Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדמן צמיגים בנתניה - תלונה [כ"ע]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אני שמח לבשר לכם שהסיפור הזה נגמר. אני לא יודע אם זה הפירסום בפורומים או התלונה לאיגוד המוסכים או שילוב של שניהם אבל השגתי את מה שרציתי.

היום פנו אלי מהיבואן אמרו שאביא את הצמיגים ואקבל את מלוא הכסף חזרה. מסרתי להם את הצמיגים וקיבלתי צ'ק ע"ס 9200 ש"ח.

מי שלקח את האחריות בסופו של דבר זה היבואן ועל כך אני רוצה להודות לירון מגודייר.

בעיני מי שהיה אמור לקחת את האחריות זה דווקא שדמן ולא היבואן אבל עכשיו זה כבר פחות משנה. אני בכל מקרה אצל שדמן לא אקנה יותר כלום ולא אמליץ לחבריי אבל אני בכיף אקנה צמיגים של גודייר מפנצ'ריות אחרות.

תודה לכולם על העצות שלכם והתמיכה!

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הכבוד לGOODYEAR וליבואן. אין ספק שבפעם הבאה שאחפש צמיגים אזכור את השרשור הזה ואת ההתנהלות הראוייה לשבח של היבואן..

פורסם

שאפו ענק לירון מגודייר!

התנהלות לפנים משורת הדין שלא מאפיינת עסקים אחרים וחבל...

בכל מקרה,בהחלפת צמיגים הבאה אזכור את גודייר לטובה.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

• תוכן חדש...