Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזו מכונית אתם מעדיפים?  

204 הצבעות

1. 1. איזו מכונית אתם מעדיפים?

• אלפא-רומיאו ג'ולייטה תלתן-ירוק
      32
    • אודי A3 2.0T
      4
    • אופל אסטרה OPC
      21
    • פיג'ו RCZ
      23
    • רנו מגאן RS
      51
    • סיאט לאון קופרה R
      18
    • וולוו C30 T5
      5
    • פולקסווגן גולף GTI
      23
    • פולקסווגן שירוקו 2.0T
      27

פוסטים מומלצים

פורסם

איך היא נמכרת. הרבה? מעט?

זה מעניין כי היא כאילו נותנת את ה- SHOW של ה- RS (כמעט), לא ה- GO. קצת כמו שירוקו 122.

אולי המסקנה של קרסו (אם הקופה נמכרת טוב) היא שממילא רוב הרוכשים עומדים בפקקים בדרך למכללה, אז למה להביא רכב שקשה יותר לטפל בו, כאשר מה שהם רוצים זה רק רכב שנראה טוב?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היו לי 306 GTI גולף GTI 08 ,לאון טורבו,אוקטביה RS09 ,ועוד כמה ...ותמיד וכנגד היתה פיאט קופה שהזכירה לי בשבתות למה באמת אני אוהב מכוניות..

ואז בא בחור וקנה והציע מחיר שקשה היה לסרב לו על הלאון בת השנה שלי-בדיוק אחרי שסוף סוף קניתי לה ליום הולדתה הראשון ציפון קטן עם 40 זוזוים-אז חשבתי קצת ושמתי את הכסף איפה שהפה שלי כמו שאומרים באנגלית וקניתי את הRS CUP.

אפילו נסיעת מבחן לא עשיתי,כל המבחנים בעולם וכל סרטוני הוידאו ביו-טיוב{וקראתי וראיתי את כולם}רק שיבחו והיללו את הרכב ועשיתי מה שתמיד עשיתי-קניתי את הרכב שאף אחד לא קונה אבל היה רוצה{פיאט קופה מול VR6,אונו טורבו מול 205 GTI,אוקטביה RS מול אימפרזה GT וכו}...

אז לרנו יש את מכונית ההנאה הקידמית הטובה והמהירה בכל הזמנים אבל לקרסו כנראה אין את הרצון והכלים למכור אותן,מלבד אנשי המכירות שיודעים לומר בעיקר "כמה האוטו טיל" ולא פסקו להגיד לי "תיזהר גבר זו מפלצת",חווית הקניה לא היתה שונה מקניית רכב ליסינג רגיל ולמרות מאמץ גדול ורצון טוב של ל...ברנו ,לא היו ביכולתו לשנות את החוויה והוא באמת השתדל ותודה וישר כח לו על כך.

בסיאט אתה מזמין איביזה ומקבל זר פרחים הביתה וחגיגה שלמה במעמד מסירת הרכב,בסקודה מנהל האולם מסר לי באופן אישי את האוקטביה בצרוף כל מיני מרצנדיז מתנה....את הרנו קיבלתי עם שלל מדבקות-"דלק נטול עופרת" על המכסה דלק ו"רנו לא רואה מוסך " על השמשה -אבל אפילו דלק בקושי היה ברכב.

כל זה לא משנה כלום -כי כבר אחרי 2-3 קמ אתה מתחיל להבין כמה האוטו הזה אדיר יכולות וכמה טוב לרנו לא שכחו איך לבנות מכונית ספורטיבית כיפית ומרגשת כמו ה306 GTI והקופה רק באריזה מודרנית,איכותית ובטוחה.

הגולף מול המגאן ? הפכים לחלוטין-הגולף טובה עד 80% ואז מאבדת את עצמה לדעת בשלל תתי-היגוי והיגוי יתר היסטרי, והמגאן 20% מעצבנת כי אתה בעיר בנהיגה עירונית וזוחלת ובשאר הזמן רוצחת כמעט כל דבר על 4 גלגלים בכל מקום אחר.

אם קרסו ישכילו ללמוד מאחרים {אבארט כדוגמא חזקה} איך להוקיר ולטפח לקוחות המעדיפים יכולת על "תיסמונת העדר",לתת מענה לדרישות איבזור מיוחדות ויתמידו בכך גם בשרות אחרי הקנייה אזי צפוייה להם הצלחה גדולה כי את הספורטיביות העממיות הטובות ביותר כבר יש להם.

סקירה מלאה בגמר ההרצה.

פורסם

לא מפתיע בשום היבט. תודה על הסקירה, אני מחכה לשמוע יותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מגאן RS, כי זה הרכב שהייתי רוצה יותר מכל מה שברשימה הזו. אומנם זה ע"פ מבחני דרכים, כתבות וכו, אבל זה מספיק בהחלט להבין שכנראה הרכב הזה הוא באמת משהו מיוחד.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

רובי תתחדש, גם אני בדעה שלך לגבי רכב לא שיגרתי.

העם דורש תמונות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
זה באמת פיצ'ר מרכזי במכונית ספורטיבית. כל הכבוד.

בניגוד לרוב האנשים שהצביעו אחרי סבב נסיעות מבחן מקיף.

יש די הרבה אנשים שבוחרים רכב על סמך מראה ופוזה.

הייתי אומר שיש יותר כאלה בקרב קהל היעד של הפלח הה בארץ מאשר נהגים שיודעים מה לעשות עם הרכב

the london underground is not a political movement

פורסם

שרשור מעניין :-)

אגב, מה שמגניב במגאן RS זה איך היא נשמעת מקומה שניה במצערת פתוחה במורד הרחוב ;-) משום מה הסאונד מגניב פחות מתוך הרכב.

אגב2. אם כבר מגאן RS, אז את הקאפ.

ראיתי שמישהו הזכיר כאן את המגאן קופה הרגילה. מבחינת הנאה מנהיגה דינאמית, מדובר באחת ההפתעות הטובות.

לגבי הסרטונים של המגאן מול הפוקוס: עזבו. לא רוצה מגאן, לא רוצה פוקוס - רוצה מסלול כמו בסרטון עם הקליאו שלי. מה ביקשתי?

פורסם

המגאן באמת נשמעת פשוט מעולה מבחוץ. היא גם המכונית הספורטיבית הכי טובה כאן, כשמה שבמיוחד מפתיע הוא נוחות הנסיעה המצוינת שלה. גם הקודמת הייתה מאוד נוחה, וזה מרשים במיוחד בהתייחס ליכולת הדינאמית המאוד גבוהה. כל הכבוד לרנו שהצליחו לתכנן מערך מתלים ברמה כל כך גבוהה. ולמה לעזאזל הם לא עשו אותו הדבר בקליאו?

הבחירה השנייה שלי היא הפיג'ו, אפילו שלא נהגתי בה. מקורות אמונים עלי טוענים שהיא נהדרת.

גם האסטרה נראית מאוד מעניינת.

הגולף היא אולראונדרית מצוינת, אבל מעבר ל-80% היא מתבלבלת. על השירוקו לא נהגתי, ומעניין אותי אם היא טובה יותר כמו שאומרים.

הקופרה R מפתיעה לטובה (בטח אחרי הקופרה הרגילה שהייתה מעצבנת מאוד) והמנוע שלה פשוט אדיר.

וולוו ואודי סתמיות לדעתי.

ג'ולייטה מ-א-ו-ד מאכזבת. משהו התקלקל באלפא של השנים האחרונות. מיטו וג'ולייטה נדמות כפיאט מהונדסות ואיבדו את הפאן של ה-147 או ה-156. המנוע לא נשמע כמו שצריך, המתלים לא עובדים כמו שצריך, ההיגוי כבר לא משהו והתוצאה הכללית לא ראויה לטעמי להיקרא אלפא. הן גם פחות יפות מבעבר. משהו רע קורה שם...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
היו לי 306 GTI גולף GTI 08 ,לאון טורבו,אוקטביה RS09 ,ועוד כמה ...ותמיד וכנגד היתה פיאט קופה שהזכירה לי בשבתות למה באמת אני אוהב מכוניות..

ואז בא בחור וקנה והציע מחיר שקשה היה לסרב לו על הלאון בת השנה שלי-בדיוק אחרי שסוף סוף קניתי לה ליום הולדתה הראשון ציפון קטן עם 40 זוזוים-אז חשבתי קצת ושמתי את הכסף איפה שהפה שלי כמו שאומרים באנגלית וקניתי את הRS CUP.

אפילו נסיעת מבחן לא עשיתי,כל המבחנים בעולם וכל סרטוני הוידאו ביו-טיוב{וקראתי וראיתי את כולם}רק שיבחו והיללו את הרכב ועשיתי מה שתמיד עשיתי-קניתי את הרכב שאף אחד לא קונה אבל היה רוצה{פיאט קופה מול VR6,אונו טורבו מול 205 GTI,אוקטביה RS מול אימפרזה GT וכו}...

קודם כל - תתחדש. ותשתדל כמובן לא להיכנס ליותר מידי בורות :-) ה- RS באמת לא נוראית בהיבט הזה, אבל לפי מה שקראתי ה- CUP קצת פחות סלחנית לגב... לא יודע איך רוכשים רכב רק על סמך ביקורות, אני מניח שאם זה היה רכב עם פחות "כתרים" עוד אנשים היו מרימים פה גבה, אבל שויין.

רק דבר אחד קצת הצחיק אותי בפוסט שלך. אתה באמת שלא חייב להיראות חדשני ומיוחד בכח, כדי להצדיק את הרכישה. RS מול GT? התבלבלת בעשור חבר... GTI, לאון וגם 306 הן לא בחירות כל כך UNIQUE, גם לא אונו טורבו (אולי AX SPORT דווקא כן). הפיאט בוודאי שכן.

בכל מקרה, סע בדרכים טובות ותחזור בשלום, ואל תשכח להרגיש שקנית רכב שאף אחד לא היה קונה :-)

פורסם

שאתה כן היית קונה אם היו מביאים לך את הרכב במחיר הנוכחי. או שאני טועה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הגולף טובה עד 80%

הגולף היא אולראונדרית מצוינת, אבל מעבר ל-80% היא מתבלבלת.

לא יודע מה הקטע שלכם עם ה- 80%, ממה שאני קראתי בחו"ל זה קצת שונה, וגם ממה שאני התנסיתי עם ה- XDS (שלא היה קיים ב- GTI שהיתה לך, רובי, אם אינני טועה), אבל אני ממילא מגיע רק עד 79%, אז מה אני מבין ;-)

מה שכן, זה קצת מבלבל, אני יודע, אבל במסלול אתם נמצאים לא 20%, אלא אולי 2% מהזמן. בעצם גם זה לא. אני מקווה שבשאר הזמן, גם אם ה- CUP אוכלת או בולעת כל רכב אחר (ואני הרי מאוד אהבתי את ה- RS), שלא תפגוש באיזה מעקה או רכב אחר מקרוב מידי.

הנאה שלמה!

שאתה כן היית קונה אם היו מביאים לך את הרכב במחיר הנוכחי. או שאני טועה?

לא יודע בדיוק מה המחיר הנוכחי, אבל בהחלט לפני שנה בערך, טרם הולדת ילדנו (ביתנו, הפעם) השני, הייתי מוכן לרכוש RS אחת לתקופה של שנה. והיא בהחלט נשמעת נהדר במושב הקדמי (ורועשת מידי במושב האחורי). אבל הם נזכרו שנה מאוחר מידי, מה שלא משנה להם כי ממילא מכרו כל המלאי המוצמצם שהיה להם.

פורסם

bar25- בתקופה בה אני קניתי את המכוניות המוזכרות תמיד ה"רכב השני"היה הפופאלרי יותר... ילדי בבלי\סביון\פיתוח ושות...{בלי להכליל} קנו 205 GTI ,אחכ VR6,אח"כ גולף GTI מארק 4 וכו.

אני לא צריך להתנצח איתך למה הגולף\לאון מתבלבת כשבאמת לוחצים אותה אני עם שלי מספיק ניסיתי ובחדשה האלקטרוניקה עושה כבר הרבה ויתר כדי להשאיר אותך על הכביש-לא סתם סיכמתי אותה במישפט-"ניצחון האלקטרוניקה "ולא סתם היא לא ניתנת לניתוק {עד לאחרונה}.

ונ.ב- קניתי בלי "נהיגת מבחן" כי-

"נהיגות המבחן" שבות כמעט כלום-מה כבר תלמד בחצי שעה באילון?

אם זה נראה כמו ברווז,כל העולם אומר שזה ברווז,כריז הריס אומר שזה ברווז.....אז כנראה שזה ברווז ברווז...:-D

ונחש מה ? זה ברווז !

פורסם

ברור. אבל בירידות מהאיילון או כביש 5, יש כמה סיבובים וכיכרות שיכולים לתת לך מושג. בכל מקרה, שמח שאתה נהנה, הלוואי שנראה יותר רנו כאלה על הכביש.

• תוכן חדש...