Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזו מכונית אתם מעדיפים?  

204 הצבעות

1. 1. איזו מכונית אתם מעדיפים?

• אלפא-רומיאו ג'ולייטה תלתן-ירוק
      32
    • אודי A3 2.0T
      4
    • אופל אסטרה OPC
      21
    • פיג'ו RCZ
      23
    • רנו מגאן RS
      51
    • סיאט לאון קופרה R
      18
    • וולוו C30 T5
      5
    • פולקסווגן גולף GTI
      23
    • פולקסווגן שירוקו 2.0T
      27

פוסטים מומלצים

פורסם
גדול.

השאלה כאן היא למה יש כלכך הרבה בעלי GTI וכלכך מעט בעלי מגאן RS? עזבו את האוכלוסיה הכללית, הילדות שאבא קנה להן "את הגולף הכי יקרה" ביחד עם הטוארג של אמא וכו'. אני מדבר על אנשי הפורום כאן, שמוציאים את הכסף של עצמם, קוראים עיתונות, עושים נסיעות מבחן ומחליטים בעצמם, ולא לפי מה שמחליטים אחרים.

יש פה בכלל מישהו עם RS?

מה זה גדול. ענק. קורע בטירוף. מפיל מצחוק. חכה לסקר של מכוניות הספורט. כולם יצביעו לפורשה למרות שלאף אחד אין אחת :-P

יש כאן הרבה בעלי GTI ומעט בעלי מגאן כי ה-GTI נמכרת יותר (ונמצאת יותר זמן בשוק). שאלה נכונה יותר היא למה ה-RS לא נמכרת. זה נובע מלא מעט סיבות, למשל כי זו רנו, למשל כי המחיר שלה מוגזם, למשל כי יש רק גיר ידני, למשל כי יש רק 3 דלתות.

וכן, גם כי לא מעט קוני GTI קנו אותה לא מהסיבות הספורטיביות. אפילו אייל. אנשים קונים אותה כי היא הגולף הכי יפה/מאובזרת. כי יש לה 5 דלתות, כי יש לה DSG. כי יש לה מנוע חזק. נכון, היא מהנה לנהיגה, אבל חובב נהיגה אמיתי שניסה את המגאן יבין טוב מאוד שמדובר בליגה אחת למעלה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שכמה כבר כתבו "קפצתי על המציאה, קניתי GTI שבקושי זזה מסבא בן 60 או מרופא שאמר לי שהוא רק נסע איתה לעבודה".

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ובנימה שמחה יותר, סוף סוף מישהו הצביע לאודי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רוני מחזק כל מילה שלך!

לא רציתי לומר זאת כדי לא להשמע משוחד,אבל אכן המגאן היא רמה אחרת בהנאה מנהיגה.

ד"א אתה עדיין חייב לי תשובה לגבי מדוע הפסיקו את שיווק המיאטה...

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

חברים לא התכוונתי להתחיל מלחמת זריקת בוץ בין GTI למגאן.

המגאן בהחלט נראית טוב, כך אמרתי , היא פשוט צעירה יותר ומוחצנת יותר, משיהו שלא ממש מתאים לנהגים המבוגרים יותר, שלא ממש מעונינים לנסוע לפגישות עסקים ברכב שצועק "תראו אותי" .

GTI זה רכב שעונה בצורה טובה יותר לצורך ברכב "בוגר" אבל כזה שגם יודע לאפות מתי שצריך :twisted:

זמין 8)

פורסם

לא, לנהוג במגאן RS אומר "הינה, יש לי רכב שאפשר להנות איתו בכמויות, וכן, מה לעשות, הוא גם יפה ובין היתר משמש אותי לפגישות עסקים."

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא ארבע בשבוע, אבל ב2008 או משהו כזה המכירות שלהם היו 70 GTI בשנה.

ב2008 נמכרו 36 GTI .

ב2007- נמכרו 57 GTI (וזאת היתה השנה הטובה ביותר של דור 5..ובאותה שנה סיאט היו מקום ראשון במכירות הספורטיביות עם 58 איביזה FR\קופרה).

דור 6 נמכרה בכמויות גדולות יותר עפ"י זכרוני וגם רואים זאת על הכביש.

בעברי עבדתי בVW ואני יכול להגיד שלא כל לקוחות הGTI הם הארדקוריסטים חובבי פרובוקציה על האייפקס.

הGTI מהווה חבילה טובה עם סמל שהעם מכיר ורוצה וזה מוכר.

להבדיל מרנו ,בVW ישב בחור שידע למכור :wink: (סתם , זה היה בהומור נא לא להגיב לזה ברצינות).

סיפור קצר- ב2008 נכנס לאולם מרכזי זקן נחמד בן 86 (לא זאת לא טעות) שרצה אך ורק גולף שחורה (1.6) ולא היה במלאי. הגולף השחורה היחידה שהיתה במלאי היתה GTI , אחרי הסבר שזה לאו דווקא מה שהוא מחפש בגלל מחיר,ערך מוסך לנהיגה וכו' , הוא התעקש להוציא את הסכום הכפול ולקחת גולף שחורה (הGTI היה פרט שולי בשבילו)..

לגבי הסיקור הנ"ל - אני עוד לא בחרתי ובגלל היותי עובד אצל יבואן אני נמנע מתגובה אבל חשוב להדגיש שיש הבדל בין מה היית קונה בפועל לבין מה היית רוצה שיהיה לך וזאת אולי הסיבה שהרנו מובילה כאן...

מה שכן , עוד הערב אני אנהג על הקאפ הלבנה שנמסרה השבוע .

נ.ב:הבחור עם הקאפ הלבנה היה בעברו בעלים של GTI 08 DSG...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
לא, לנהוג במגאן RS אומר "הינה, יש לי רכב שאפשר להנות איתו בכמויות, וכן, מה לעשות, הוא גם יפה ובין היתר משמש אותי לפגישות עסקים."

תגיד, ראית פעם פגישת עסקים?

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

עומר, אז אולי תקרא לו להגיב למה הוא עשה את המעבר, או לחילופין תרשום במקומו? מעניין לדעת (ולא בקטע של לעקוץ את בעלי ה-GTI פה בפורום, ממש לא).

ZOOM-ZOOM

פורסם
עומר, אז אולי תקרא לו להגיב למה הוא עשה את המעבר, או לחילופין תרשום במקומו? מעניין לדעת (ולא בקטע של לעקוץ את בעלי ה-GTI פה בפורום, ממש לא).

+1, אני מאוד-מאוד-מאוד מעוניין לשמוע.

פורסם
תגיד, ראית פעם פגישת עסקים?

תגיד, פעם ראית אותי במציאות והכרת אותי? אחרי שתעשה כן, תשאל שאלות :-)

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז הרבה מעדיפים מגאן RS, ביג דיל.

יש הבדל בין אוטו שאתה "מעדיף" לבין אוטו שאתה אשכרה הולך לרכוש מכספך.

עומר אכן בחור טוב, סוכן מכירות טוב ואהב למכור GTI, לפעמים הייתי שם לב איך הוא היה משכנע את עצמו, משעשע...:lol:

ואני אזרוק ניחוש מי קנה CUP לבנה... אהמממ אולי זה רובי :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא זוכר שבסקר "קטנות ספורטיביות" אנשים בחרו באבארט 500 כי לכולם יש אחת כזאת או כי למי שהיה את הממון הוא היה קונה אחת. זו מכונית שהם היו מעדיפים מכל הרשימה שרוני הביא בסקר ההוא. אתם ממש הזויים עם התגובות שלכם.

מעניין אותי איזה רכב בעלי ה-GTI כאן בחרו בסקר ההוא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אולי התגובה שלי כרגע לא במקום והמנהלים יידעו להשאיר אותה או למחוק אותה (שוב בגלל היותי מנהל אולם אבארט).

אבל כמות הבוחרים באבארט בסקר הקודם(75 נכון לכרגע) עדיין לא מהווה את כמות הלקוחות בפועל שקנו אותה (קנו יותר...).

ובשביל לסבר רגע את האוזן - רנו שעומדת במקום השני בסקר הקודם , מכרה בכל 2011 2 (אולי 3) קליאו S כאשר אחת מהם זה רכב הדגמה של החברה.. ושנה לפניה מכרו 3.

שומאכר-אני מסכים עם הטענה שלך וזה בדיוק מה שרשמתי מקודם..

ואני די משוכנע שרוב הבוחרים גם שם וגם פה לא נהגו בכלל ברכבים האלו ודי ניזונים מכתבות רכב למיניהם שזה דבר לגיטימי ונהוג .

שמלוב - לא הצלחתי לשכנע את עצמי , אולי כי אני קמצן ואולי כי לא הייתי מספיק משכנע :wink: אבל אתה צודק, באמת אהבתי למכור GTI ואני הרבה יותר אוהב למכור אבארט. וכשאתה אוהב מה שאתה עושה , אתה פשוט עושה את זה בכייף וזה עובד יותר טוב! (לאו דווקא במקצוע הזה אלא בכל דבר).

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
רוני מחזק כל מילה שלך!

לא רציתי לומר זאת כדי לא להשמע משוחד,אבל אכן המגאן היא רמה אחרת בהנאה מנהיגה.

ד"א אתה עדיין חייב לי תשובה לגבי מדוע הפסיקו את שיווק המיאטה...

לא ידעתי ששאלת אפילו, אבל תצטרך לשאול את דלק מוטורס. הם כנראה החליטו שנמאס להם להתעסק עם זה. מקווה שישנו את דעתם כשתגיע ה-ND.

+1, אני מאוד-מאוד-מאוד מעוניין לשמוע.

שאל אותו בפגישת העסקים ביניכם.

אולי התגובה שלי כרגע לא במקום והמנהלים יידעו להשאיר אותה או למחוק אותה (שוב בגלל היותי מנהל אולם אבארט).

אבל כמות הבוחרים באבארט בסקר הקודם(75 נכון לכרגע) עדיין לא מהווה את כמות הלקוחות בפועל שקנו אותה (קנו יותר...).

ובשביל לסבר רגע את האוזן - רנו שעומדת במקום השני בסקר הקודם , מכרה בכל 2011 2 (אולי 3) קליאו S כאשר אחת מהם זה רכב הדגמה של החברה.. ושנה לפניה מכרו 3.

שומאכר-אני מסכים עם הטענה שלך וזה בדיוק מה שרשמתי מקודם..

ואני די משוכנע שרוב הבוחרים גם שם וגם פה לא נהגו בכלל ברכבים האלו ודי ניזונים מכתבות רכב למיניהם שזה דבר לגיטימי ונהוג .

שמלוב - לא הצלחתי לשכנע את עצמי , אולי כי אני קמצן ואולי כי לא הייתי מספיק משכנע :wink: אבל אתה צודק, באמת אהבתי למכור GTI ואני הרבה יותר אוהב למכור אבארט. וכשאתה אוהב מה שאתה עושה , אתה פשוט עושה את זה בכייף וזה עובד יותר טוב! (לאו דווקא במקצוע הזה אלא בכל דבר).

אתה צודק מאוד. מעבר לעובדה שה-500 אבארת' היא מכונית נחשקת (בלי קשר להיותה ספורטיבית), כמו הגולף לצורך העניין (מסיבות קצת אחרות), זה עוזר כשיש נציג מכירות שאוהב את מה שהוא עושה ומעביר את זה הלאה ללקוחות הפוטנציאליים.

לצערי, ברנו לא השכילו להבין זאת, והם ממשיכים לתת לסוכנים הגרועים שלהם למכור מכוניות ספורטיביות. הם פשוט לא יודעים איך לאכול את חטיבת הספורט, ולכן כל טמבל שמוכר קליאו 1.2 ידנית, "מנסה" למכור גם קליאו ספורט (והמרכאות כאן צריכות להיות כפולות ומכופלות, כיוון שכבר שמעתי איך נציגי קרסו מנסים להניא אנשים מלקנות את גרסאות הספורט שלהם).

אני רק מקווה שהם לא באמת חושבים שזה לא אשמתם, כיוון שהקהל אכן רוצה את גרסאות הספורט, הוא לא קונה בגלל שהם לא באמת רוצים למכור...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...