Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזו מכונית אתם מעדיפים?  

204 הצבעות

1. 1. איזו מכונית אתם מעדיפים?

• אלפא-רומיאו ג'ולייטה תלתן-ירוק
      32
    • אודי A3 2.0T
      4
    • אופל אסטרה OPC
      21
    • פיג'ו RCZ
      23
    • רנו מגאן RS
      51
    • סיאט לאון קופרה R
      18
    • וולוו C30 T5
      5
    • פולקסווגן גולף GTI
      23
    • פולקסווגן שירוקו 2.0T
      27

פוסטים מומלצים

פורסם
אין על מגאן RS, רכב וירטואלי שכמות ההצבעות לו גדולות מכמות היחידות שנמכרו :lol:

למישהו יש כזו בכלל ?

:lol: חזק !

האמת ראיתי אחת ליד הבית (בסביבה של הבינתחומי הרצליה; מפתיע משיהו נכון? :wink:)

בצבע צהוב לוהט, בהחלט נראית טוב.

לצערי אני לא יכול לראות את עצמי ברכב כזה.

אם אני אבוא לפגישת עסקים ברכב הזה, אבא שלי ישתול לי את האגזוז במקום שצריך לפחות שבע מראות כדי לראות.

הרכב מוחצן ברמות מטורפות לחלוטין.

זמין 8)

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מגזים, מאוד. היא פשוט נראת טוב, ואתה וכל שאר חובבי VW רגילים לשיעמומון המוטורי שנקרא גולף ופולו (שהן דיי נאות אבל משעממות ובנאליות). השירוקו עוד מילא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אין על מגאן RS, רכב וירטואלי שכמות ההצבעות לו גדולות מכמות היחידות שנמכרו :lol:

למישהו יש כזו בכלל ?

גדול.

השאלה כאן היא למה יש כלכך הרבה בעלי GTI וכלכך מעט בעלי מגאן RS? עזבו את האוכלוסיה הכללית, הילדות שאבא קנה להן "את הגולף הכי יקרה" ביחד עם הטוארג של אמא וכו'. אני מדבר על אנשי הפורום כאן, שמוציאים את הכסף של עצמם, קוראים עיתונות, עושים נסיעות מבחן ומחליטים בעצמם, ולא לפי מה שמחליטים אחרים.

יש פה בכלל מישהו עם RS?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אתה מגזים, מאוד. היא פשוט נראת טוב, ואתה וכל שאר חובבי VW רגילים לשיעמומון המוטורי שנקרא גולף ופולו (שהן דיי נאות אבל משעממות ובנאליות). השירוקו עוד מילא.

המגאן נראית מעולה, אין ספק ואין ויכוח.

אני מבין שכשאמרת שיממון התכוונת לכך העיצוב של הגולף שמרני ולא מוחצן... נכון. אתה צודק. ככה אני אוהב את זה וכנראה גם אחרים.

בכל מקרה, לא דיברתי על המראה של המגאן -דיברתי באופן כללי. איך רכב שהוא קונצנזוס בפורום הזה , תכלס אין אותו לאף אחד?

ואנחנו פורום שבו יש רוב לחובבי צפרדעים . הכצעקתה ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל,יש לפחות 2 חברי פורום שאני מכיר אישית בעלי מגאן RS.

לאחד יש RS 2011 אפורה

לשני יש CUP לבנה שנמסרה ממש לפני כמה ימים.

המגאן הצהובה שנצפתה ע"י אחד המגיבים כאן היא גרסת ה CUP ושייכת למסלולים.

אני יכול להצהיר כאן שבחודשיים האחרונים,אולם התצוגה שלי בת"א מסר 3 רכבים כאלו (חוץ מאלו שמניתי עכשיו...)

לא רע ביחס לרכב וירטואלי :-)

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם
אייל,יש לפחות 2 חברי פורום שאני מכיר אישית בעלי מגאן RS.

לאחד יש RS 2011 אפורה

לשני יש CUP לבנה שנמסרה ממש לפני כמה ימים.

המגאן הצהובה שנצפתה ע"י אחד המגיבים כאן היא גרסת ה CUP ושייכת למסלולים.

אני יכול להצהיר כאן שבחודשיים האחרונים,אולם התצוגה שלי בת"א מסר 3 רכבים כאלו (חוץ מאלו שמניתי עכשיו...)

זה רק מחזק את מה שאמרתי. אם אתה שעובד בקרסו ומוכר את הרכב מכין 2-3 רכבים כאלה וזהו...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שלושה רכבים, אולי ארבעה בחודשיים... אני חושב שצ'מפיון מוסרים כזו כמות של GTI בפחות משבוע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אז אם מישהו עם RS קורא את זה, אשמח אם תצא מהצללים וספר לנו איך האוטו.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
שלושה רכבים, אולי ארבעה בחודשיים... אני חושב שצ'מפיון מוסרים כזו כמות של GTI בפחות משבוע.

לא ארבע בשבוע, אבל ב2008 או משהו כזה המכירות שלהם היו 70 GTI בשנה.

פורסם

מה לא מובן בשאלה שרוני שאל "איזה רכב הייתם מעדיפים"? הוא לא שאל כרכב למשפחה או לתנאים הנוכחיים שלכם בחיים. הוא שאל בכללי, וזו ההעדפה הגורפת, לקנות מגאן RS. אולי עכשיו תרדו כבר מהשאלות הלא קשורות שלכם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אייל היקר.

זה לא סוד שהמגאן לא נמכרת בסדרי גודל של גולף GTI

מכמה סיבות,אחת מהן היא מלאי.

רק בכדי לסבר את האוזן,בשנה ממוצעת מגיעות כ 15-20 כאלו לישראל.

בנוסף,אל תשכח שהמחירים בהשקה היו גבוהים יותר מהיום,והגולף למשל הוצעה בגרסה ידנית ומוזלת.

ובלי שום קשר לחיבת הפורום לצרפתיות,כל בר דעת יסכים איתי שהמגאן נחשבת מכונית "ליודעי דבר".

הסיבה שציינתי את כמות המסירות היא לא כי רציתי לקבל הרמה להנחתה :-)

אלא להראות שהמכוניות עולות על הכביש בלי רעש וצלצולים וקצב המכירות סביר ביותר,

ומלאי שמגיע,כמעט ולא "מתיישן".

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם
מה לא מובן בשאלה שרוני שאל "איזה רכב הייתם מעדיפים"? הוא לא שאל כרכב למשפחה או לתנאים הנוכחיים שלכם בחיים. הוא שאל בכללי, וזו ההעדפה הגורפת, לקנות מגאן RS. אולי עכשיו תרדו כבר מהשאלות הלא קשורות שלכם.

הכל לגיטימי ומכובד, אנחנו סתם צוחקים עליך. תגיד, ראית פעם מגאן RS?

פורסם

ראיתי לא פעם ולא פעמיים (במקרה אני מסתובב בת"א הרבה מאוד). צוחקים עליי? מרוב המגננה שלכם על הגולף ודברי ההלל והתשבוחות שהרכב מקבל מכם, אפשר לחשוב שכל מי שלא קנה אחת, פספס פרארי במחיר של אלטו. מצטער, אני ממש מאוכזב מעצמי ומרגיש מרומה שלא קניתי GTI, ושכן קניתי רכב אחר. אוי לבושה :-(

נ.ב

אני הצבעתי לאסטרה OPC, למרות שהיא עוד לא משווקת. אבל זה לא מנע ממני להצביע לה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...