Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם,,

כשקמתי בבוקר לפני מס' ימים גיליתי שמישהו (רכב כחול), שרט לי את האוטו החדש (בן שבועיים, :cry: ) והשאיר מכה קטנה מאוד בכנף מעל לגלגל הימני האחורי.

בדקתי את המצלמות שיש בסביבה ולצערי הגדול, המצלמה אשר מכוונת למקום אינה עובדת (אין לי מושג מי עשה את זה :evil: )..

פניתי למוסכי צ'מפיון (סגול- כרמיאל /מורג -נהריה) והם ביקשו כמו 1400 שקל עבור החזרתו למצב "המקורי",, מה אני יכול לעשות???אני יכול לתבוע את הביטוח (השתתפות 1100 שח??? שווה??)

כדאי לתקן את זה (אני מעלה תמונה מחר) ???

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

משתתף בצערך, אין במדינה הזאת כבוד לרכוש.

לשאלה שלך אם כדאי לתקן או לא תלוי מה הנזק.

אני במוקמך כן הייתי מתקן .

אבל לדעתי, אם זה לא רציני תבקש רק מכחול על השריטה ותגמור את הסיפור.

אין רכב שאין עליו איזה דפיקה שתיים מרכבים אחרים. לעצרי ככה זה שיש יותר מדי ליסינג וישראלים.

פורסם

כמות הפגיעות והשריטות שהספיק לחטוף האוטו החדש של ההורים שלי

מפתיחת דלתות בלבד היא פשוט מסמרת שיער.

בהיעדר אופציה סבירה אחרת, תיאלץ להשלים עם זה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מבין את הכאב שמיוחד ברכב חדש,לדעתי לא שווה להפעיל ביטוח,כיוון שאם אתה תובע אותו כניראה ששנה הבאה תשלם יותר,צריך לבדוק את זה מול החברה,דבר שני אם זה משהו קטן הייתי משאיר את זה ככה,כי כאלו מקרים יכולים לקרות גם חודש לאחר התיקון.

נסה לשים כיסוי בחניה,יש כיסוים מבד שהם קצת עבים ואולי יכולים למזער את הנזקים בעתיד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם יש באפשרותך להעלות תמונות זה יסייע במתן דעה.

ניתן להסיר בעזרת פוליש את שאריות הצבע הכחול מהרכב הפוגע.

באשר לכיפוף בפח הרכב אם הכיפוף קטן ואינו חדר את שכבת הצבע ואין חשש לחלודה עתידית,

ניתן לוותר על התיקון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם יש באפשרותך להעלות תמונות זה יסייע במתן דעה.

ניתן להסיר בעזרת פוליש את שאריות הצבע הכחול מהרכב הפוגע.

באשר לכיפוף בפח הרכב אם הכיפוף קטן ואינו חדר את שכבת הצבע ואין חשש לחלודה עתידית,

ניתן לוותר על התיקון.

\

ל'

הנה התמונות,

דלת אחורית ימנית

dsc0193ms.jpg

מעל הגלגל

dsc0194orx.jpg

פורסם

התמונות לא עלו כמו שצריך והן מופיעות כשני X X.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
התמונות לא עלו כמו שצריך והן מופיעות כשני X X.

הנה

dsc0193copy.th.jpg

ועוד אחת:

dsc0194copy.th.jpg

אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לתקן את זה, אז מישהו יכול להמליץ על פחח מצוין בצפון הארץ? אה מדובר באיביזה 2012 שחורה

פורסם
תיגש לאליאס במוסך מורג.

תודה בן, אני מכיר דווקא את ג'מיל ממוסך זה ,אך הוא אינו פחח.

האם ביצעו משהו עבורך,, האם אתה מרוצה מהעבודה??

יש עוד המלצות?

פורסם

מאיפה אתה בצפון?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נזק לא רציני פוליש יכול להיות יוריד את "הכתם" הכחול.

המכה בכנף גם לא רצינית, לדעתי אתה גומר את הסיפור גג .400-500

• תוכן חדש...