Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

בקרתי היום במקום עם בני הבכור בן ה 9

הוא עשה מסלול כביש על 206 אוטומטית והצליח די יפה לשלוט ברכב

ואני עשיתי סיבוב אחד על ה 206 בכביש ואחד מסלול ראלי עם אימפרזה STI .

יפה לראות שהתחום המוטורי עולה עוד מדרגה כאן בארץ .

נהננו מאד ובטוח שנבקר במקום שוב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

מקצה בן 10 דקות עולה 50שח וכל 5 דקות נוספות שנרכשו מראש לאותו מקצה 20שח.

מי שמגיע לנהוג זמני נהיגה ארוכים ברצף (למשל כדי ללמוד את הרינג) יקבל הנחה בתאום מראש איתי.

כרגע רוב הפעילות מתבססת סביב rFactor בגלל הפתיחות שלו לתוספות והיכולת של המכשיר להוציא תחושות אמיתיות ממנו.

תחושות יותר טובות אפשר לקבל מ-iRacing למי שיש חשבון שם.

כמו כן המכשיר תומך גם ב-LFS ובקרוב (כשאקבל את המודולים הרלוונטיים) גם ב-Dirt ו-Formula 2010/2011 ואולי עוד.

אגב, אם מישהו מכיר מודים ריאלסטים וטובים ל-rFactor מוזמן לשלוח לי לינקים בה"פ.

"Life is not the fact that your heart is beating but the number of times you miss a heartbeat"

פורסם

מה עם משחקים כמו פורזה וגראן טוריסמו של הקונסולות טלווזיה..הם לא מתאימים למכשיר הזה?

vr6T gt35/40-sold

a3 1.8T 180-sold

ibiza fr stage 1-sold

540I m-tech 6MT-sold

פורסם

כרגע אין סיבה אמיתית להחליף מכיוון ורוב השימוש של הסימולטור הוא לנהיגת מסלול ובנהיגת מסלול ההגה הנוכחי מתאים בול.

זה לא אומר שאני לא עובד על זה אבל זה לא יקרה בקרוב.

נ.ב. אם היית מהראשונים שנסעו עליו יתכן וחווית את בעיית ההגדרה בין זווית ההגה לזווית סיבוב הגלגלים בפועל.

זה כבר תוקן כמובן.

"Life is not the fact that your heart is beating but the number of times you miss a heartbeat"

פורסם

אביב, rFactor2 יוצא בקרוב (בדיוק היום התחילו בטא טסטינג פתוח לציבור) אז אני לא בטוח שכדאי להשקיע מאמץ בחיפוש מודים לסימולטור הקיים. הגירסה החדשה אמורה להיות שיפור משמעותי.

פורסם

אם הוא כבר ב-public beta אז יותר חשוב זה לבדוק אותו עם המכשיר ולהכין למכשיר סטאפ בשבילו..

פורסם
אם הוא כבר ב-public beta אז יותר חשוב זה לבדוק אותו עם המכשיר ולהכין למכשיר סטאפ בשבילו..

הוא כבר עובד עם מכשיר דומה:

פורסם

אכן סימולטור מדהים, עלה 40 ש"ח בבית ספר לנהיגה על הקרח של אלן פרוסט בשבוע שעבר בואל טוראנס.

בוצע לפני לימוד נהיגה על השלג במסלול בליוווי מדריך

• תוכן חדש...