Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי טנדר שני מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש איזה רכב שראיתי לא מזמן זה מין מיני טנדר עם שני מקומות או שלושה בלבד ויש לו שטח מאחורה כמו לכל טנדר חח אני חושב שהוא של חברה לא כל כך ידועה ברכבים חשוב לציין שהוא ממש קטן ודי מצחיק

אם יש למישהו איזה השערה למה אני מתכוון בערך אשמח לתשובה בהקדם

תודה מראש

נ.ב השטח מאחורה אני חושב שנקראה קבינה?

פורסם

פיאג'ו פורטר

Piaggio Porter

טנדרים ומסחריות קטנות, מיוצרים על ידי יצרן הקטנועים האיטלקי הידוע, על בסיס מכלולי דייהטסו משנות ה80.

יבוא לארץ התחיל לפני 3-4 שנים, והאמת, יחסית לנישה הצרה הם מכרו די הרבה רכבים ולא כ"כ נדירים על הכביש.

חפש שירשור שפתחתי לפני כמה שנים עם כותרת : "סובארית חוזרת לארץ".

נ.ב. -קבינה בעברית זה תא נוסעים.

פורסם

פיאג'ו פיקאפ.

pic1273397266.jpg

הכריחו אותי פעם לקחת את הזוועה הזו לנסיעת מבחן.

צריך להיות חתיכת סאדיסט בשביל לחייב נהג שכיר להתנייע בזה יום שלם.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

הרכב הזה מיועד להיות רכב פנימי בשדות תעופה, מיפעלים גדולים, פארקים, וגם למטרות מוניציפליות קלות.

בדיוק כמו שהייתה בזמנה הסובארית טנדר.

לא מיועד בפירוש לקווים ארוכים ולא לנהיגה של 8-10 שעות ביום.

אם משתמשים בו בהתאם ליעדו-הוא סביר.

• תוכן חדש...