Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדמן צמיגים בנתניה - תלונה [כ"ע]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני צריך את עצתכם.

במרץ השנה אחי היה צריך להחליף צמיגים ברכב שלו( מרצדס S-550) בגודל:

255/40/19 קדמיים ו 275/40/19 אחוריים.

הוא פנה ליוסי שדמן, הבעלים של שדמן צמיגים שנמצא בתחנת דלק השחר בנתניה, יוסי הציע לו לשים צמיגים RUN ON FLAT של GOODYEAR בגלל שלא היו לו צמיגים רגילים במלאי. יוסי אמר לו שזה יותר טוב מצמיגים רגילים ( וגם עולה בהתאם ). אח שלי שלא מבין בזה קיבל את העצה שלו וקנה את הצמיגים תמורת 9200 ש"ח.

למחרת אח שלי הרגיש שהאוטו נהיה הרבה יותר קשה, אז הוא חזר ליוסי, יוסי הזמין נציג של היבואן שנסע ברכב ואישר שבאמת האוטו קשה. בגלל שלא היו להם צמיגים רגילים במלאי, אמרו לנסוע בינתיים במה שיש ובעוד חודש כשיגיעו צמיגים רגילים יחליפו אותם וגם יזכו אותו על ההפרש במחיר. בשביל שהאוטו יהיה קצת יותר רך יוסי הוריד לו אוויר מהצמיגים ואמר לו לנסוע ככה. מאז אח שלי כל הזמן התקשר אליהם והם רק משכו ומשכו...אין במלאי...יגיע שבוע הבא וכו'. ואז בערך בחודש יולי החליטו לשלוח שוב פעם נציג מהיבואן שבדק את הצמיגים ואמר שלא צריך להחליף והכל בסדר, אפילו קיבלנו מכתב על כך.

לפני חודש בערך אח שלי ראה שעל הצמיגים הקדמיים הופיעו שני בלוטות. הוא נסע ליוסי וזה אמר לו שהצמיגים קיבלו מכה ושזה לא באחריות. אח שלי בטוח שלא היו שום מכות, מילא הייתה מכה לצמיג אחד...אבל לשני הצמיגים??

אח שלי הבין שאצל שדמן יותר אין מה לחפש והוא נסע לצמיגי מקסיסקו בנתניה. שם איך שראו את הצמיגים ישר אמרו: " מי שם כאלה צמיגים על אוטו כזה בכלל??" אמרו לו גם שהבלוטות הופיעו בגלל שהוא נסע עם לחץ אוויר נמוך ( בהמלצת שדמן ). בקיצור החליפו את הצמיגים לצמיגים של מישלין רגילים ופלא פלאים האוטו נהיה רך כמו מיטת מים...ממש הבדל של שמיים וארץ.

אחרי זה אח שלי נסע גם למוסך מרצדס מורשה וגם שם אמרו שהצמיגים ששדמן שם לא מתאימים לאוטו הזה.

זה בגדול הסיפור. עכשיו אני רוצה להגיש תביעה נגד שדמן שיקח את הצמיגים חזרה ויחזיר את הכסף ששולם תמורתם, אבל בטח בלי חוות דעת של מומחה אין לי מה לתבוע. גם במרצדס מורשה וגם במקסיקו לא יכולים לעזור לי עם חוות דעת.

מישהו יכול לעזור לי מה כדאי לעשות במצב הזה? אולי תמליצו לי על מומחה שיתן חוות דעת לבית משפט?

תודה לכם!

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השם שלו זה לא משדמן אלא שדמן צמיגים

ההנהלה כנראה בטעות השאירה את ה מ בהתחלה כשערכו את הנושא

פורסם

אני ממליץ לך תחילה לפנות לאיגוד המוסכים כדי שיבדקו את הנושא. אם זה לא יעזור אז תשלח מכתב מעו"ד ורק אח"כ תוכל לפנות לבית משפט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אללה ירחמו, 9200 ש"ח לצמיגים?!

גם למרסדס (כמשתמע מהכתוב) המחיר מוגזם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כן מחיר יקר מאד! כנראה בגלל שהם RUN ON FLAT, גם שילמנו יותר כסף וגם על משהו שרק הפך את הנסיעה להרבה פחות נעימה.

המישלין הרגילים עלו הרבה פחות...! והאוטו נוסע חבל על הזמן!

אתמול כבר חבר ייעץ לי לפנות לאגוד המוסכים אז כבר שלחתי להם מכתב, הבנתי שלוקח להם 14 יום להגיב...אז אני עכשיו מחכה

תודה על העצה!!

פורסם

הייתם במוסך מורשה מרצדס לא?

תבקש חוות דעת בכתב מהבוחן רכב של המוסך המורשה,

ועם זה תלך לעו"ד ותגיש תביעה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

ניסיתי את זה

מוסך מרצדס בארץ מתחמק מלתת לי חוות דעת כזאת...כבר התייאשתי מלבקש מהם

בכלל לגבי מוסך מרצדס אפשר לפתוח נושא בפני עצמו...

פורסם
א.וודאי שבוודאי רכב שנוסע עם רנפלט הנסיעה יותר קשה אין על מה לתמוה..במיוחד שהמחליפים שלהם זה מישלין רגילים.ב. סביר להניח שיצאו 2 בלוטות גם ממהמורה שהייתה בכביש (יכול להיות קטע של כביש שהונמך)או לעלות על הדוקרנים במהירות קצת גבוהה (בכיוון הנסיעה )רק שתבין נסיעה עם רנפלט עשויה גם לשבור גאנט בכזו קלות היות ואין גמישות בצמיג בכלל.דרך אגב ביררתי מדובר על אדם אמין.תנסה בכל אופן להיסתדר איתו הכל אפשרי.דרך אגב המחיר לסט כזה רנפלט סביר לחלוטין לכל התמהים. שבוע טוב

תודה לכם על התגובה. לגבי כל מה שאמרת על רנפלט אולי נכון, אבל הגיוני שמוכר שמציע את הצמיגים צריך להזהיר על כך מראש. כי שהבן אדם יחליט אם הוא רוצה אותם. בן אדם שלא מבין בצמיגים לא אמור לדעת את כל הפרטים האלה מראש. יותר מכך רנפלט לא מתאימים לכל רכב ולכל ג'אנט, במקרה הזה מדובר בג'אנטים AMG שזה יותר גדול מהסטנדט ברכב הזה אז אל אחת כמה וכמה שדמן היה צריך לקחת בחשבון שהג'אנטים יכלו בכלל להישבר ( כפי שאתה אומר ). אחי חזר אליו יום אחרי שהתקין את הצמיגים ואמר שהרכב קשה מאד, אז שדמן היה אמור להוריד את הצמיגים ולשים נורמלים ולא להתחיל לטעון שככה אמור להיות באוטו. לגבי הבלוטות, למה אתה לא מתייחס לאפשרות שהן הופיעו בגלל שהרכב נסע עם לחץ אוויר נמוך ( לפי המלצת שדמן )??

עד כמה שאני מבין רנפלט אלו צמיגים שמיועדים לנסיעה עם פאנצ'ר למי שלא יודע להחליף גלגל רזרבי, אח שלי אין לו בעיה להחליף, והוא בכלל לא ביקש רנפלט, זה משהו ששדמן "דחף" לו...

בעייניכם שדמן אולי אמין, אבל הדעה שלכם קצת "משוחדת" שכן הוא לקוח שלכם ומשווק ציוד שאתם מייבאים, ראיתי אצלו קטלוגים שלכם...

איתו אין לנו יותר מה לדבר, בשיחה האחרונה איתו הוא אמר זה מה יש, אם לא מתאים תתבע.

אז אם יש לכם עדיין קשרים עסקיים איתו אשמח אם אתם אולי תעזרו לי לפתור את הבעיה.

דרך אגב, לי אישית יש אימפרזה GT ויש עליה ג'אנטים OZ SUPER LEGGERA וצמיגים GOODYEAR F1 שהכל נקנה אצלכם...ואני מאד מבסוט מהם!

פורסם
לא קונה את הסיפור.

בן אדם שאפשר לדחוף לו צמיגים ב 9200 ש"ח לא מגיע למרצדס. בטח לא בעצמו וגם לא במזל.לא יכול להיות שהאבא עשיר והבן כל כך ....

1. אני באמת לא מבין מאיפה הגיע לך לראש לכתוב מה שכתבת.

2. התגובה שלך אפילו שווה התייחסות רצינית.

2. אני באמת לא יודע על מה אתה נוסע ומה את שווה, מה שכן אני בטוח שאם זאת התגובה שלך אז כבן אדם אתה לא שווה אפילו יריקה לכיוון שלך...

תחשוב על זה גבר!!

פורסם
חברים אני צריך את עצתכם.

במרץ השנה אחי היה צריך להחליף צמיגים ברכב שלו( מרצדס S-550) בגודל:

255/40/19 קדמיים ו 275/40/19 אחוריים.

הוא פנה ליוסי שדמן, הבעלים של שדמן צמיגים שנמצא בתחנת דלק השחר בנתניה, יוסי הציע לו לשים צמיגים RUN ON FLAT של GOODYEAR בגלל שלא היו לו צמיגים רגילים במלאי. יוסי אמר לו שזה יותר טוב מצמיגים רגילים ( וגם עולה בהתאם ). אח שלי שלא מבין בזה קיבל את העצה שלו וקנה את הצמיגים תמורת 9200 ש"ח.

למחרת אח שלי הרגיש שהאוטו נהיה הרבה יותר קשה, אז הוא חזר ליוסי, יוסי הזמין נציג של היבואן שנסע ברכב ואישר שבאמת האוטו קשה. בגלל שלא היו להם צמיגים רגילים במלאי, אמרו לנסוע בינתיים במה שיש ובעוד חודש כשיגיעו צמיגים רגילים יחליפו אותם וגם יזכו אותו על ההפרש במחיר. בשביל שהאוטו יהיה קצת יותר רך יוסי הוריד לו אוויר מהצמיגים ואמר לו לנסוע ככה. מאז אח שלי כל הזמן התקשר אליהם והם רק משכו ומשכו...אין במלאי...יגיע שבוע הבא וכו'. ואז בערך בחודש יולי החליטו לשלוח שוב פעם נציג מהיבואן שבדק את הצמיגים ואמר שלא צריך להחליף והכל בסדר, אפילו קיבלנו מכתב על כך.

לפני חודש בערך אח שלי ראה שעל הצמיגים הקדמיים הופיעו שני בלוטות. הוא נסע ליוסי וזה אמר לו שהצמיגים קיבלו מכה ושזה לא באחריות. אח שלי בטוח שלא היו שום מכות, מילא הייתה מכה לצמיג אחד...אבל לשני הצמיגים??

אח שלי הבין שאצל שדמן יותר אין מה לחפש והוא נסע לצמיגי מקסיסקו בנתניה. שם איך שראו את הצמיגים ישר אמרו: " מי שם כאלה צמיגים על אוטו כזה בכלל??" אמרו לו גם שהבלוטות הופיעו בגלל שהוא נסע עם לחץ אוויר נמוך ( בהמלצת שדמן ). בקיצור החליפו את הצמיגים לצמיגים של מישלין רגילים ופלא פלאים האוטו נהיה רך כמו מיטת מים...ממש הבדל של שמיים וארץ.

אחרי זה אח שלי נסע גם למוסך מרצדס מורשה וגם שם אמרו שהצמיגים ששדמן שם לא מתאימים לאוטו הזה.

זה בגדול הסיפור. עכשיו אני רוצה להגיש תביעה נגד שדמן שיקח את הצמיגים חזרה ויחזיר את הכסף ששולם תמורתם, אבל בטח בלי חוות דעת של מומחה אין לי מה לתבוע. גם במרצדס מורשה וגם במקסיקו לא יכולים לעזור לי עם חוות דעת.

מישהו יכול לעזור לי מה כדאי לעשות במצב הזה? אולי תמליצו לי על מומחה שיתן חוות דעת לבית משפט?

תודה לכם!

כאשר יש לך בעיה לקבל חוות דעת בארץ מגורמים מוסמכים, הכי טוב לפנות למקור, רצוי ואפילו כדאי שתפנה ישירות למפעלי מרצדס בחו"ל לשם קבלת מידע בנושא, אני בטוח שהנסיון הרב שהם צברו במיוחד בהתאמה של צמיגים לרכב, תוכל לקבל תשובה מסודרת לנושא, רצוי שתפנה במייל מסודר או מכתב עם המידע ופרטים על הרכב, אולי תקבל מהם מידע פרטני שבהחלט יכול לתת לך גיבוי בבית משפט.

פורסם
כאשר יש לך בעיה לקבל חוות דעת בארץ מגורמים מוסמכים, הכי טוב לפנות למקור, רצוי ואפילו כדאי שתפנה ישירות למפעלי מרצדס בחו"ל לשם קבלת מידע בנושא, אני בטוח שהנסיון הרב שהם צברו במיוחד בהתאמה של צמיגים לרכב, תוכל לקבל תשובה מסודרת לנושא, רצוי שתפנה במייל מסודר או מכתב עם המידע ופרטים על הרכב, אולי תקבל מהם מידע פרטני שבהחלט יכול לתת לך גיבוי בבית משפט.

כבר פניתי למרצדס בחו"ל והם העבירו את הפנייה שלי למרצדס בארץ ואלה בעדינות התנערו ממני.

אני אשלח אליהם מכתב נוסף, נראה אולי יעזור. בינתיים אני מחכה לתשובה מאגוד המוסכים...אולי אלה יעזרו לי

פורסם
אמרתי שהצמיגים יכלו גם לקבל מכה מכמה סיבות שציינתי ולכן קרה להם את הבלוטות זה רק דעה שלי.בלי לקבוע .ב.כל אני לא משוחד ואין לי אינטרס כי חתכים נמוכים אני מייבא בכמויות ולא חסר לי לקוחות זה רק דעה בלבד(וציינתי שלכל דבר יש פיתרון ואפשר לסדר זהו)לגבי המקרה עצמו אני לא יכול להוכיח שאתה הוא הדובר אמת עם כל הכבוד אליך??

אתה טוען שלכל דבר יש פתרון...אז בתור מומחה לצמיגים אני שואל אותך מה הפתרון לבעיה שלי:

מכרו לאחי צמיגים שלא מתאימים לרכב, הוא לא חיפש צמיגי רנפלט, זה משהו ששדמן "דחף" לו ולא הזהיר אותו שהרכב יסע הרבה יותר קשה.

עכשיו יש לו 4 צמיגים בני חצי שנה שאין לו צורך בהם ושולם עליהם מעל 9000 ש"ח.

מה הפיתרון?

פורסם

אין פתרון,

הבעיה היא של אח שלך עם כל הצער,

לשלם מעל 9,000 ש"ח על הבטחות ו"סומך עליך" ובלי לבדוק לפני מתאים לא מתאים

אז זו בעיה של אחיך,

אני למשל לא יוציא כזה סכום בגלל שצריך "להתפשר" ובינתיים "הבטיחו" לי שיבדקו מתי יגיעו הצמיגים,

אם זה לא כתוב איפשהו שהוא התחייב להשיג לך רביעייה אחרת ובינתיים "תסע במה שיש" אז זה לא אוכל.

ותאמת זה גם נשמע לי מאוד פטאתי כל הסיפור..

life starts at 2 bar

--------------------

:My First Love

http://www.imcdb.org/i009551.jpg

• תוכן חדש...