Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נונסנס, יש בקרה יציבות ובקרת אחיזה, אין שום בעיה לנסוע מנהלתית ברכב כזה.

ולעיקר, איך גם אני משיג פטור מלוחית רישוי קידמית?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב מאד יפה, גם מבפנים וגם מבחוץ. כיף לראות בארץ. שיתחדש.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אותי מעניין איך הרכבים האלו שורדים את האספלט הישראלי ופסי ההאטה המשוכללים שלנו. מיגון תחתון זה גם אופציה לרכישה?

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
מישהו יודע מה העונש שניתן לקבל על נהיגה ללא לוחית רישוי קדמית?

לא נראה לי שזה מה שמטריד את בעל הרכב , הוא קנה רכב ב 3 מליון שקל דוח של 250 שקל , 1000 שקל ממש לא יזיז לו

להוריד את הרכב מהכביש על כזה דבר לא יורידו .

פורסם

יש קנס של 250 או 500 שקל, תלוי בסעיף, אין נקודות.

לא יודע אם יורידו מהכביש, אבל טסט אי אפשר לעבור בלי לוחית רישוי קידמית, גם לא חושב שזה בעיה רצינית לבעלים פוטנצייאלים...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

דווקא בלמים קרמיים מגיעים כסטנדרט ב458. לא התקרבתי לאחת מעולם אבל הבנתי שהיא דווקא די נוחה מבחינת מתלים. אוטו מגניב לגמרי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...