Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב חבר? היה להם חבר רק לפני שלושה חודשים.

רק בכדי לסבר את האוזן,הממוצע למבצע חבר בד"כ הוא אחת או לכל היותר פעמיים בשנה.

לא נחים החבר'ה ביונדאי :twisted:

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

לפני שלושה חודשים? חבוב, נראה לי עוד לא התעוררת. מזה שבעה חודשים אני עוקב אחרי מבצעי חבר אצל היבואנים - ויונדאי לא הייתה פעם אחת. אני יודע שה"זמן" של יונדאי זה ינואר-פברואר.

המבצע כולל הנחה די משמעותית במחיר (ביום יום יונדאי לא מספקים הנחות אולי רק תוספות) וכן תוספות חנים כמו קודן+מרים שמשות+ חיישני רוורס.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בעיניי, זו תעודת עניות ליבואנים המכריזים "תראו איך אנחנו ואתם דופקים את השאר". טוב נו, אחר כך גם קוראים לזה צבא העם:)

פורסם

מי זה אתם? אנחנו האנשי קבע? אני צריך להגיד סליחה למשהו שיש מצבעים של חבר??

בוא תהיה איש קבע ותהנה גם מהנחות,אגב יש לנו גם 30 אחוז הנחה על מגוון רחב של רשתות,הנחות בדלק,כרטיס נקודות..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבצע יונדאי ו"חבר" מתקיים פעם בשנה בינואר כבר כמה שנים ברציפות. מי שאין לו כרטיס "חבר", אבל מכיר אישית אחד שיש לו כרטיס כזה (מי לא?) יכול לעשות קומבינה, היו על זה כבר מספר דיונים בפורום. ההנחות יפות ויש תוספות, אבל קחו בחשבון שכמה ממחירי המחירון הם מראש מופרכים:

i30 סופרים הדגם שתיכף מוחלף - 126K

i20 הדגם המאובזר 112K, דגם הליסינג 1.4 101K!

מי שמתעניין ביונדאי פשוט צריך לחכות למבצע השנתי בינואר ולעשות קומבינה, מי שמשלם מחירון הוא פשוט פראייר.

פורסם
מי זה אתם? אנחנו האנשי קבע? אני צריך להגיד סליחה למשהו שיש מצבעים של חבר??

בוא תהיה איש קבע ותהנה גם מהנחות,אגב יש לנו גם 30 אחוז הנחה על מגוון רחב של רשתות,הנחות בדלק,כרטיס נקודות..

הנחות בדלק כבר אין לנו.. לא באמת.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

• תוכן חדש...