Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מושב נהג ברכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש רכב מיניוואן גדול ובדקתי את הפורדים החדשים.

בשניהם יש לי בעיה עם מבנה המושב שזו הבעיה העיקרית אבל יש גם בעיה שאפשר לפתור אותה ואלה הדלתות ללא מעצור.

האם כדאי לי לנסות להחליף את המושב במקום שעושים את זה ואז לפתור את הבעיה?

האם מישהו ביצע דבר כזה?

איך זה הולך מבחינת החוק וכריות האוויר?

אודה מאוד על תשובה טובה.

פורסם

אם אני לא טועה , אתה קונה רכב כנכה .

לפיכך - הגורם האחראי , ביטוח לאומי או אגף השיקום של משרד הביטחון , אמור לסדר ולהתאים לך את הרכב .

קצת קשה היום להחליף כסאות ברכב , מאחר ויש בהם כריות אויר וחיישני הפעלה המותאמים למחשב הרכב .

אבל - יש חברות התקנה מיוחדות לרכבי נכים , והם יכולים להתאים את הכסא לפי דרישתך, ריפוד , גובה וכו'.

וכמובן גם את פתיחת הדלתות לפי דרישתך .

פנה לעובדת רווחה או רכב באזור שאתה מטופל ושאל על כך .

הם יפנו אותך למתקינים העובדים עימם - התקשר אלייהם וקבל חוו"ד אם אפשר , ועליות .

אתה אמור לקבל הפניה להתאמת הרכב מהגורם המטפל בכך , ועלות השינויים ברכב היא עלייהם .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

זה לא כל כך פשוט לקבל מביטוח לאומי שינויים כי לשם כך צריך לעבור תהליך מסוים שכרגע אני לא מעוניין לעבור אותו אלא אם ארצה וואן.

אני מנסה לשנות עצמאית או לחפש רכב אחר.

• תוכן חדש...