Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזו מכונית אתם מעדיפים?  

204 הצבעות

1. 1. איזו מכונית אתם מעדיפים?

• אלפא-רומיאו ג'ולייטה תלתן-ירוק
      32
    • אודי A3 2.0T
      4
    • אופל אסטרה OPC
      21
    • פיג'ו RCZ
      23
    • רנו מגאן RS
      51
    • סיאט לאון קופרה R
      18
    • וולוו C30 T5
      5
    • פולקסווגן גולף GTI
      23
    • פולקסווגן שירוקו 2.0T
      27

פוסטים מומלצים

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוני,בלי להכנס לנושא של "למה חטיבת הספורט של רנו לא מתרוממת" למרות שהבאת כמה נקודות מעניינות,

ממך לא ציפיתי לתגובה כזאת מזלזלת ומכלילה.

נ.ב תודה על העדכון לגבי הפסקת השיווק של המיאטה.

קצת הופתעתי מהמהלך של מאזדה,בהתחשב בעובדה שהיא משווקת

בארץ באופן סדיר כבר כמעט עשור.ונראית בעיני לפחות כמקדם תדמית לא רע למותג

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם
זה באמת פיצ'ר מרכזי במכונית ספורטיבית. כל הכבוד.

רוני ממך הייתי מצפה לדעת את מאפייני הבסיס של רכבי הספורט.

חלון אחורי זה הדבר הכי חשוב, מספר 1 .

כל השאר, בקטנה.

לידע כללי, מספר 2 זה הצבע של ידית מדיד גובה שמן מנוע.

לא כתום, לא קונה !

זמין 8)

פורסם

אולי לתוך האגו טריפ הזה של "הרכב שאני נוהג בו מכר הכי הרבה" נמסוך גם קורטוב של מציאות, הרכבים שנמכרים הכי הרבה בישראל הם סובארו DL, קורולה, מזדה 3 ככה שאתם בהחלט במקום טוב איפושהוא במרכז העדר.

זה מה שזה אומר על הרכב שלכם!

זהוא!

לא שהוא טוב, לא שהוא רע, לא שהוא אמין, לא שהוא זבל, כולה אומר שהעדר רוכש אותו כי "גולף/קורולה/מזדה שומרת על מחירון" או "צרפתיות מתקלקלות מלא" או איזה שטות אחרת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אולי לתוך האגו טריפ הזה של "הרכב שאני נוהג בו מכר הכי הרבה" נמסוך גם קורטוב של מציאות, הרכבים שנמכרים הכי הרבה בישראל הם סובארו DL, קורולה, מזדה 3 ככה שאתם בהחלט במקום טוב איפושהוא במרכז העדר.

זה מה שזה אומר על הרכב שלכם!

זהוא!

לא שהוא טוב, לא שהוא רע, לא שהוא אמין, לא שהוא זבל, כולה אומר שהעדר רוכש אותו כי "גולף/קורולה/מזדה שומרת על מחירון" או "צרפתיות מתקלקלות מלא" או איזה שטות אחרת.

לא, פשוט המציאות שונה בין בחירה בסקר בפורום ובין בחירה איפה לשים את ה200K שלך. אתה יודע מה אתה מזכיר לי? לפני שבוע נכנס מישהו ושאל על יגואר XF ביעוץ קניה, ואיזה ילד אמר לו שמי שקונה יגואר לא מעניינת אותו אמינות כי זה אוטו מיוחד. הטיעון הזה מסתתר מאחורי ערימות טמטום שצריך צוות שלם של ארכיאולוגים בשביל לחשוף.

השאלה היא האם להתייחס לסקרים האלו כמשהו בעל משמעות, או שצריך לראות את זה כמו חבורת ילדים שמחליפים ביניהם קלפים של חבורת הזבל. זו נעשתה שאלה רטורית ברגע שהוכנסה לשם הג'ולייטה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אתה יודע מה אתה מזכיר לי? ...הטיעון הזה מסתתר מאחורי ערימות טמטום שצריך צוות שלם של ארכיאולוגים בשביל לחשוף..

לחשוב שהאוטו שלך הכי טוב "כי תראה כמה הוא מוכר" זה לא טיעון שמסתתר....וגו'?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ב2008 נמכרו 36 GTI .

ב2007- נמכרו 57 GTI (וזאת היתה השנה הטובה ביותר של דור 5..ובאותה שנה סיאט היו מקום ראשון במכירות הספורטיביות עם 58 איביזה FR\קופרה).

דור 6 נמכרה בכמויות גדולות יותר עפ"י זכרוני וגם רואים זאת על הכביש.

בעברי עבדתי בVW ואני יכול להגיד שלא כל לקוחות הGTI הם הארדקוריסטים חובבי פרובוקציה על האייפקס.

הGTI מהווה חבילה טובה עם סמל שהעם מכיר ורוצה וזה מוכר.

להבדיל מרנו ,בVW ישב בחור שידע למכור :wink: (סתם , זה היה בהומור נא לא להגיב לזה ברצינות).

סיפור קצר- ב2008 נכנס לאולם מרכזי זקן נחמד בן 86 (לא זאת לא טעות) שרצה אך ורק גולף שחורה (1.6) ולא היה במלאי. הגולף השחורה היחידה שהיתה במלאי היתה GTI , אחרי הסבר שזה לאו דווקא מה שהוא מחפש בגלל מחיר,ערך מוסך לנהיגה וכו' , הוא התעקש להוציא את הסכום הכפול ולקחת גולף שחורה (הGTI היה פרט שולי בשבילו)..

לגבי הסיקור הנ"ל - אני עוד לא בחרתי ובגלל היותי עובד אצל יבואן אני נמנע מתגובה אבל חשוב להדגיש שיש הבדל בין מה היית קונה בפועל לבין מה היית רוצה שיהיה לך וזאת אולי הסיבה שהרנו מובילה כאן...

מה שכן , עוד הערב אני אנהג על הקאפ הלבנה שנמסרה השבוע .

נ.ב:הבחור עם הקאפ הלבנה היה בעברו בעלים של GTI 08 DSG...

אתה צודק, הבעלים הראשונים של המכוניות הללו הם במקרים רבים כאלה שמחפשים אקסטרה ולא בהכרח ספורטיבית.

הם גם בדרך כלל כאלה שמחליפים רכב כל שנה שנתיים.

עם זאת, כשהרכבים הללו נפרדים מהבעלים הראשון , רובן ככולן מתנקזות אלינו, חובבי הספורטיביות.

החלק המשמח הוא שמספר ה MK5 במועדון VAGIT (לדוגמא) ובCF הוא פנומנלי ומדובר באחוז המכריע של האקזמפלרים המסתובבים כיום על הכבישים.

מי שהיה במפגש האחרון הרגיש שהוא נמצא בחניון ליסינג של GTI :)

עומר, כמה 2006 נמכרו?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לחשוב שהאוטו שלך הכי טוב "כי תראה כמה הוא מוכר" זה לא טיעון שמסתתר....וגו'?

זה לא קשור ל"כמה הוא מוכר", זה פונקציה של "מי קונה". אם בפורום שטח כאן כולם היו נוסעים על לנד קרוזרים, המסקנה הייתה שזה אוטו חרא? כל מה שהמספרים (האסטרונומיים) של הGTI אומרים לי זה שאנשים מרקע דומה ועם דרישות דומות שמו שם את הכסף.

כל מה שזה אומר לי זה שלמי שבאמת נמצא בשוק הזה, אין אלטרנטיבות משמעותיות אחרות, וזה הכל. כשאני חושב על כמות הפשרות שאני צריך לעשות בשביל לעבור מגולף שנת 2007 למגאן RS חדשה אני מתחלחל. זה לא אומר שלא הייתי עובר אבל זה לא תהליך רציונלי. כמובן שבסקרים הנהדרים של רוני איש הישר בעיניו יצביע, אני סתם יוצא נגד "ילדי ההארדקור" שמצביעים למגאן RS אבל אם אבא היה נותן להם 200K לקנות אוטו הם היו רצים ישר לצ'מפיון. "כי מה... ניסע ברנו? ומה... איזה תא נוסעים מכוער. ורגע... אין פה בכלל DSG שהוא דווקא מגניב... ואין סאנרוף... ובעצם האוטו עולה יותר מה200K שאבא מוכן להשכיב... אבל למגאן יש אחלה שלדה!... אבל מצד שני אין לי מה לעשות איתה כי אני לא ממש יודע לנהוג... וגם ככה הכל פקוק בדרך לבינתחומי..."

וכו'.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אלו רכבים שנמצאים במעיין קטגוריה "מעל" זו שמוצגת בסקר (בדומה לS3, למשל).

הפוקוס המתאימה, אם כבר, למרות שלא משווקת אצלנו, היא ה ST, לא ה RS.

לא ממש כך, השוואה ביניהן לגיטימית לחלוטין. ברוב המגזנים הנחשבים בחו"ל הן תמיד מתחרות ראש בראש בכל מבחן הוט-הטצ' שנערך. בפועל הבדלי הכח מאוד קטנים.

אפילו הקוף (כריס הריס) שידוע כחובב פורד, העדיף בסופו של יום את המאגן במבחן השוואה שערך לשניהן :

2MhgGwqfCrI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
_3JCO-nutog דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

כל מה שזה אומר לי זה שלמי שבאמת נמצא בשוק הזה, אין אלטרנטיבות משמעותיות אחרות, וזה הכל. כשאני חושב על כמות הפשרות שאני צריך לעשות בשביל לעבור מגולף שנת 2007 למגאן RS חדשה אני מתחלחל. זה לא אומר שלא הייתי עובר אבל זה לא תהליך רציונלי. כמובן שבסקרים הנהדרים של רוני איש הישר בעיניו יצביע, אני סתם יוצא נגד "ילדי ההארדקור" שמצביעים למגאן RS אבל אם אבא היה נותן להם 200K לקנות אוטו הם היו רצים ישר לצ'מפיון. "כי מה... ניסע ברנו? ומה... איזה תא נוסעים מכוער. ורגע... אין פה בכלל DSG שהוא דווקא מגניב... ואין סאנרוף... ובעצם האוטו עולה יותר מה200K שאבא מוכן להשכיב... אבל למגאן יש אחלה שלדה!... אבל מצד שני אין לי מה לעשות איתה כי אני לא ממש יודע לנהוג... וגם ככה הכל פקוק בדרך לבינתחומי..."

וכו'.

שוב, אתה צודק בטענה שלך, אבל הסקר הזה הוא איזה רכב הייתם מעדיפים ולא איזה הייתם רוכשים כרגע בגלל סיבות כאלו ואחרות. הרי תסכים איתי, שלא כל מי שהצביע (נהפוך הוא, הרוב) לאבארט 500 בסקר ההוא, היה קונה אחת או יש לו אחת, נכון? למה? מאותן סיבות שלרוב יש גולף (יותר פרקטית, אולראונדר מעולה וכו') ולא מגאן RS. יש הבדל בין מה שהרגש רוצה והאדרנלין, למה שהשכל אומר לקנות, וחלק כאן אפילו הוכיחו זאת (כמו BAR72 נניח).

הסקר הזה לא אמור לפגוע בכם ובבחירה שלכם, הוא לא משקף את הבחירות של האנשים בחיי היום יום. הלוואי היינו חיים בסקרים, ככה לא היו דאגות של משפחה, ילדים, נוחות וכו'.

אגב, THEONE, הבאת פה השוואה למגאן CUP, שהיא רמה מעל לסקר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
זה לא סוד שהמגאן לא נמכרת בסדרי גודל של גולף GTI

מכמה סיבות,אחת מהן היא מלאי. רק בכדי לסבר את האוזן,בשנה ממוצעת מגיעות כ 15-20 כאלו לישראל.

אכן, או במילותיו של מנהל האולם שלכם (לפני שנה בדיוק): אנחנו מקבלים מעט מכוניות ומוכרים את כולן, אז למה להוריד מחיר?

"וגם ככה הכל פקוק בדרך לבינתחומי..."

פחחחחחח :-)

קורע :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
רוני,בלי להכנס לנושא של "למה חטיבת הספורט של רנו לא מתרוממת" למרות שהבאת כמה נקודות מעניינות,

ממך לא ציפיתי לתגובה כזאת מזלזלת ומכלילה.

נ.ב תודה על העדכון לגבי הפסקת השיווק של המיאטה.

קצת הופתעתי מהמהלך של מאזדה,בהתחשב בעובדה שהיא משווקת

בארץ באופן סדיר כבר כמעט עשור.ונראית בעיני לפחות כמקדם תדמית לא רע למותג

אפילו לא שמתי לב שאתה עובד רנו, אני מתנצל. הרי ברור לך שלא התכוונתי אליך אישית.

המציאות היא שאנשי רנו לא יודעים למכור את גרסאות הספורט. זה מתחיל מלמעלה - שעושים טובה שמביאים מכוניות, ואפילו לא מתאמצים לתפור להן חבילה נורמלית (מחיר מוגזם, אבזור עלוב). זה ממשיך בפרסום (או יותר נכון היעדרו) ובעובדה שלוקח חודשים עד שיש רכב מבחן ושההתנהלות איתו עקומה לגמרי ומסתיים אצל סוכני המכירות, שממש מנסים לא למכור (לדוגמא, אשתו של קולגה שלי התעניינה בקליאו ספורט והם ניסו לשכנע אותה שהיא צריכה קליאו 1.6 אוטומטית).

בעצם, יש לזה יתרון אחד - מי שקונה בסוף את האוטו מקבל רכב די ייחודי, שכמעט לא רואים אותו על הכביש :-P

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...