כותב.

ואם כן,אז יש 2 אפשרויות לסוגיה-כנראה שרוב הזמן אתה מתנייד ברכב עם כיתוב "משטרת התנועה",או...שאתה חבר כנסת.

לעניין-הסרטון הזה לא מחדש לאף אחד בפורום הזה שום דבר,הוא רק מוכיח לאותם אנשים תמימים שחושבים שהמצלמות האלה נועדו למנוע תאונות דרכים,שכל תפקידם בעולם הוא להיכנס לנו עמוק עמוק לתוך הכיס בתקווה להוציא משם כמה שיותר שטרות אדומים.

עד מתי ישראל 2012?

פורסם
נחום,אני בספק אם אתה באמת מאמין במה שאתה כותב.

ואם כן,אז יש 2 אפשרויות לסוגיה-כנראה שרוב הזמן אתה מתנייד ברכב עם כיתוב "משטרת התנועה",או...שאתה חבר כנסת.

לעניין-הסרטון הזה לא מחדש לאף אחד בפורום הזה שום דבר,הוא רק מוכיח לאותם אנשים תמימים שחושבים שהמצלמות האלה נועדו למנוע תאונות דרכים,שכל תפקידם בעולם הוא להיכנס לנו עמוק עמוק לתוך הכיס בתקווה להוציא משם כמה שיותר שטרות אדומים.

עד מתי ישראל 2012?

ממתי משטרת התנועה שומרת על חוקי המהירות ?

פורסם

נחום, יש סיבה שאתה כזה חסיד נלהב של המהירות החוקית? האם זה בגלל שהיא הגיונית בעיניך, או בגלל שהיא חוק ולחוק מצייתים באופן עיוור?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
נחום, יש סיבה שאתה כזה חסיד נלהב של המהירות החוקית? האם זה בגלל שהיא הגיונית בעיניך, או בגלל שהיא חוק ולחוק מצייתים באופן עיוור?

את אף אחד מהדברים האמורים לא אמרתי.

פורסם
את אף אחד מהדברים האמורים לא אמרתי.

אז מה הסיבה?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
יש לי תחושה שלך זה יקרה לפני.

למה, כי יש לו S2000 עם אופנוע בסמלון? או כי אתה טוען שאתה נוהג כמו שאתה כותב כאן בפורום?

אכן טרול.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...