הרכב עבר טיפול שמנים ופלאגים כיישור קו ורדיאטור,שמתי גם תוסף דלק,אציין שהרכב עבר טסט נקי מלבד ווישרים
(עדין לשנת 99 זה מכובד)אשמח המלצות למקומות מה לבדוק ואיפה תודה
לא מזמן רכשתי סיויק שנת 99 עם 140 אלף ק"מ(כן אמיתי היתה אצל פנסיונר)לא לקחתי את הרכב לבדיקה ידעתי על בעיה ידוע שהיא המעבר בין הילוך ראשון לשני יש קפיצה קטנה בגיר שזה נפוץ בסיוויק.אך כל מי שנוסע על הרכב חברים משפחה וכו אומר שהרכב לא סוחב לאומת זאת אם אתה נותן פול גז בשניה אתה על 100 קמש.בעבר היתה לי בעיה בדומה במאזדה לנטיס וזכור ל י משהו עם חיישן מהירות ניקוי או החלפה אשמח לשמוע לעצות לפתרון ועל מקומות מוומלצים תודה.
אני מתלבט בן 2 סאבים של jbl שההספק שלה דומה 1. Jbl 1260 BR 1000W 250 rms. 2.jbl GT 5 1204 1100W 275rms שניהם משומשים בתווך מחירים זהה סביב ה400. רדיו דיסק פיונייר חדש עם USB מאחורה אינפיניטי ריפנס על מגבר jbl 1004 . ברכב הונדה סיוויק 98. אשמח לשע מה יותר איכותי ועם ברבים שיגיעו גם לנהג ולא רק למושב אחורי תודה.
1.מגבר פולס האודיו 4 ערוצים 60*4
2.מגבר מונו V 12 של חברת רודיאו 1500 ואט הרים לי בקלות סאב כפול.
3.סאב 12 אינצטש של רוקפורד P 1 עם תיבה אטומה
דורש על הכל 1100 יש גמישות קלה ואופציה לקנות כל דבר בנפרד.אזור ראשון ,חולון,בתים ,תל אביב.
מגבר רודיאו מונו V 12 ורדיו דיסק mp3 של חברת פנסוניק יציאה RCA 1. על המגבר דורש 350 על הרדיו דיסק 250 מי שיקח את שניהם 500 שקל. מעונים בהחלפה רק על רדיו דיסק עם USB ודיבורית בלוטוס.