Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש על מה לבקש מחיר, אז הכל עניין של עד שהקונה הפוטנציאלי יבוא לראות ויתאהב.

מי שקובע לבוא לראות את הרכב יודע מה הוא מצפה לראות, וכמובן יש רף "התגמשות" מצד הקונה מה יכול לפסול את העיסקה.

הכי קשה זה להביא את הקונה לראות את האוטו.

מה שתמיד אמרתי לחברים שלי שלא האמינו שאני ימכור כל כך מהר רכב צרפתי בעל שוק מת, אמרתי שכשמישהו יבוא לראות את הרכב הוא יקנה אותו, וכך היה.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בלי לפגוע באף אחד חלילה,

אבל מדהים איך כולם טוענים שה"שוק מת..." , אבל כולם מוכרים תיקתק במחירים שהם מבקשים.

הרבה תלוי במצב הרכב,גם רכב שאין לו שוק והוא עם נתונים מעולים,ימכר טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בלי לפגוע באף אחד חלילה,

אבל מדהים איך כולם טוענים שה"שוק מת..." , אבל כולם מוכרים תיקתק במחירים שהם מבקשים.

אתה טועה. אני רואה (אצלי בשכונה לפחות) כמה מכוניות שהן למכירה כמה חודשים טובים, ואף אחד לא מצליח למכור. כמו כן תציץ ביד2, השוק מת.

נכון שהעיקר זה מצב הרכב (יד, ק"מ, שאסי-מנוע-גיר), אבל עדיין, השוק בקרשים.

הינה, לדוגמא יש קורולה 2004 דגם SUN, יד 2, שמישהי מנסה למכור בשכונה כבר 3-4 חודשים ולא מצליחה. את שלנו (2005 יד 1 גם דגם SUN) מכרנו אחרי 3 שבועות ומעל המחירון, כשגם זה דיי הרבה זמן לרכב כזה (מכרנו בעבר לאנסר 2000 יד 1 עם קצה שילדה במחירון תוך יום!).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בלי לפגוע באף אחד חלילה,

גם הקונים שותפים לאווירה שה"שוק מת" ו- "אף אחד לא מתייחס למחירון".

אלא שכל מקרה לגופו ותלוי באיזה רכב מדובר ומה מצבו.

לדעתי אם מדובר בדגם שלא קיים בליסינג והוא שמור מעל הממוצע עם ק"מ נמוך, אז ברור שקונה שמחפש כזה דגם בדיוק

יקפוץ על המציאה ודי מהר יתפשר על מחיר קרוב למחירון ש"אף אחד לא מתייחס אליו".

אין לכם מושג איזה שיחות הזויות היו לי מכל מיני מחפשי מציאות שניסו לשכנע אותי לפני שראו את הרכב שכדאי

לי לעשות שפגאט כי אף אחד לא יתקרב למחיר שאני מבקש.

נהג ותיק

פורסם

הבעיה נעוצה בתרבות ההתמקחות הישראלית, שלא מאפשרת לאנשים לקנות ולמכור רכב במחיר אמיתי.

אנשים כל כך מחפשים לא להפסיד כסף, שהם הולכים "על בטוח" מבחינת מחירון ורק קונים רכבים יפניים למיניהם, וכשיש רכב כמו מגאן (שלדעתי יותר טוב ממאזדה 3 או קורולה), מי שקונה אותו מפסיד.

אם היו מתמקחים פחות, כולם היו מרוויחים יותר.

• תוכן חדש...