Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לבעלי גולף 160, על תופעה מוזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
6k ק"מ בשנה וחצי? לא פלא שלא שמת לב לזה לפני כן :)

ליתר בטחון, גש למוסך לפני תום האחריות, רק כדי להיות בצד הבטוח. אולי זה באמת כלום, או במקרה הגרוע עדכון תוכנה.

ואני חשבתי שאני נסעתי מעט בשנה וחצי - 13K ק"מ.

13K בשנה וחצי זה כלום!

אני בפחות משנה הגעתי ל-16...

אגב qashoa איזה מודל הרכב? ישנם מודלים ישנים יותר עם בעיות סדרתיות בסגנון כך שזה יכול להיות הגיוני אם זאת גולף עד 06 לפחות

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

מעדכן לגבי הגולף 122 של ההורים.

במוסך עוז נקבע כי יש להחליף את 2 המצמדים בארכב ולבצע עידכון גירסא למחשב הגיר.

התיקון ניקבע ליום שלישי...

תקלה דומה באיביזה של חבר - גם הוא יבקר במוסך בשבוע הבא...

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

פורסם
מה כבר יכול להיות בן שנה וחצי? רק מודל 2010.

אתה אמרת שיש לך את הרכב שנה וחצי, לא אמרת שהוא חדש ובן שנה וחצי - יחי ההבדל הקטן :lol:

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני ממש עומד לפני רכישה של גולף היילין מודל 2009 , 160 כ"ס.

הייתי מלא הערצה (עדין) לביצועי הרכב ולצריכת הדלק,יש לדוד שלי במשפחה.

בשורה התחתונה, לוותר על הרכישה בעקבות בעית הרעידות,הגיר?

זה עלול לגרום נזק למנוע ולרכב, הדבר לא מוכח..

פורסם

שלום לכל בעלי ההיילין,אני ממש עומד לפני רכישה של גולף היילין מודל 2009 , 160 כ"ס.

הייתי מלא הערצה (עדין) לביצועי הרכב ולצריכת הדלק,יש לדוד שלי במשפחה.

בשורה התחתונה, לוותר על הרכישה בעקבות בעית הרעידות,הגיר?

זה עלול לגרום נזק למנוע ולרכב, הדבר לא מוכח..

פורסם

יש עדיין אחוז גבוה של בעיות עם הגיר הזה DSG.

זה המידע שלי מהמוסך המרכזי.

ההחלטה אם לקחת סיכון ולקנות, שלך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היבואן פרסם לפני כשבועיים , כי הם נותנים אחריות יותר ארוכה ל 5 שנים .

התקשר לשרות לקוחות צ'מפיון מוטורס - ובדוק אם הרכב הנ"ל , יהיה תחת האחריות המורחבת ל 5 שנים .

ואם מתאים לך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...