Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איפה יש מצלמת גטסו בצומת עכו? האם הכוונה למצלמה החדשה לפני צומת עין המפרץ לכיוון צפון?

והאם מצלמות רמזור החדשות (הכתומות) מצלמות גם מהירות?

כן

נא לשים לב , מצלמות הרמזור הן גם מצלמות מהירות

כלומר מי שלוחץ קצת בכדי לעבור בירוק , ונוסע מהר , יקבל קנס ....

איזה כיף

:evil:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל השרשור הזה מלא בספקולציות.

העובדות הידועות הן:

1. הוצבו כמה תריסרי מצלמות עד היום במיקומים שפורסמו.

2. מצלמות הרמזור הן בעלות היכולת הטכנית למדוד גם מהירות ולתת דו"חות מהירות ברמזור ירוק.

3. המצלמות דיגיטליות ושולחות את התמונה והפרטים דרך תקשורת סלולרית למרכז הבקרה.

הספקולציות:

1. אכיפה מקמ"ש בודד מעל המהירות המותרת - אין סיכוי. אין מספיק עצים בארץ בשביל לייצר את הנייר שיידרש לכל הדו"חות.

2. המצלמות פעילות כבר (כלומר מופקים דו"חות אמת) - כנראה שלא. אף אחד עוד לא קיבל דו"ח נכון להיום. אנשים כן ראו פלאשים אבל זה לא אומר הפעלה "על אמת".

3. יופעלו החל מתחילת החודש הבא (פברואר 2012) - אולי כן ואולי לא. תאריך תחילת ההפעלה כבר נדחה כ-8474 פעמים בעבר מכל מיני סיבות. אבל כן נראה שזה קרב, לפי זה שהתקינו בפריסה יחסית רחבה ולא מצלמה או שתיים לפיילוט.

4. מצלמות הרמזור יכוונו להפקת דו"חות מהירות כאשר הרמזור ירוק. אולי כן ואולי לא.עם הזיגזג של השלטון בארץ בכל נושא אפשרי, גם על הנושא הנ"ל יכולים להחליט (ולשנות את דעתם) בכל רגע נתון.

5. תופעל מדידת מהירות בקטע בין 2 מצלמות באותו כביש. כנראה בשלב הראשון לא. לא ידוע אם בעתיד כן ישתמשו בפונקציה הזו. אם כן זה יהפוך את הנסיעה בחלק מהכבישים למאוד מייגעת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אולי פשוט משרד התחבורה יצא במבצע של חברות במועדון אי אכיפת מהירות בעלות סופר זולה של רק 2500 שקל בשנה? ישר ולעניין, נראה לי גם יהיה זול יותר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

שאלה:

הרי אף מד מהירות לא מודד מהירות בצורה זהה, תמיד יש סטייה של מספר אחוזים בין המהירות במד מהירות למהירות בפועל, אז יכול ליהיות מצב שנהג נוהג במהירות המותרת אבל המצלמות מודדות מהירות גבוה יותר וקונסות בהתאם?

פורסם

כל הספידומטרים תמיד מזייפים קצת כלפי מעלה. אף פעם לא כלפי מטה.

ולגבי מנוי שנתי - אני בעד.

אני גם חושב שזה צריך להיות לפי "מדרגות", כלומר מנוי עד 130 באלף שקל נניח, עד 180 באלפיים שקל ובלי הגבלה ב3000.

ואולי לחייב בדיקת צמיגים+בלמים חצי שנתית וקצת יותר רצינית מהטסט למי שרוכש את המנוי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

רעיון נחמד, ויהיו לו עוד השלכות חיוביות.

חובת לימודי נהיגה מתקדמת.

הגברת אכיפה על עבירות מסוכנות.

אסירה מוחלטת של אלכוהול בנהיגה.

ומנגד, ביטוח יקר בהרבה.

חבל שאפילו כאשליה זה לא ריאלי.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

יש עוד פן שלא חשבו פה בשירשור,

חישבו רגע על המתמידים על הנתיב השמאלי של היום, אחרי הפעלת המצלמות בכלל אף נבלה לא תזוז מהנתיב השמאלי.

מתוך מחשבה "למה לי לעבור נתיב, גם ככה כולם נוסעים 90 קמ''ש, אז מה זה כבר משנה..."

פוטנציאל העצבים גדל...

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4177158,00.html

פאקינג אור ירוק, עלה ירוק תרמו יותר לבטיחות בדרכים מאשר הם...

רק שכחו לציין את הרשום בקטן - " סקר זה נעשה בקרב תושבי מזרח ירושלים בעלי תעודת זהות ישראלית וכן תושבי העיר המשוייכים לזרם יהודות אהרון ונטורי קרטא חרטה."

ומכאן הסקר של ירושלים.

:)

פורסם

מחשבה שעלתה במוחי-

מה קורה אם מפזרים מגנטים ליד סלילי הדריכה? המנגנון פועל על חיישן הפרעה מגנטית שנוצרת בגלל שרכב זו מאסה של פלדה+חלקים מגנטיים ואלקטרוניים, אבל מה קורה אם פשוט תוקעים על פסי הדריכה על הכביש מגנטים? השדה המגנטי של מגנט ניאודימיום קטן ומסכן בגודל של אצבע ממוצעת חזק יותר מזה של רכב סופר מיני ממוצע....

פורסם
מישהו יודע האם קיימת אפשרות להגביל מהירות הנסיעה על ידי הנהג באופן ידני (מן הסתם מערכת ממוחשבת) ברכבים החדשים?

יש רכבים שיש להם את הפונקציה הזאת של מגביל מהירות. יש חלק עם עם התראה ויש חלק שפשוט לא נותן לך לעבור את המהירות שנקבעה.

אצלי זה קיים ועוד לא יצא לי להשתמש בזה. אבל נראה לי שבקרוב אני אצטרך :?

V5

פורסם
מחשבה שעלתה במוחי-

מה קורה אם מפזרים מגנטים ליד סלילי הדריכה? המנגנון פועל על חיישן הפרעה מגנטית שנוצרת בגלל שרכב זו מאסה של פלדה+חלקים מגנטיים ואלקטרוניים, אבל מה קורה אם פשוט תוקעים על פסי הדריכה על הכביש מגנטים? השדה המגנטי של מגנט ניאודימיום קטן ומסכן בגודל של אצבע ממוצעת חזק יותר מזה של רכב סופר מיני ממוצע....

NeilDegrasseTyson.png

האמת היא שבהתחלה זה היה נראה לי כמו אחלה רעיון. ואז נזכרתי שפסי הדריכה של המצלמות נמצאים תחת שכבה של בטון.

אבל היי, אם צמיג של מכונית מבצע הפרעה שכזו על הגלאים (והוא בכלל עשוי מגומי) אז אפשר לבצע משהו :)

אם פסי הדריכה כן יהיו גלויים (עקב שחיקה של הבטון) אז יהיה אפשר לפזר חתיכות קטנות של מתכת/מגנט כדי שישבשו את הפעולה של הגלאי (הגלאים יקבלו קריאות שגויות עקב קיומה של המתכת-ממש כמו פעולה של מוץ במיסוך אלקטרוני).

אני חייב להודות שזה אחלה רעיון שניתן לביצוע.

ChallengeAccepted.png

פורסם

צר לי אם אני מוציא את עצמי טיפש כאן, אבל אני (ולפי דעתי רוב הציבור), כבר לא באמת יודע כמה מותר לנסוע ובאיזה כבישים.

אם מפעילים את המצלמות המחורבנות האלה שידאגו לשילוט הולם כל כמה קילומטרים בדבר המהירות המותרת.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

• תוכן חדש...