Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכרטיס הוא כרטיס שלא מוגבל לתקופה מסויימת,

ניתן לרכוש 100 ליטר של דלק ולהשתמש בהם כאשר המחיר אטרקטיבי.

ניתן לתדלק עימו בשירות עצמי או מלא לפי בחירה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כרטיסים כאלו יש כבר שנים בצה"ל.

ככה מתדלקים רכבים מושכרים משימתיים (אי אפשר לשים פזומט).

יפה שהוציאו לשוק האזרחי :-)

פורסם

בדרך כלל בכל מוצר כאשר קונים אותו בכמויות מקבלים הנחה מסויימת, לדוגמה מחיר גביע אחד של 500 גרם גבינה לבנה יותר זול משני גביעים של 250 גרם, נס קפה 100 או 200 גרם נמכרים בהנחה מסויימת לעומת 4 פחיות של 50 גרם וכיוצא בזה. להתחייב לקנות 100 ליטר מראש זאת אומרת שהחברה יודעת שהיא קנתה אותך וקיבלה את הביזנס ממך. לפיכך היא צריכה לתת הנחה מסויימת. בכל מקום בעולם נהוג כאשר קונים סחורה ומשלמים עלייה מראש המחיר נשאר קבוע גם אם ישנה עלייה(חוץ מהסינים העלובים שלא מכבדים את הכלל הזה). נכון לעכשיו ישנן תחנות שמוכרות ליטר בנזין ב 7.24 זאת אומרת כבר הפסד של 22 שקל על 100 ליטר שקונים מפז לעומת התחנה. גם אם מחיר הבנזין יעלה ל 8 שקל לליטר לעומת 7.46 היום זה בסך הכל 54 שקלים רווח. ללכת להעמיס על חשבון הבנק 746 שקל בשביל לחסוך (אולי) עד 54 שקלים לא ממש ריאלי. יש אנשים ש 746 שקל זה משנה להם מאוד.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
יפה שהוציאו לשוק האזרחי :-)

כרטיסי התדלוק הללו תמיד היו בשוק האזרחי/ פרטי,

פשוט לא יחסו לפרסום חשיבות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הכרטיס הוא כרטיס שלא מוגבל לתקופה מסויימת,

ניתן לרכוש 100 ליטר של דלק ולהשתמש בהם כאשר המחיר אטרקטיבי.

ניתן לתדלק עימו בשירות עצמי או מלא לפי בחירה.

דווקא נאמר בכתבה שהכרטיס מוגבל לשימוש שנתיים מיום רכישתו.

פורסם

בתקופה בה אני עבדתי ומכרתי כרטיסים כאלו,

הכרטיסים לא היו מוגבלים.

כנראה שהיה שינוי.

ל'

פורסם
בתור אנליסט דלק אני ממליץ על HOLD ;)

אני מאמין שמחיר הדלק עוד יירד, בכל זאת ביבי רוצה קדנציה נוספת.

100 ליטרים הם לא כמות גדולה שאפשר לסחוב חודשים, כך שאני לא רואה פה הפסד אפשרי.

אני נוהג כ-10000 קילומטרים בשנה ו-100 ליטרים, מספיקים לי לחודש וחצי-חודשיים.

אני די בטוח שלא מדובר פה בהפסד, אך מצד שני גם לא ברווח משמעותי, אם בכלל.

פורסם

הגבת אליי? אם כן, ידעתי זאת :).

אני עדיין טוען שהפסד לא יהיה פה, אבל הרווח גם לא יהיה משמעותי ויותר קרוב לאפסי. מה עוד, שאתה תצטרך להתחייב לחברה אחת וזה גם משהו שצריך לקחת בחשבון, אם מסלול הנסיעה שלך לא קבוע.

פורסם

מהלך גאוני לחברת "פז":

1. מגייסים כסף מהציבור בריבית 0% לא צמודה.

2. כל כרטיס כזה יש סיכוי מסויים שייאבד - רווח נקי.

3. מעודד אנשים לתדלק דווקא אצלהם ולא אצל המתחרים (יש כרטיס בכיס, מחיר הדלק עלה בכמה אגורות, לא ננצל את הכרטיס?)

לדעתי לא משתלם ללקוח, בעיקר בגלל שניתן לקבל הנחות באופן קבוע מהמחיר המקסימלי, ושימוש בכרטיס אומר לשלם את המחיר המקסימלי.

תיאורטית זה יכול היה להיות מכשיר מעניין לגידור התנודות במחירי הנפט, ע"י קניית נניח 6000 ליטר דלק ל3-4 שנים הקרובות.

הבעיה העיקרית עם זה היא שפז לא משלמים ריבית ולא הצמדה, כך שיש פה הפסד ריאלי בטוח (בנוסף לרווח או הפסד כתוצאה מתנודות הנפט)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מחיר הכרטיס נקבע ע"י הכפלת מחיר ליטר בנזין בתדלוק עצמי שנכון ליום הרכישה במאה. זה אומנם לא אומר שזאת העיסקה הטובה ביותר בשוק, אבל זה גם בהחלט לא המחיר המקסימלי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מעניין אם יהיה ניתן לרכוש את הכרטיס ביום האחרון של החודש, כאשר כבר ידוע שמחיר הדלק יעלה בחצות.

סה"כ 100 ליטר זו היא צריכה ממוצעת בחודש ולכן לתדלק חודש את הרכב במחיר של חודש שעבר זהו רעיון לא רע.

נ.ב

אני לא הולך לעשות את זה כי אני מתדלק בתחנה שנותנת הנחה מאוד גדולה על 95.

פורסם
100 ליטרים הם לא כמות גדולה שאפשר לסחוב חודשים, כך שאני לא רואה פה הפסד אפשרי.

אני נוהג כ-10000 קילומטרים בשנה ו-100 ליטרים, מספיקים לי לחודש וחצי-חודשיים.

אני די בטוח שלא מדובר פה בהפסד, אך מצד שני גם לא ברווח משמעותי, אם בכלל.

קנית היום כרטיס של 100 ליטר לפי 7 שקלים לליטר לדוגמה.

מחר המחיר יורד ל-5 שקלים לליטר בתדלוק רגיל ללא כרטיס, האם עדיין כדאי לך להשתמש בכרטיס שנקנה לפי 7 שקלים לליטר או לחכות שמחיר הליטר יחזור חזרה ל-7 שקלים ואז להשתמש בכרטיס?

ככה יוצא שאתה מחזיק בכרטיס הרבה זמן ללא שימוש בו, פשוט כי מחיר הליטר בתחנה יותר זול ממחיר הליטר בכרטיס.

זה דומה מאוד לחלפנות כסף, המרת עכשיו 10,000 שקלים ליורו לפי 5 שקלים ליורו, שבוע הבא מחיר היורו יורד ל-4.5 שקלים, שווה לך להמיר את היורו שלך חזרה לשקלים או להחזיק בו ולחכות שיעלה לפחות חזרה למחיר בו קנית? ברור ששווה לך לחכות, אחרת תפסיד כסף, רק מי יודע כמה תאלץ לחכות...

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...