Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזו מכונית אתם מעדיפים?  

204 הצבעות

1. 1. איזו מכונית אתם מעדיפים?

• אלפא-רומיאו ג'ולייטה תלתן-ירוק
      32
    • אודי A3 2.0T
      4
    • אופל אסטרה OPC
      21
    • פיג'ו RCZ
      23
    • רנו מגאן RS
      51
    • סיאט לאון קופרה R
      18
    • וולוו C30 T5
      5
    • פולקסווגן גולף GTI
      23
    • פולקסווגן שירוקו 2.0T
      27

פוסטים מומלצים

פורסם

bagira בפעם הבאה שאתה נתקל במיאטה כזו,אנא עדכן!

מבטיח שאם אתקל בדגם כלשהוא של סאניאנג בהזדמנות,אעדכן גם :wink:

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שוק המשומשות קשה מאוד והאקסיומה ש"מיאטה נמכרת מעל מחירון" כבר מזמן לא תקפה ולא רלוונטית.

אני מכיר לפחות 3 מיאטות עם נתוני פתיחה מדהימים שנמכרו לאחרונה במחירי שחיטה.

אני חושב ששום משומשת לא נמכרת היום בקלות... למיאטה מחירון גבוה וזו עוד סיבה שקשה למכור בו. עם זאת, חלק מהמיאטות שנמכרו לאחרונה היו מקרים של מוכרים לחוצים שירדו המון רק בשביל למכור כמה שיותר מהר.

בכל מקרה, אני אמנם בעלים של מיאטה אבל לומר את האמת - אני לא חושב שהיא צריכה להימכר מעל מחירון. אולי רק לרכב מושלם. בדיוק כמו שזה טיפשי לקנות טויוטה יאריס מעל מחירון...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נכון, לכל מוכר היה את הסיפור שלו למה הוא "מתאבד" על המכירה, הבעיה שבשוק כ"כ מצומצם, 3 עיסקאות כאלה מורידות את כל שוק המיאטות על הבירכיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא ציינת אם זה סקר של הנפש, שאז אתה בוחר את מה שאתה באמת רוצה ללא התחשבות בפאן הכלכלי.

אם אתה מחשיב את הצד הכלכלי, אני בטוח שהתוצאות היו משחקות הרבה יותר לטובת מותגים מסויימים.

בכל מקרה אחלה סקר :)

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
שוק המשומשות קשה מאוד והאקסיומה ש"מיאטה נמכרת מעל מחירון" כבר מזמן לא תקפה ולא רלוונטית.

אני מכיר לפחות 3 מיאטות עם נתוני פתיחה מדהימים שנמכרו לאחרונה במחירי שחיטה.

אני לא זוכר רשמתי שמיאטה אמורה להמכר מעל המחירון אבל כשאני חפשתי רכב לפני כשנה רוב העיסקאות נסגרו באיזור מחיר מחירון.

גם אם תפתח יד2 ותחפש גולף GTI תמצא בכל רגע נתון לפחות 5 רכבים מכל השנתון למכירה (כן, גם 2011), אני בטוח שזה לא עומד לטובת המוכרים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תנסה למקד את החיפוש שלך לאחת ידנית ואז התוצאות שתקבל יהיו הרבה יותר מצומצמות, ואם תתעקש על רכב לא משופר מיד 1 או 2 וק"מ סביר המשימה תהיה כמעט בלתי אפשרית.

דווקא כשחיפשתי MX-5 נתקלתי בהרבה יותר אקזפלרים שמורים (תיאורטית) ומוכרים גמישים.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
נכון, לכל מוכר היה את הסיפור שלו למה הוא "מתאבד" על המכירה, הבעיה שבשוק כ"כ מצומצם, 3 עיסקאות כאלה מורידות את כל שוק המיאטות על הבירכיים.

מזל שאני לא מוכר! :-P

לא ציינת אם זה סקר של הנפש, שאז אתה בוחר את מה שאתה באמת רוצה ללא התחשבות בפאן הכלכלי.

אם אתה מחשיב את הצד הכלכלי, אני בטוח שהתוצאות היו משחקות הרבה יותר לטובת מותגים מסויימים.

בכל מקרה אחלה סקר :)

זה סקר של המה שבא לך... :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שוק המשומשות באופן כללי במצב לא מזהיר, יתכן שזה מקרין על הספורטיביות.

עם זאת, רכב שמור במצב מעולה שהוא נדיר ומבוקש, יימכר דיי בקלות.

אייל לצערי השבוע קיבלתי לטעום "מתאבן צרפתי" מהפולו שלי, בצורת מים בתוך הפנסים האחוריים, מחר יש לי פגישה לוהטת עם המוסך (הרכב רק בן 8 חודשים).

אני חושב שצריך לעשות "שיחת פתיחה" קטנה עם הגרמנים שהתחילו לחפף מעט בהבטחת האיכות. :|

או שאולי זאת בכלל תכנית אב חדשה לתת לפולקסווגן קצת טעם איטלקי משיהו? :lol:

שאלו יהיו הצרות שלנו.

מים בפנס אחורי גם יכולים להגרם מהתקנה מקומית לקויה של חיישני רוורס.

אייל, אתה כותב גדולות ונצורות על האמינות של הצרפתיות על סמך רכב משומש (שהיה לפחות 5 שנים על הכביש) שהיה בבעלותך לפני עשור ובינתיים כל מה שאנחנו רואים פה על גבי הפורום זה מגוון רכבים חדשים דנדשים ממיטב התוצרת של הקונצרן (רכבים שרק 3 שנים על הכביש) עם מגוון תקלות:

קלאצ'ים של תיבות הילוכים שהולכים על ימין ועל שמאל, בעיות ניהול מנוע (בדגמים הראשונים עם שילוב של טורבו וסופרצ'ארגר), משאבות מים שהולכות אחרי שנתיים שלוש, איכות חומרים מעליבה (כפתורים מתקלפים) וכו'.

אני לא טוען שרנו/אופל/מאזדה הרבה יותר טובות בתחום האמינות. להפך, היום מכיוון שהרכבים עמוסים בכ"כ הרבה רכיבים זה צפוי שלכל יצרן יהיו את המחלות שלו.

אבל אני מבקש ממך שתעשה לכולנו טובה ותחסוך לנו את הדעות הקדומות האלה, כי אתה רק עושה לעצמך בושות.

ראשית, יש לי נסיון רב עם רכבים צרפתיים. מלבד אחזקה של 306 שלי (כשהייתה כמעט חדשה, כן ?) ו106 1.4 (של חברה שלי במשך שנים רבות) שפשוט חלבה עשרות (ואני לא מגזים) אלפי שקלים במשך תקופה של שנתיים שלוש.

לדאבוני כ"קצין הרכב" של המשפחה והחברים אני מטפל בתחזוקת יותר מדי צרפתיות ומכיר כל אירוע. (אני לא נוהג לומר לאנשים מה לקנות )

כמו כן חבר קרוב וטוב הוא בעל מוסך המתמחה בצרפתיות ויצא לי לבלות שם לא מעט זמן, להכיר בעיות גורפות בדגמים ולראות בעיקר איך לא צריך לתכנן רכב.

קצין הרכב של החברה בה אני עובד ושאר קולגות מעדכנים על בעיות של העגלות המודרניות המכונות פלואנס, C4 ,פיקאסו ושאר חולירות.

החברה בה אני עובד שהיא חברה שמספר העובדים בה נושק ל1000 וצי רכב גדול, הוציאה איסור גורף על רכבים צרפתיים וכיום לא ניתן לקחת אותם בליסינג [אין לי קשר לזה ! :)]

בעניין הגירים : הDSG7 לא מופיעים בדגמים הספורטיביים וזה מחדל ללא ספק (על הAL4 שמשווק עשור ברכבים הצרפתיים אפשר לכתוב אנציקלופדיה אבל משום מה לא זכה לחשיפה בתקשורת) ,אני בכלל נוהג בידני. הכפתורים מתקלפים משימוש בחומרים לא מתאימים שאוכלים את הציפוי (מנסיון) ובכלל - גם אם משהו משתבש אלו לא תקלות שמבזות אותך בציפייה לגרר.

אבל אתה יודע מה, אני מוכן לעשות איתך הסכם : אני לא אדבר על אמינות של צרפתיות, אתה לא תלמד אנשים על רכבים ספורטיביים, התנהגות כביש והגה עם רזומה קודם שכולל יונדאי I10 ורנו קליאו של אחיך :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שוק המשומשות באופן כללי במצב לא מזהיר, יתכן שזה מקרין על הספורטיביות.

עם זאת, רכב שמור במצב מעולה שהוא נדיר ומבוקש, יימכר דיי בקלות.

נכון, רק שפעם הוא היה נמכר "די בקלות" במחירון פלוס 20K ש"ח.

היום הוא ימכר בלי שום קלות מתחת למחירון אפילו אם מדובר באקזמפלר שמור מאוד.

בקשר לכל יתר ההודעה שלך, אני לא אתייחס אל דבריך כלל אבל רק אציין שאם הסיפור על קצין הרכב נכון (איסור על צרפתיות) אז הוא אידיוט אבל מה כבר אפשר לצפות מרס"ר תחזוקה :wink:

פורסם

הצבעתי ללאון קופרה R . שילוב טוב בין כוח להתנהגות (גם אם פחות משל המגאן) עם פוטנציאל שיפורים גבוה.

מהווה שיפור ביחס לרכב הנוכחי שלי (לאון 4) גם בכוח וגם בהתנהגות .

בנוסף , ניתן להשיג גם ב 5 דלתות (אני חושב , במידה ולא , תמיד ניתן להתפשר על הקופרה ה"רגילה") ,לדעתי הכרחי

להורים לילדים.

הסיבה שהעדפתי על הגולף , בנוסף להבדל בכוח , הינו שאני מתחבר יותר לדגמי סיאט.

פורסם

אבל אתה יודע מה, אני מוכן לעשות איתך הסכם : אני לא אדבר על אמינות של צרפתיות, אתה לא תלמד אנשים על רכבים ספורטיביים, התנהגות כביש והגה עם רזומה קודם שכולל יונדאי I10 ורנו קליאו של אחיך :D

ואני אעשה איתך הסכם, אני לא אדבר על VW אם אתה לא תלמד אנשים על רכבים ספורטיבים, התנהגות כביש והגה עם רזומה קודם שכולל מכוניות של סבתות.

תפסיק כבר לדבר בזלזול, זה כבר גובל בגועל.

אלעד הוא בחור מדהים ואם כבר מדברים על רזומה, יש לו מיאטה, שזה רכב ספורט טהור, לא רכב משפחתי עם מנוע חזק.

מתי לך הייתה מיאטה? מתי הייתה לך מכונית הנאה אחורית? מתי בכלל נהגת את הרכב שלך על המגבלות (ראיתי את השרשור סיכום שלך אחרי שנה עם הרכב) לפי איך שזה נראה אתה מאלה שיורדים מהרכב לפני פס האטה ופשוט דוחפים אותו כדי שחלילה לא יקרה שום נזק.

ואני בחרתי באלפא. למה? כי אני חושב שאיפה שאני נמצא היא תסובב הכי הרבה ראשים.

haters will hate

פורסם

א) הקליאו הייתה שלי בדיוק כמו שהיא הייתה של אחי.

ב) בניגוד אלייך אני לא מנסה ללמד פה שום דבר, כי אני לא חושב שאני באמת יודע יותר טוב ממך או מכל בנאדם אחר פה בפורום. אני בסך הכל אוהב שמתנהלים פה דיונים עניניים מכייון שאני בנאדם שאוהב ללמוד דברים חדשים ומחשיב את עצמי כתור אחד שלפחות מנסה לבחון כל מוצר מבלי לבוא ישר בדיעות קדומות (נשמע לך מוכר?).

ד"א, אם כבר אתה הפכת את זה לדיון אישי אז שים לב להבדלים ביני לבינך:

אני רושם שלכל יצרן יש בעיות משלו, אייל רושם שכל מה שמגיע מצרפת זה חרא.

אני רושם חוות דעת אובייקטיבית (חסרונות ויתרונות) על הרכב שלי (ולא משנה איזה סמל היה לו), אייל תמיד רושם שהרכב שלו הכי טוב בעולם.

העובדה שאתה לועג ל-I10 ולרכבים אחרים רק בגלל הגודל שלהם מראים שוב איזה אדם קטן אתה.

תעשה לעצמך טובה ותשאיר את השטויות של הישראלי המצוי (כמו הקצין רכב שלך) לאנשים ש"קונים" את זה. יש חברות שמגבילות את הרכבים שלהם לצבע לבן, זה אומר שזה הצבע הכי יפה/אלגנטי?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ואיזה ספורטיביות היו לו שהוא כותב את מה שהוא כותב כאילו הוא מינימום שומאכר? אההה כן, גולף gti דור 4...:roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חברים מה נסגר?

לקחתם שרשור סקר חביב והפכתם אותו לפושע.

מה קרה עם כל זריקת הבוץ הזו, במיוחד בין חברי פורום שהיו פה מאז תקופת הפלינסטונס.

נ.ב. אני חושב שכרגע מצאתי שיטה ממש טובה לחסוך בדלק, רק צריך לעשות חור ברצפת הנהג !

זמין 8)

פורסם

ילד, אל תפריע ותעביר את הפופקורן...:lol:

• תוכן חדש...