Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזו מכונית אתם מעדיפים?  

204 הצבעות

1. 1. איזו מכונית אתם מעדיפים?

• אלפא-רומיאו ג'ולייטה תלתן-ירוק
      32
    • אודי A3 2.0T
      4
    • אופל אסטרה OPC
      21
    • פיג'ו RCZ
      23
    • רנו מגאן RS
      51
    • סיאט לאון קופרה R
      18
    • וולוו C30 T5
      5
    • פולקסווגן גולף GTI
      23
    • פולקסווגן שירוקו 2.0T
      27

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים מה נסגר?

לקחתם שרשור סקר חביב והפכתם אותו לפושע.

מה קרה עם כל זריקת הבוץ הזו, במיוחד בין חברי פורום שהיו פה מאז תקופת הפלינסטונס.

נ.ב. אני חושב שכרגע מצאתי שיטה ממש טובה לחסוך בדלק, רק צריך לעשות חור ברצפת הנהג !

קראתי בפורום אחר שכשאייל רכש את הגולף הראשונה שלו קרה לו מחזה מדהים, כשהוא ניגש לפתוח את הדלת קול מסתורי פנה אליו מהרמקולים ואמר לו : "אייל...., של נעלייך מעל רגלייך, כי הרכב אליו אתה נכנס קדוש הוא"

ומאז הכל היסטוריה, אז באמת ח'ברה מה אתם רוצים מאייל? דעתי בעיניו היא כקליפת שום, הרי איך בחור שהחזיק סוויפט 87 יכול בכלל לשאת את שם הגולף לשווא. או אלעד שניסינו המוטורי הוא I10 ולאחיו הייתה קליאו ספורט....

סגנון ההתבטאות שלו מזכיר לי את התבטאות המיסיונרים כלפי מי שאינו פגש את ישו.

ועוד משהו, אם ממש בא לך לחסוך בדלק - סע באוטובוס.

haters will hate

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנצי אני חושב שבזה הרגע עלית על גימיק שיווקי חדש.

למרות שאני דיי בטוח שאם הרכב שלי ידבר אלי במפגשינו הראשון, שתי נסיעותי היחידות יהיו לפסיכאטר וחנות בגדים. :lol:

זמין 8)

פורסם

אני ממש לא מבין מה אתם רוצים מאייל.

הבחור ראה את האור בדמותה הנהדרת והמדהימה והמשגעת והמהפכנית של הגולף!

ומאז כמו שאומרים,הכל היסטוריה....

הרי ברור שזו המכונית הכי טובה שיוצרה אי פעם,עם האמינות הטובה ביותר (חשוב לא לתת לעובדות לבלבל אתכם)

השוק הכי מוצלח,וחווית הנהיגה המושלמת (באמת הגיע הזמן להעביר את התואר מהבווארית לשכנה בוולפסבורג)

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

הס מלהזכיר שבמקום השני בסקר צועדת די בבטחון הג'ולייטה...:wink::twisted:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הס מלהזכיר שבמקום השני בסקר צועדת די בבטחון הג'ולייטה...:wink::twisted:

אשכרה - אנשים מתלוננים שהרנו מנצחת כשאף אחד לא קונה, אבל כמה מכם היו באמת קונית ג'ולייטה תלתן? תורידו את היד - מציע שתנהגו בה קודם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יד באוויר :twisted: אם היה לי הכסף - היא הייתה הבחירה שלי. וכן, נהגתי בה. לדעתי הביקורות כלפי הג'ולייטה נובעות מקיבעונות בדבר נהיגה בעיתונות הרכב אבל הי, זו דעתי בלבד.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
יד באוויר :twisted: אם היה לי הכסף - היא הייתה הבחירה שלי. וכן, נהגתי בה. לדעתי הביקורות כלפי הג'ולייטה נובעות מקיבעונות בדבר נהיגה בעיתונות הרכב אבל הי, זו דעתי בלבד.

נמצא הצדיק :-)

אני בטוח שעידן יוכל לסדר לך מימון משתלם :-)

(הערה: לפני שסתם מתנפחים, אני את הג'ולייטה הידנית 170 כ"ס מאוד אהבתי. בתלתן לא נהגתי).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לגבי עידן באמת אין מה לדאוג - מכירים עוד מביה"ס :lol:

הגרסא שדווקא הייתי שוקל באמת אם זה היה רלוונטי היא לא התלתן אלא ה-TCT, ובה עדיין לא נהגתי (אם-כי במיטו היא מתפקדת מצוין, לטעמי יותר חלק מה-DSG6).

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

קיבעונות? שום קיבעונות. אני מכיר מעט מאוד עיתונאי רכב שלא אהבו מכוניות נפלאות כמו ה-147 או ה-156. רק מעטים לא התרשמו גם מה-159. אבל המיטו והג'ולייטה הן, תסלח לי, כבר לא אלפות אמיתיות. ההגה כבר לא כשהיה, הצליל כבר לא כשהיה, אין את הקלילות וההתנהגות המהנה של פעם. הן כבר לא ייחודיות כמו האלפות מהעבר. אלפא הולכת ומאבדת את זהותה בשם המודרניזציה והשורה הסופית בטבלאות הרווח.

נהגתי על הג'ולייטה תלתן במשך שבוע בחו"ל והיא לא השאירה בי שום חותם. נהגתי בה בארץ ראש בראש מול המתחרות שלה, והיא הייתה אחרונה בכל אלמנט מדיד של הנאה. ותן לי להדגיש - גם אם היא לא הייתה אחרונה הייתי מתאכזב, כי מאלפא אתה מצפה לכל מיני פאקים קטנים, אבל אתה בטח לא מצפה לשעמום טוטאלי.

טוב, מתי סקר חדש?

מה בא לך?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אלפא הולכת ומאבדת את זהותה בשם המודרניזציה והשורה הסופית בטבלאות הרווח.

לצערנו, זה נכון לגבי כל יצרן רכב בעולם שהיה לו אי פעם איזה שהוא ייחוד.

הנוחות הצרפתית, האמינות הגרמנית, הפשטות והמחיר הזול של פיאט, המאפיינים של אלפא, של לנציה, הבטיחות של וולבו וסאאב (ז"ל), המשהוא האמריקאי שהיה להם שתודה לאל שכבר איננו.

כולם מתכנסים לתוך שביל צר של מיין-סטרים בזמן שמשאל ומימין לשביל יש אין סוף מרחבים שכולם קפואים מפחד לצאת אליהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קיבעונות? שום קיבעונות. אני מכיר מעט מאוד עיתונאי רכב שלא אהבו מכוניות נפלאות כמו ה-147 או ה-156. רק מעטים לא התרשמו גם מה-159. אבל המיטו והג'ולייטה הן, תסלח לי, כבר לא אלפות אמיתיות. ההגה כבר לא כשהיה, הצליל כבר לא כשהיה, אין את הקלילות וההתנהגות המהנה של פעם. הן כבר לא ייחודיות כמו האלפות מהעבר. אלפא הולכת ומאבדת את זהותה בשם המודרניזציה והשורה הסופית בטבלאות הרווח.

נהגתי על הג'ולייטה תלתן במשך שבוע בחו"ל והיא לא השאירה בי שום חותם. נהגתי בה בארץ ראש בראש מול המתחרות שלה, והיא הייתה אחרונה בכל אלמנט מדיד של הנאה. ותן לי להדגיש - גם אם היא לא הייתה אחרונה הייתי מתאכזב, כי מאלפא אתה מצפה לכל מיני פאקים קטנים, אבל אתה בטח לא מצפה לשעמום טוטאלי.

מה שמודגש באדום - לטעמי סתירה פנימית. ריגוש והנאה אינם מדדים אוניברסליים, הם הדברים האינדיבידואליים ביותר שיש, ומכאן בהכרח אינם מדידים.

גם הקביעה שמאלפא אתה מצפה (וכפועל יוצא, כמעט בכל כתבה על ג'ולייטה בארץ ובעולם, מתאכזב אם אין) לפאקים קטנים, היא קיבעון, אגב. רק מוכיח את הטענה :wink: כמו גם הניסיון של כל עיתונאי ועיתונאי להגדיר מהי אלפא "אמיתית".

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מה שמודגש באדום - לטעמי סתירה פנימית. ריגוש והנאה אינם מדדים אוניברסליים, הם הדברים האינדיבידואליים ביותר שיש, ומכאן בהכרח אינם מדידים.

גם הקביעה שמאלפא אתה מצפה (וכפועל יוצא, כמעט בכל כתבה על ג'ולייטה בארץ ובעולם, מתאכזב אם אין) לפאקים קטנים, היא קיבעון, אגב. רק מוכיח את הטענה :wink: כמו גם הניסיון של כל עיתונאי ועיתונאי להגדיר מהי אלפא "אמיתית".

ברור שיש אלמנטים לא מדידים בהנאה, אבל יש גם כאלה שהם כן. למשל ביצועים, למשל העברת הילוכים, למשל רמת אחיזה, למשל בלמים. למשל תחושת בטחון תחת עומס. יכולתי לכתוב את הדברים האלה בנפרד, אבל רציתי לתת את התמונה הכוללת. את השורה התחתונה. והשורה התחתונה היא פשוטה - היא הייתה פחות מהנה מהאחרות, לדעתם של כל הבוחנים.

אתה יכול לחשוב אחרת, אבל אתה אלפיסט :wink:

בנוגע לפאקים ולאלפא אמיתית - אני רק מנסה לדבר בשפה "שלכם". בפועל, לא תמצא אצלי סנטימנטים ליצרן כזה או אחר. אלפא תמיד נתנה ערך מוסף - בעיצוב, בתחושות בנהיגה, ב"גאוות יחידה" שכזו. זה הגיע למצב שמצאת בה דברים שלא אהבת ואמרת בהשלמה ובחיוך "זו אלפא". היום אני כבר לא אומר "זו אלפא". אני אומר "זו אלפא?" ומעווה את פניי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

דווקא מה ששבה אותי בג'ולייטה היה תחושת הבטחון האבסולוטית שהיא נתנה לי בנהיגה בכבישים מפותלים. זה והיכולת שלה בסיבוב בודד אמנם, אך מלמד בג'ימקאנה. כ"אלפא" (לפי הסולם שלך) אין ספק שהיא לא 159 וגם לא 156. אבל כמכונית היא יותר טובה, ובפירוש יותר מהירה ובטוחה כאחד.

בפרמטרים מדידים אגב, היה הרי את השרשור של זמני הרינג שלה - היא נופלת רק מהמגאן, ורנו של השנים האחרונות באמת עילוי על המסלול, אז זה הישג טוב כשלעצמו.

זו בדיוק הסיבה שמעצבן אותי היחס לג'ולייטה - עד שהוציאו רכב שמתפקד היטב בכל דבר מדיד - עדיין מוצאים על מה להתלונן.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...