Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזו מכונית אתם מעדיפים?  

204 הצבעות

1. 1. איזו מכונית אתם מעדיפים?

• אלפא-רומיאו ג'ולייטה תלתן-ירוק
      32
    • אודי A3 2.0T
      4
    • אופל אסטרה OPC
      21
    • פיג'ו RCZ
      23
    • רנו מגאן RS
      51
    • סיאט לאון קופרה R
      18
    • וולוו C30 T5
      5
    • פולקסווגן גולף GTI
      23
    • פולקסווגן שירוקו 2.0T
      27

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין. נהגתי בה מול מתחרות רציניות בכבישי הדרום המהירים והיא הייתה נחותה משמעותית בתחושת הביטחון. המתלים בפירוש לא עומדים בעומס, היא מתנדנדת מדי וההיגוי לא משרה בטחון. חשוב כמובן לציין שמדובר על נהיגה חזקה במהירויות גבוהות. בנהיגה ספורטיבית יומיומית היא תהיה בסדר.

מצד שני, אני לא מסכים שהיא יותר טובה כמכונית מה-159, שהייתה נהדרת באותם כבישים (בגרסת הנעה כפולה, יש לציין).

הג'ולייטה בגרסת ה-170 כ"ס היא בסדר גמור לטעמי, אגב. אני ממש לא מתלונן על איכות החומרים או על מרווח הפנים. יש לה יתרונות לא רעים על חלק מהמתחרות. אבל התלתן מרגישה כמו מוצר לא גמור. בצורתה הנוכחית היא פשוט מיותרת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפחות בהשוואה מול ה-159 2.2 וגם מול ה-1.8T (לא נהגתי ב-3.2) הג'ולייטה, גם 170, תהיה מהירה משמעותית. היא בולמת יותר טוב ופונה יותר מהר.

לגבי איכות חומרים אני דווקא כן מתלונן, זה לא הולם את המחיר. אבל העיצוב לא כזה נורא כמו שנראה בתמונות וכמו שאמרת - היא לא רעה בכלל ביחס למתחרות.

אשר לנהיגה ספורטיבית יומיומית או חזקה - זה ויכוח שאם יתחיל לא ייגמר. לדעתי - היומיומית היא המדד הרלוונטי, בשל אופי השימוש האופייני למכוניות מהסוג (לרוב היצרנים יש גרסאות קיצון למקצינים - ע"ע רנו קאפ וכו'). ביטוי שמשקף את דעתי לגישה תמצא דווקא אצל הבוס שלך (:wink: ), במבחן שבין ה-306GTI-6 ל-145QV, שם אמר שכמכונית הספורט הפז'ו אולי עדיפה, אבל כ-GTI היה בוחר את ה-145.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתה יכול לחשוב אחרת, אבל אתה אלפיסט :wink:

זה ההבדל בין פטרול-הד לאלפיסט.

יש כאלה שנוטים לחשוב שאלפיסט "אמיתי" הוא זה שמחזיק רק 750/101 או 105 או 116.

אני חושב הפוך. להשקפתי הוא "סתם" פטרול-הד.

אלפיסט אמיתי הוא זה שיקנה ג'ולייטה/מיטו/בררה/33.

פורסם

לי יש say בכל התיוג הזה או ששופטים אותי בהיעדר? :lol:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ממש לא. ברור שהיא פחות נוחה מהגרסאות הרגילות (כמו שה-159TI פחות נוחה מהגרסאות הרגילות) אבל זו לא בדיוק 106 ראלי או קרוב לכך.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה בא לך?

חוץ מקטגוריית המנהלים (סדרה 3, סי-קלאס, IS250, A4, 159..........), איזה עוד קבוצות נשארו? ג'יפים/ג'יפונים?

או שיכול להיות שגם הקבוצות האלה היו בסקר?

עריכה:

הרגע ראיתי שגם את הקטגוריה הזאת הספקתם לכסות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=50998

באופן חלקי.

אז מה נשאר?

פורסם

אולי משהו שבאמת מתאים לארץ?

?Track-Day car

קייטרהאם, ווסטפילד, אריאל אטום, 2-11/אקסיג', X-BOW, ראדיקל...

אה, רגע...

פורסם

מכוניות ספורט? מנהלים? סאלון? פאר? ג'יפים? מכוניות שמגניב להצביע בעדן אבל אין סיכוי שבעולם שהיית שם עליהן את הכסף שלך? וכו וכו

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

עריכה:

הרגע ראיתי שגם את הקטגוריה הזאת הספקתם לכסות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=50998

באופן חלקי.

אז מה נשאר?

זה סקר משנות השמונים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...