Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה ז"א נחכה ונראה? ננהג על 90?

התשובה היא לא. אני מתכוון להמשיך לנסוע במהירות של שאר התנועה בכבישים המהירים והבינעירוניים, כמו שתמיד נסעתי. אם אקבל דו"ח ממצלמה כזו על מהירות של 100 קמ"ש בכביש של 90, אין לי ספק שאלך למשפט. לא ייתכן שמהירות שבה נוסע הציבור במשך שנים הופכת להיות פתאום מסוכנת. רוצים לעצור עבריינים על מהירות? נהדר - דאגו שאלו יהיו העבריינים האמיתיים. ואם זה אכן יקרה (ואני בספק), אז תקום מחאה חברתית. אם יכולנו להלחם על שניים-שלושה שקלים של הקוטג', נדע להלחם גם כשמדובר על 250 שקלים ויותר. נמלא את בתי המשפט אם צריך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
...

ובכל מקרה, למי שמיתעניין, המצלמות הללו מאובטחות היטב..

אתה יכול לפרט איך?

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
התשובה היא לא. אני מתכוון להמשיך לנסוע במהירות של שאר התנועה בכבישים המהירים והבינעירוניים, כמו שתמיד נסעתי. אם אקבל דו"ח ממצלמה כזו על מהירות של 100 קמ"ש בכביש של 90, אין לי ספק שאלך למשפט. לא ייתכן שמהירות שבה נוסע הציבור במשך שנים הופכת להיות פתאום מסוכנת. רוצים לעצור עבריינים על מהירות? נהדר - דאגו שאלו יהיו העבריינים האמיתיים. ואם זה אכן יקרה (ואני בספק), אז תקום מחאה חברתית. אם יכולנו להלחם על שניים-שלושה שקלים של הקוטג', נדע להלחם גם כשמדובר על 250 שקלים ויותר. נמלא את בתי המשפט אם צריך.

זו בדיוק(!) הכוונה שלי.

שורה תחתונה: אני עדיין מחזיק בדעה שלי, שמדובר פה בהקצנה מיותרת ולא צריך לייחס שום חשיבות אליה.

פורסם
יש לי פיתרון פשוט יותר.

500 מטר לפני המצלמה, כולם מדליקים אורות מצוקה (מה קוראים אותו 4 וינקרים) ומאיטים ל-55 קמ"ש, שהיא כידוע המהירות המינימלית המותרת בכבישים בין עירוניים. מהר מאוד נבחרי הציבור שלנו יתחילו להיתקע בפקקים ולשאול את עצמם מה קרה ויבינו שלהרחיב את הכביש עולה יותר ממה שהמצלמה מכניסה.

מצטער לבאס אותך, אבל מה שיקרה זה שנבחרי הציבור יברכו לשלום את השוליים ויעקפו את הפקק ואתה תתעצבן כפול שלוש.

פעם אחת על המצלמות, פעם שניה על הפקק ופעם שלישית על אותו שר שיש לו ישיבת חירום בקפיטריה ונוסע על השוליים.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
לפי מה שאני זוכר היה פרסום שנעשה פיילוט של המערכת ופורסם שהמערכת קרסה עקב עודף דוחות שהיא הוציאה בניסיון לאכוף את המהירות המותרת באותו כביש,דובר על מעל 80% מהנהגים שחרגו מהמהירות המותרת. קשה להאמין שהמערכת תצלם כל חריגה מהמהירות המותרת,אלא תיתן רף חריגה כלשהו,כפי שנהוג היום.

לגבי הקטע של קנס מוגדל על ערעור לא מוצדק זה כבר פשוט נוגד כל ערך דמוקרטי. חף מפשע עד שלא הוכח אחרת? הלאה דיקטטורה..

"בפיילוט שהתבצע בכביש 4 בקטע שבין צומת גהה לצומת מורשה, מול קרית אריה לכיוון צפון, הותקנה מצלמה אחת שכוילה בשלב הראשון למהירות של 120 קמ"ש. לפי הגדרות אלה, התקבלו במצלמה בממוצע כ-180 דו"חות מהירות ביום. כשהכיול עמד על 110 קמ"ש, כמות הדו"חות שהופקה היתה "בלתי נשלטת" (ציטוט של בכיר בפרויקט). בנוסף, הותקנה מצלמת אור אדום בצומת מורשה, ושם בין השעות 06:00 ל-12:00 התקבלו 6-7 דו"חות על מעבר אור אדום, ביום. פרטים נוספים על כך, בהמשך."

קטע מכתבה שפורסמה בפול גז, ובנוסף שמעתי ממקור די אמין על הפיילוט שנעשה. ככה שאני בספק רב שאפשרי לכייל את המצלמה ל-91 קמ"ש.

אגב, מה התהליך פנייה לבג"ץ? וכמה הוא מסובך?

פורסם

אישית.

לא הייתי הורס את המצלמה.

אבל מכסה אותה בשקי בד.

וכמו שנאמר.

המצלמות מאובטחות. יש מצלמות של המשטרה. על הכבישים הבין עירוניים.

אבל הארונות תקשורת של המצלמות לא מאובטחים. וחדירה לתוך ארון כזה ממש לא מסובכת.

מברגה + מקדח.

ואקדח מים. שמכיל מים / דלק יעשה נפלאות לציוד בפנים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אפשר להוריד את מפלס החרדה לרמה נורמלית. לא מדובר באלפי מצלמות, בסך הכל בכמה עשרות שזה בודדות בכמה כבישים בעייתים. מתפרסמת היום רשימה במוסף הרכב של ממון (ידיעות אחרונות) לגבי המיקום של המצלמות. שומרים את הרשימה ולפני כל נסיעה בודקים אם בדרך המתוכננת יש מצלמות ולפני שמגיעים אליהן מורידים את הרגל קצת מהדוושה. שווה את הטרחה מאשר לאבד את הרישיון והחסכונות.

פורסם
אפשר להוריד את מפלס החרדה לרמה נורמלית. לא מדובר באלפי מצלמות, בסך הכל בכמה עשרות שזה בודדות בכמה כבישים בעייתים. מתפרסמת היום רשימה במוסף הרכב של ממון (ידיעות אחרונות) לגבי המיקום של המצלמות. שומרים את הרשימה ולפני כל נסיעה בודקים אם בדרך המתוכננת יש מצלמות ולפני שמגיעים אליהן מורידים את הרגל קצת מהדוושה. שווה את הטרחה מאשר לאבד את הרישיון והחסכונות.

אפשר להתכופף ולהתכופף על כל גזירה ועונש. או שאפשר לרוצץ את ראש הנחש.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אפשר להרגיע את כולם, בלתי אפשרי לתת קנס לרכבים על מהירות 1 קמ"ש מעל המותר, היו כבר עשרות דיונים בבתי משפט על העניין ומוצרה הסכמה על 10% סטיה בין המהירות המותרת לבין המהירות בפועל, הובן מזמן שרכב מסוג 1 נוסע 90 רכב אחר נוסע 88 ורכב שלישי יסע 92, אין דיוק מוחלט בין רכב לרכב ולכן יש סטיה של 10% בפועל.

לכן בכביש של 90 קמ"ש בפועל המהירות המקסימלית היא 99, אבל יש סטיה בין רכב לרכב ולכן לא נתנו דוחות על מהירות עד 99 קמ:ש אלא רק מעל 101

פורסם

אין סטייה וגם לא תהיה, אם תרצה תוכל לערוך חיפוש כדי לדעת איך המערכת עובדת ולמה אין סטייה.

לגביי מצלמות הרמזור - הן מצלמות גם מהירות אז תחשבו פעמיים אם תרצו להספיק את הירוק.

פורסם
אין סטייה וגם לא תהיה, אם תרצה תוכל לערוך חיפוש כדי לדעת איך המערכת עובדת ולמה אין סטייה.

לגביי מצלמות הרמזור - הן מצלמות גם מהירות אז תחשבו פעמיים אם תרצו להספיק את הירוק.

אתה מוזמן לקרוא עשרות כתבי משפט רק כדי לגלות שאפילו הגדולים שבניהם הסכימו כי יש סטיה, אחרת אתה מוזמן להסביר לנו מדוע בית המשפט קבע שמד לייזר מחייב הורדת מהירות בין 3-4 קמ"ש פחות מהרשום, שהרי לייזר נמדד במהירות האור ואין סטיה בניגוד למצלמה שמופעלת על ידי חיישן כביש ולכן בית המשפט מקבל את גרסת הסטייה.

לא כל הרכבים שווים ולא כל הרכבים דומים, 100 קמ"ש בפורד אסקורט שנת 89 היא לא 100 קמ"ש בדיוק בפורד מונדאו שנת 2011.

עם המשטרה תרצה לתפוס על סטיה של 1 קמ"ש היא יכולה לעשות זאת בפועל ובית במשפט פשוט יתחיל לפסול את הדוחות .

יש הכרה בכך שאדם נוהג בתחום הסביר- סביר זה אומר שאתה נוסע בכביש של 90 קמ"ש בפועל, אתה יכול לנסוע מבלי שתשים לב במהירות שבין 85-95 קמ"ש באופן מתנדנד, ומה לגבי מכוניות שאין אצלם 90 קמ"ש מופיע, קרי רנו פלואנס, אין 90 קמ"ש יש קו,

יש 80, יש קו קטן ויש 100, אז??? האם אתה מסוגל לאורך זמן לנעול את עצמך על הקו שבין 80 לבין 100 במחוג קטן כלכך.

צריך גם הגיון ולא רק קביעה.

פורסם

אני חושב שהגיע הזמן שאנשים פשוט יחרימו!

כל מי שמקבל דו"ח מהירות גם כשהוא עבר את המהירות המותרת במספר קטן מהמהירות המותרת - שפשוט לא ישלם!

לא יצא לי עדיין לנסוע בכבישים האלה עם המצלמות החדשות(מחר ייצא, מקווה לעבור בהצלחה את הכביש ללא דו"ח) ולכן אני עדיין לא יודע מה אני מתכוון לעשות.

אני בטוח שבשלב מסויים יהיו אנשים שפשוט יחליטו לא לשלם גם אם זה אומר לשבת בכלא כמה ימים ולחסוך עוד כמה מאות שקלים בדרך.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
אני גם לא מבין מאיפה הסימוכין לקבוע שקמ"ש אחד מעל המותר יהיה קנס, זה נשמע לי כמו ניסיון הפחדה מטופש שמטרתו לצבור כותרות. עובדה, אפילו אבא שלי כבר הספיק לשלוח אלי ולחצי עולם את הכתבה הזאת. בואו נחכה בסבלנות ונראה מה יהיה.

אם אתה כ"כ סקרן אולי פשוט תבדוק בעצמך...

זו הדרך הכי קלה.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...