Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור אחד שנוסע בצורה חיסכונית לא ציפיתי שהמצלמות יפגעו בי. אך לאחרונה שיניתי את דעתי מתוך הסתכלות על מה שקורה בקטע כביש 4 בין גהה למורשה. פעם אחרי גהה הפקק היה משתחרר בזכות הטסים. בין שליש למחצית הרכבים היו נותנים גז ועפים לי מהפרצוף, וכך הייתי יכול בשקט יחסי לשייט לי עם קרוז קונטרול ב-90/94 קמ"ש. אך בשבועות האחרונים, מאחר ורובם שמעו על המצלמות יש הרבה פחות טסים והמצב העומסי והמסוכן נמשך גם אחרי גהה. ולמה מסוכן? נניח נדחף לי איזה רוכב קוטנוע במהירות 80 קמ"ש ואז או שאני צריך לבלום ולהתעצבן (בסוף נגמר גם בצפירות -סע כוסאמו) אך לעקוף כבר נהיה קשה - משמעות היא להידחף לרכב אחר שגם הוא לא נוסע ובכך לייצור את תנועת חלקיקי בראון בכביש כאשר כולם תוקעים את כולם. בקיצור, לאחרונה למדתי להעריך את הטסים שפינו לי את הכביש והפנמתי עד כמה המצלמות האלו גורמות למצבים מסוכנים.

פורסם
איפה יש מצלמת גטסו בצומת עכו? האם הכוונה למצלמה החדשה לפני צומת עין המפרץ לכיוון צפון? אכן על זאת מדובר.

והאם מצלמות רמזור החדשות (הכתומות) מצלמות גם מהירות? לא מצלמות,רק באור אדום.

פתרון יצירתי שכנראה יבוא מבני דודינו או מאיתנו אנו - טנדר+2צעירים חסונים+אבן משחזת כולל דיסק יהלום 9"+גנרטור קטן.

עבודה זריזה ושלל מכובד :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
יש לי פיתרון פשוט יותר.

500 מטר לפני המצלמה, כולם מדליקים אורות מצוקה (מה קוראים אותו 4 וינקרים) ומאיטים ל-55 קמ"ש, שהיא כידוע המהירות המינימלית המותרת בכבישים בין עירוניים. מהר מאוד נבחרי הציבור שלנו יתחילו להיתקע בפקקים ולשאול את עצמם מה קרה ויבינו שלהרחיב את הכביש עולה יותר ממה שהמצלמה מכניסה.

להאט את המהירות זה סתם מציג ומסוכן וממש לא יזיז לאף אחד שם למעלה בירושלים.

צריכה פשוט להיות אחווה בין הנהגים שיזהירו איש את רעהו לפני מצלמה באמצעות אותם אורות מצוקה. היום אני עושה את זה במקום שאני מזהה מכמונת ניידת ואנשים לרוב פשוט לא מבינים מה אני רוצה מהם.

כל אחד צריך לזכור איפה יש מצלמות בנתיב הנסיעה הקבוע שלו ולפני נסיעה לאזור אחר פשוט לבדוק איפה יש מצלמות. אפשר גם להשתמש באמצעים דיגיטלים (GPS, צ'יטה וכו').

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אם באמת בכביש 44 זה מצלם מ70 קמ"ש ...

אני כבר צריך לקבל הביתה דוחו"ת על סך עשרות אלפי שקלים ...

לא הגיוני בכלל מה שהם עושים.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

צריכה פשוט להיות אחווה בין הנהגים שיזהירו איש את רעהו לפני מצלמה באמצעות אותם אורות מצוקה. היום אני עושה את זה במקום שאני מזהה מכמונת ניידת ואנשים לרוב פשוט לא מבינים מה אני רוצה מהם.

כל אחד צריך לזכור איפה יש מצלמות בנתיב הנסיעה הקבוע שלו ולפני נסיעה לאזור אחר פשוט לבדוק איפה יש מצלמות. אפשר גם להשתמש באמצעים דיגיטלים (GPS, צ'יטה וכו').

עכשיו לא מבינים, כשיותר ויותר נהגים "ידברו" בשפה הזו - אז יבינו גם יבינו.

אגב לבעלי רעיונות ההשבתה של המצלמות, ממש אין צורך בדיסק עם משחזת כדי לחתוך את המצלמה, מספיק למרוח את זכוכית העדשה בזפת כדי להוציא אותה משימוש.

פורסם
יש לי פיתרון פשוט יותר.

500 מטר לפני המצלמה, כולם מדליקים אורות מצוקה (מה קוראים אותו 4 וינקרים) ומאיטים ל-55 קמ"ש, שהיא כידוע המהירות המינימלית המותרת בכבישים בין עירוניים. מהר מאוד נבחרי הציבור שלנו יתחילו להיתקע בפקקים ולשאול את עצמם מה קרה ויבינו שלהרחיב את הכביש עולה יותר ממה שהמצלמה מכניסה.

+1

אני מיישם את הנוהג הזה כבר זמן מה, קרי הדלקת 4 וינקרים (אמנם בלי האטה ל55 קמ"ש אלא מעט מתחת למהירות המותרת). אני יכול למנות כבר כמה מקרים בהם הצלתי נהג שהיה מאחוריי מקבלת "קופון הטבה".

אגב, אני חושב שאפשר ליישם את זה לא רק בעת מעבר ליד הגאטסו אלא בכל פעם שמזהים קופה רושמת, בין אם היא מאויישת ע"י מיטב שוטרינו ובין אם היא בשירות עצמי.

האטת המהירות בהחלט מציקה, אך בכל מקרה תהיה כזו. הרי מדובר על כמות גדולה של מכוניות שאין ביניהן תיאום מושלם. בנוגע להאם זה יציק למישהו שם למעלה או לא, נחיה ונראה...

גם אני שם לב שבד"כ אנשים לא מבינים מה אני רוצה מהם, אך לרוב אחרי מעבר המפגע (מצלמה) אנשים מבינים במה מדובר. ייתכן כי יזכרו זאת לפעם הבאה שייתקלו באחד שמפעיל אורות מצוקה טרם מעבר על פני מצלמת מהירות.

עכשיו לא מבינים, כשיותר ויותר נהגים "ידברו" בשפה הזו - אז יבינו גם יבינו.

אגב לבעלי רעיונות ההשבתה של המצלמות, ממש אין צורך בדיסק עם משחזת כדי לחתוך את המצלמה, מספיק למרוח את זכוכית העדשה בזפת כדי להוציא אותה משימוש.

מעשית אתה צודק, רק ששכחת את המצלמות האבטחה. לכן, לכל הפחות, יש ללבוש ברדס :twisted:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מעשית אתה צודק, רק ששכחת את המצלמות האבטחה. לכן, לכל הפחות, יש ללבוש ברדס :twisted:

רובה צבע, שפריצר וכובע מצחיה הולכים להיות פריטי חובה.

כמובן שיש להשאיר את הנייד בבית ואם אפשר כדאי להגיע למקום על כלי רכב לא מזוהה.

פורסם
פתרון יצירתי שכנראה יבוא מבני דודינו או מאיתנו אנו - טנדר+2צעירים חסונים+אבן משחזת כולל דיסק יהלום 9"+גנרטור קטן.

ממה שכתבו כאן - בני דודנו יותר יצירתיים - מדליקים את המצלמה ומהדיווחים - אין מצלמות בכביש ודי ערה

אבל צריך לחשוב על דרך אחרת - ופשוט לדרום למדינה ולמשרד התחבורע להוציא את המצלמות כמו שבאנגליה הוציאו.

קובי

:-)

פורסם
רובה צבע, שפריצר וכובע מצחיה הולכים להיות פריטי חובה.

כמובן שיש להשאיר את הנייד בבית ואם אפשר כדאי להגיע למקום על כלי רכב לא מזוהה.

אתה מתנדב להיות הראשון שיעשה את זה ?:lol:

לאחר הצילום, השמדת או ניסיון השמדת המצלמה מיותרת בעליל; התמונה עוברת בננו שנייה למענ"א במשטרת ישראל, שמנפיקה את הדוח.

ובכל מקרה, למי שמיתעניין, המצלמות הללו מאובטחות היטב, ומי שייתפס פוגע בהן צפוי לעונש כבד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לפי מה שאני זוכר היה פרסום שנעשה פיילוט של המערכת ופורסם שהמערכת קרסה עקב עודף דוחות שהיא הוציאה בניסיון לאכוף את המהירות המותרת באותו כביש,דובר על מעל 80% מהנהגים שחרגו מהמהירות המותרת. קשה להאמין שהמערכת תצלם כל חריגה מהמהירות המותרת,אלא תיתן רף חריגה כלשהו,כפי שנהוג היום.

לגבי הקטע של קנס מוגדל על ערעור לא מוצדק זה כבר פשוט נוגד כל ערך דמוקרטי. חף מפשע עד שלא הוכח אחרת? הלאה דיקטטורה..

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

הכתומות החדשות מצלמות מהירות ועוד איך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שאלה. מצלמות רמזור, מהסוג החדש, "גטסו". מצלמות גם במקרה של מהירות מופרזת בירוק ולא רק במקרה של חציית הצומת באדום?

פורסם
אני גם לא מבין מאיפה הסימוכין לקבוע שקמ"ש אחד מעל המותר יהיה קנס, זה נשמע לי כמו ניסיון הפחדה מטופש שמטרתו לצבור כותרותץ בוא נחכה בסבלנות ונראה מה יהיה.

מה ז"א נחכה ונראה? ננהג על 90?

אני לא מתכוון לרדת מ-100 קמ"ש, מקווה שזה לא יעלה לי ביוקר :).

אני מסכים איתך ועם שאר חברי הפורום, לגבי הקצנת העניין של המהירות. אין שום סיכוי שהמערכות לא יקרסו מכמות הדוחות הפוטנציאליים.

פורסם
אתה מתנדב להיות הראשון שיעשה את זה ?:lol:

לאחר הצילום, השמדת או ניסיון השמדת המצלמה מיותרת בעליל; התמונה עוברת בננו שנייה למענ"א במשטרת ישראל, שמנפיקה את הדוח.

ובכל מקרה, למי שמיתעניין, המצלמות הללו מאובטחות היטב, ומי שייתפס פוגע בהן צפוי לעונש כבד.

לי המצלמות בכלל לא מפריעות כיוון שאני תמיד נוסע כחוק... :-D

חן יש לך טעות לוגית אחת, להערכתי ברוב המקרים יכסחו את המצלמות כחלק "מספורט אתגרי חדש" יהיו מקרים מעטים שבהם נהג יפרוק תסכול במצלמה אחרי שיצולם אבל הרוב כאמור יעשה כפעולה יזומה - בדיוק כמו ששרפו את האנטנות של חברות הסלולר.

ד"א קשה לי להאמין שמשטרת ישראל תצליח לאבטח את המצלמות, אם החבלה תעשה עם מחשבה, לא יהיה למשטרה שום קצה חוט לאיתור המציתים.

• תוכן חדש...