Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכתב גלוי לנהג המכונית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לך, כן אתה אתה, זה שיושב בקופסה מוגן מפגעי מזג האויר, לצלילי המוזיקה שלך,

עסוק בפיתרון בעיות העולם, ואוחז בהגה המכונה המופלאה שלך, על סוסיה, כריות האויר שבה,

ריפודי העור והדיבורית. אתה שבבוקר עם הקפה ציקצקת בלשונך למראה הכתבה על האופנוען

שנהרג, וחשבת מתוך חוסר ידע שלא באשמתך, כמה מסוכן האופנוע הזה.

אתה רואה לא רואה אותי מדי יום בכבישים, לא פעם אנחנו משיקים מראות בפקקים ואתה

קצת מתרגז שאני עוקף אותך ותופס את המקום לפניך ברמזור, עם יד על הלב, כמה פעמים רצית

להתחלף אבל חששת לבטא זאת בקול?

לפעמים אתה מתרגז עלי, מהיר כזה, חסר אחריות, אפילו קראת לי בשמות, "מתאבד"

"תורם איברים" "ברברי", אני אפילו זוכר את הפעמים שבמתכוון גרמת לי לסטות קצת ממסלולי,

דווקא, רק בשביל להרגיז, אולי קצת להרגיש טוב יותר עם עצמך. חסמת אותי ברמזור להוכיח

לי שאתה "חזק" יותר, לחנך אותי.

במפגש ביננו אני תמיד סובל יותר, פרט למעיל וכמה פלסטיקים אין לי הגנות מולך, אני תלוי בך,

בגחמות שלך, במקצועיות שלך, העירנות שלך, הציות שלך לחוקים יקבעו את נתיב חיי.

אין בינינו מאבק אמיתי, אני אפילו לא תופס את המקום שלך, קרוב לוודאי שעד שתשלב הילוך

אני כבר אהיה רחוק ממך ומי שיעכב אותך שוב תיהיה מכונית אחרת.

כשתצא לרגע מהמכונית ואני ארד מהאופנוע, איש לא יבדיל בינינו, בתור בסופר, באוטובוס למילואים,

בקופת חולים...אפילו קנינו אותה מתנה לילדה שמחכה בבית, ושכחנו את יום הנישואין של האישה.

אנחנו לא אוייבים, להיפך אני מקל עליך ואתה אפילו לא יודע, יכולתי להיות המכונית לפניך בפקק,

אבל אני לא, אני מסכן את חיי, סובל קור וחום ועשן, משלם ביטוח שערוריתי, משקיע באבזרי בטיחות

ומוציא הון על אחזקת האופנוע שלי מתוך אהבה אמיתית, אני חוסך לך מקום חנייה בעיר ועל יד הבית,

ולא מצפה לתמורה.

אין לי ציפיות או בקשות מוגזמות ממך, רק כמה עקרונות פשוטים, תהיה עירני בנהיגה, אל תפתיע אותי.

כשאתה משנה נתיב תאותת, אל תחתוך אותי, כי כאשר אני נועל גלגלים רוב הסיכויים שאגמור על הכביש!

כשאתה יוצא מהחנייה/צומת/נתיב חפש אותי הייטב, סיבוב פרסה מסוכן לי מאוד אל תפתיע אותי!

אל תגנוב אור אדום, שמור על הזכויות שלי וציית לחוק ושנינו נוכל לחזור הביתה בשלום. -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל מילה בסלע.

הלוואי ואחמד טיבי היה קורה את זה בכנסת במקום החמשיר האומלל שהוא חיבר ...

זה רק מראה כמה אין להם חיים שם בכנסת.

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

מסכים לכמעט כל מילה,

רק דבר מפריע לי ...

יום הנישואין אמור להיות של שניכם ולא רק של האישה (אלא אם היא המאהבת , אבל אז לחגוג יום נישואין נראה לי לא לעניין )

:roll:

רק בריאות,

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
מסכים לכמעט כל מילה,

רק דבר מפריע לי ...

יום הנישואין אמור להיות של שניכם ולא רק של האישה (אלא אם היא המאהבת , אבל אז לחגוג יום נישואין נראה לי לא לעניין )

:roll:

רק בריאות,

אני לא יודע מה איתך, אני קבלתי ליום הנישואין שלי אפטרשייב וקרם גילוח...תנשום חזק:

ב-ו-ג-א-ט-י ! ! ! ... אמיתי לחלוטין! - רן

פורסם

רן,

עקרון ההדדיות חייב לעבוד כאן, נכון שהרוכב יותר פגיע ולכן יש לפקוח עין, אתן לך דוגמה מהיום בבוקר בכביש 4:

שעה 9:30 התנועה זורמת למרות הגשם, דרומית למחלף רעננה מרכז לכיוון מורשה, אני בנתיב השמאלי המהיר יותר (ככה זה כשאתה נוהג ב"אלפא רומאו"), לפתע רוכב אופנוע מגיע מהמסלול הימני במקביל אליי, מאיץ במהירות, עובר ביני לבין מכונית איטית יותר שהייתה לפניו במסלול הימני בצורה אלכסונית, ממש בו ברגע, הוא מבחין במצלמה (לא פעילה, אך הוא כנראה לא ידע זאת) בולם בחוזקה כשהוא ממש לפניי על כביש רטוב, למזלו הרב, בלמי ה"ברמבו" עם הדיסקים הענקיים, ה-ABS והאלפא המאוזנת הזאת הצליחו לגרום לי לבלום בזמן, רוכבים כאלו מקומם אינו בכביש כי אם הוא היה מת, אני הייתי בצרות צרורות, גם מצפונית.

להזכירך (העליתי את זה לא מזמן) בנסיעה הראשונה שלי עם הספיידר, רוכב אופנוע שרצה לגנוב רמזור נכנס בי בעוצמה מאחור.

בקיצור, חייב להיות כאן חינוך דו צדדי.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אמת לאמיתה, ההבדל שאתה משכת את הפגוש עם שרשרת, ונהג רכב

הרג היום רוכב אופנוע כי חסם לו את נתיב התנועה...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4176661,00.html

חסרי אחריות יש בשני הצדדים, חינוך נכון, תרבות כביש, ותרבות מוטורית

יחסכו חיים וכסף.

ומי מאיתנו מתאים יותר להוביל את המאבק? - רן

פורסם

ראובן

אידיוטים יש בשני הצדדים, בעיית התדמית של הרוכבים היא שאם רואים רוכב עושה שטות הוא מקוטלג כרוכב, כשרואים רכב עושה שטות הוא לא מקוטלג, הוא סתם עוד רכב.

אף אחד לא רואה פוקוס חותכת נתיב, ואומר כל נהגי הפוקוס האלו אידיוטים.

הלך הרוח לצערנו, אפילו אצל חובבי רכב שאמורים להבין אותנו טוב יותר, הוא שדמינו מותר כי כולנו משוגעים.

גם המדינה הולכת באותו קו, וכמובן שלא פעם העיתונות.

שים לב לכותרת הכתבה שרן קישר, "הרוכב פגע ברכב", רק באותיות הקטנות כתוב שהרכב הוא ש"חתך" את הרוכב.

עוד דבר, יש דברים רבים שלמביט מהצד נראים מסוכנים, אבל בפועל הם נכונים יותר מבחינת הרוכב.

תקצר היריעה מלפרט אותם, ולרוב מי שלא רוכב גם לא יבין למה זה נכון.

בקיצור, השתמשו במראות, אותתו, שימרו על הנתיב, ואם בא לכם ממש להיות נחמדים, תשאירו מרווח מהרכב לידכם ברמזור.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אם כולם היו רוכבים כפי שאתה מתאר המצב היה מצויין ,

דווקא אני מכיר מחווית הנהיגה ורואה אותם כזבובים ,

מציקים , עוברים על מדרכות , מעברי חציה להולכי רגל ,

ב"אין כניסה " חפשי חפשי כאילו הם לבד על הכביש .

נשבע לך שאני רואה את ההתנהגות הזו מידי יום ביומו ולא רק את הוספות למניהם .

אז , הדדיות , מסכים .

עד שלא יענשו - אלה שיתפסו (כי הם פשוט בורחים מהשטורים ) זה כמו מלחמה בכביש

שיענשו לא בכל חומרת הדין אלא פי 10 מזה !!!!!!!!!!!

לא יהיה כאן סדר .

הלוואי שיכולת לסחוף אחריך ברכיבה הוגנת וחוקית את כולם !

הלוואי . . .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
אם כולם היו רוכבים כפי שאתה מתאר המצב היה מצויין ,

דווקא אני מכיר מחווית הנהיגה ורואה אותם כזבובים ,

מציקים , עוברים על מדרכות , מעברי חציה להולכי רגל ,

ב"אין כניסה " חפשי חפשי כאילו הם לבד על הכביש .

נשבע לך שאני רואה את ההתנהגות הזו מידי יום ביומו ולא רק את הוספות למניהם .

אז , הדדיות , מסכים .

עד שלא יענשו - אלה שיתפסו (כי הם פשוט בורחים מהשטורים ) זה כמו מלחמה בכביש

שיענשו לא בכל חומרת הדין אלא פי 10 מזה !!!!!!!!!!!

לא יהיה כאן סדר .

הלוואי שיכולת לסחוף אחריך ברכיבה הוגנת וחוקית את כולם !

הלוואי . . .

דרור .

מסכים עם כל מילה ! :mm_yeah:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

אולי מבחינה סיפרותית או שירית, אולי בשביל ספר לילדים שלא יודעים מה הולך בכביש, אולי בשביל אוהבי האופנועים, שאינם אובייקטיבים, יצירתך בעלת ערך, אבל אם לאמת הכבישית אתה שואף, אז, הפעם רן אתה רחוק.

שלום לך, כן אתה אתה, זה שיושב בקופסה מוגן מפגעי מזג האויר, לצלילי המוזיקה שלך,

עסוק בפיתרון בעיות העולם, ואוחז בהגה המכונה המופלאה שלך, על סוסיה, כריות האויר שבה,

ריפודי העור והדיבורית. אתה שבבוקר עם הקפה ציקצקת בלשונך למראה הכתבה על האופנוען

שנהרג, וחשבת מתוך חוסר ידע שלא באשמתך, כמה מסוכן האופנוע הזה.

כל מה שכתוב בקטע הזה זו התחסדות והתגרות סרקסטית בהתנהגות קורקטית לחלוטין של רוב בני האדם.

אתה רואה לא רואה אותי מדי יום בכבישים, לא פעם אנחנו משיקים מראות בפקקים ואתה

קצת מתרגז שאני עוקף אותך ותופס את המקום לפניך ברמזור, עם יד על הלב, כמה פעמים רצית

להתחלף אבל חששת לבטא זאת בקול?

אני לא מתרגז כשאתה עוקף אותי ותפיסת המקום לפניי ברמזור זו עבירת תנועה שנקראת קיפוח זכות (גם כשזה לא פנייה) וזו(לפחות בזמני) היה עבירה של בית משפט, ולבסוף, מעולם לא רציתי להתחלף איתך ואם הייתי רוצה, הייתי קונה אופנוע ולא מכונית, ואני, לא רק מבטא זאת בקול, אני מבטא זאת בכתב.

לפעמים אתה מתרגז עלי, מהיר כזה, חסר אחריות, אפילו קראת לי בשמות, "מתאבד"

"תורם איברים" "ברברי", אני אפילו זוכר את הפעמים שבמתכוון גרמת לי לסטות קצת ממסלולי,

דווקא, רק בשביל להרגיז, אולי קצת להרגיש טוב יותר עם עצמך. חסמת אותי ברמזור להוכיח

לי שאתה "חזק" יותר, לחנך אותי.

רגשי נחיתות ? איני מתרגז עליך וכל השטויות שכתבת בקטע הזה לא מתקיימות ולו רק מכך שהנך כמו כל רכב אחר, על הכביש, עבורי, ותסלח לי, אתה באמת לא מיוחד שאקדיש לך מחשבה מעבר למה שציינתי, וודאי לא שיגרום לי לבצע התנכלויות אלה.

במפגש ביננו אני תמיד סובל יותר, פרט למעיל וכמה פלסטיקים אין לי הגנות מולך, אני תלוי בך,

בגחמות שלך, במקצועיות שלך, העירנות שלך, הציות שלך לחוקים יקבעו את נתיב חיי.

אתה בוחר לנסוע על האינסטרומט הזה, אז תפסיק לבכות, אינך תלוי בי בכלום. סע כחוק ולא תחוש בנוכחותי כלל. "גחמות, מקצועיות, עירנות" - פראזות נבובות שבאות להצדיק את נהיגתך חסרת האחריות

אין בינינו מאבק אמיתי, אני אפילו לא תופס את המקום שלך, קרוב לוודאי שעד שתשלב הילוך

אני כבר אהיה רחוק ממך ומי שיעכב אותך שוב תיהיה מכונית אחרת.

זה בתנאי שאינך נוהג בקטנוע ומחליף חוויות עם עוד חמישה פורעי חוק כמוך שלא רואים שהאור האדום התחלף.

כשתצא לרגע מהמכונית ואני ארד מהאופנוע, איש לא יבדיל בינינו, בתור בסופר, באוטובוס למילואים,

בקופת חולים...אפילו קנינו אותה מתנה לילדה שמחכה בבית, ושכחנו את יום הנישואין של האישה.

אנחנו לא אוייבים, להיפך אני מקל עליך ואתה אפילו לא יודע, יכולתי להיות המכונית לפניך בפקק,

אבל אני לא, אני מסכן את חיי, סובל קור וחום ועשן, משלם ביטוח שערוריתי, משקיע באבזרי בטיחות

ומוציא הון על אחזקת האופנוע שלי מתוך אהבה אמיתית, אני חוסך לך מקום חנייה בעיר ועל יד הבית,

אתה בוחר לנסוע על האינסטרומט הזה, אז תפסיק לבכות, ובאשר לחיים הקלים שאתה עושה לי - אל תעשה לי טובות ואל תדרוש ממני דברים הזויים.

ולא מצפה לתמורה.

לא מצפה לתמורה ? אז מה כל היצירה הזו ? בקשיש ?

אין לי ציפיות או בקשות מוגזמות ממך, רק כמה עקרונות פשוטים, תהיה עירני בנהיגה, אל תפתיע אותי.

כשאתה משנה נתיב תאותת, אל תחתוך אותי, כי כאשר אני נועל גלגלים רוב הסיכויים שאגמור על הכביש!

לזה יש פיתרון מאוד פשוט, סע כחוק ולא כמו רכבת השדים לא תצטרך "לנעול גלגלים", "לחתוך אותך" קורה גם אם נהג מחליף נתיב כחוק וזה בגלל הנהיגה שלך.

כשאתה יוצא מהחנייה/צומת/נתיב חפש אותי הייטב, סיבוב פרסה מסוכן לי מאוד אל תפתיע אותי!

אתה לא חושב שאתה חצוף ? למה שאני אחפש אותך? אם אתה שם, אני אראה אותך, אבל אם תופיע בסיבוב ב-140 קמ"ש או לחילופין בהפתעה, לא רק שלא אראה אותך, לא יעזור גם אם אחפש אותך, ותהיה זה אתה שתפתיע אותי.

אל תגנוב אור אדום, שמור על הזכויות שלי וציית לחוק אופנוען לא רצוי שיטיף מוסר בנושא זה, נהגים בד"כ נוהגים כחוק הרבה יותר מאופנוענים.

ושנינו נוכל לחזור הביתה בשלום.אמן -רן

אין לי, כיום, כבר נתונים עדכניים, אבל, אתה יודע היטב שנהיגת האופנוענים, שנפגעים בכביש ורוב אלה שנוהגים בעיר, היא נהיגה רצופת עבירות החל בהתפתלות שלהם ביו הרכבים, עמידה ברמזור על מעבר החציה ועוד, דרך נסיעה ב"אין כניסה", על המדרכה, חניות פרועות ועוד, וכלה בחברה' שנוסעים בסביבות 200 קמ"ש באלוף שדה וכביש גהה.

ועוד, רוב, לא כולן, כמובן, התאונות של אופנוענים, לפי מה שאני שומע בתקשורת, הן תאונות עצמיות פרופר.

חשוב לציית לחוק אבל הגזמת עם האפסת הנהג באוטו.

פורסם

אני לא מסכים עם כל מילה של דרור ,

אם תסתובב בעיר הגדולה , זה נכון שתראה טוסטוסים קופצים מדרכות וגונבים רמזורים , אבל בד"כ יהיו אלו שליחים או אנשים שהמשרד שלהם זה הטוסטוס שלהם.

קשה לי להאמין שתראה S1000RR נוסע על מדרכה כדי להגיע מהר יותר ללקוח , קשה לי להאמין שתראה אותו על המדרכה שלא לשם חניית האופנוע.

השליחים הם עברייני תנועה יומיומיים , אני יודע כי הייתי כזה כשהייתי סטודנט, אני יודע גם שזה לא היה רק באשמתי , זה היה עניין כזה של ביצה ותרנגולת .. לקוח רוצה "דחוף דחוף" בוס מתקשר אליך ואומר לך "עזוב הכל ותביא לי דחוף דחוף" .. מה תגיד לבוס? שלא תספיק כי יש פקקים ?

אני יכול להגיד לך שכשהשליחים האלו עומדים ליד האופנוע שלי ברמזור בא לי לבעוט להם בארגז , אבל אין מה לעשות .. זאת כנראה עוד תוצאה של לעבוד שבעה ימים בשבוע עשרים וארבע שעות ביממה..

לעומת זאת , האדישות שמפגינים נהגי הרכב כלפי רוכבי הדו"ג לא קשורה לכלום מלבד לחוסר אכפתיות .

עד שלא רכבת על אופנוע לא הבנת עד כמה המלחמה הזאת היא יום יומית , אני די בטוח שאתה כשאתה נוהג ברכב לא מסתכל דרך החלונות של הרכבים לפניך כדי לראות מי מהנהגים מתאפר\אוכל\פלאפון\מכוון תחנה\מכוון את ההגה או המושב תוך כדי נהיגה , אני די בטוח שאתה לא נוהג עם הרגל בהיכון על הברקסים כדי להיות מוכן להפתעה שבטוח תגיע , אני בטוח שאתה לא מתכנן לך נתיבי המלטות בכל רגע נתון בזמן הנסיעה , אני בטוח שאתה לא מרגיש לחוץ כשמישהו "יושב לך על הזנב" כדי שתזוז מהנתיב.

אני רוכב כל יום לעבודה רבע שעה לכל כיוון , אין רכיבה אחת שעוברת ללא "נסיון התנקשות".

אני מזמן הפסקתי לתלות תקוות בהשתנות של האחר על הכביש , אני פשוט משפר את עצמי.

נ.ב.

רנצ'וק , LIKE !!!!

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

רן צודק, ראובן צודק, ולמעשה כולכם צודקים. הבעיה העיקרית בעיניי היא הזילות הכמעט מוחלטת באחר, ששולטת בכל פינה בישראל של היום. בכל מקום רואים שכל אחד בטוח שהוא נזר הבריאה וכל השאר לא מעניינים אותו כקליפת השום.

רוכב הדו"ג לא סופר את הולך הרגל על המדרכה ובטוח שהוא מלך העולם, עד שמגיע רכב ועולה עליו. נהג הרכב לא רואה אף אחד ממטר (הולכי רגל, רוכבי אופניים ודו"ג ממונע ונהגים אחרים) וחושב שהוא מלך העולם, עד שעולה עליו משאית שגם הנהג שלה חושב שהוא מלך העולם ומוגן מכל פגע עד שהוא מגיע לביהמ"ש ושם כיפה או זורק נעל על עיתונאים.

חוסר כבוד הדדי וחוסר התחשבות באחר זה כבר אנדרסטייטמנט למה שקורה פה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

רן ואומי -מי שלא רכב מעולם על אופנוע לעולם לא יבין על מה אתה מדבר. נהג שכל חייו נהג רק על רכב לא יודע מה זה לנהוג בכלי עם כל הגוף , מה זה להתחבר למכונה , איך זה שאין רדיו או טלפון להתעסק איתו. מה זאת בלימת חרום עם נעילת אחורי וסף נעילה של הקדמי...אני תמיד מחפש את האופנועים כי אני יודע איך זה מרגיש על האוכף הבעיה שאם מסתכלים בצורה מקיפה הזלזול של הנהגים הוא לא רק אל מול הרוכבים אלה מול נהגי המכוניות האחרים אני נוהג מעל 200 ק״מ בממוצע בכל יום ולא מעט פעמים אני רואה תמרונים שמבצעים נהגים בכביש בלי לחשוב על ההשלכות . מקרה מהיום נהג מכונית פרטית שהחליט לעקוף גורר טנקים בירידה חדה חזר בכח לנתיב הימני ובשל בהלה מהתנועה מלפנים הוא התחיל לבלום ממש לפני המשאית מיותר לציין לאיזה מצב זה הכניס את נהג המשאית שצפר בעצבנות כי הוא לא יכול לבלום כמו רכב פרטי!...אנחנו לא יודעים לכבד אחד את השני על הכביש ולא משנה על מה הוא נוהג וזאת רק תוצאה של חינוך מחורבן. הישראלי הממוצע מחליט לעבור נתיב אז הוא עובר ושימות העולם גם אם זה יגרום לרכב לבלום חרום ,לאופנוע לחתוך שני נתיבים ולנהג משאית להתפלל שיצליח לבלום בזמן ... מאותתים ? הם פריט איבזור ולא יותר מזה , והמבט ? - זה בכלל כל ערב בערוץ 1. יצא לי לרכב לא מזמן על דוקאטי דיאוויל של חבר שם יש בקרת משיכה ו abs זה פשוט עולם אחר!, כל כך הרבה רוכבים מתרסקים בגלל בלימות חירום כושלות שאני לא מבין איך המערכות עזר האלו לא הפכו לסטנדרתיות אצל היבואנים.

רכבו בזהירות

תום

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אל תפתיע אותי!

רן הצחקת! סטטיסטית מניסיוני, רוכבי האופנועים ממש "מתמחים" בלהפתיע...

דוגמאות מ48 שעות אחרונות :

* כביש דו ותלת מסלולי- רוכב אופנוע מבצע סדרת "סללומים " בין המכוניות במהירות בערך 90 קמש.

* גשם וחשכה בכביש 444 בקטע שיש רק מסלול אחד לכל כוון ללא מעקה הפרדה- הניקוז

לא משהוא...ורכבים ממול לפעמים מסנוורים ןלפעמים "משפריצים " . כל תשומת הלב מרוכזת שמאלה

בלוודא שאני לא חורג ממסלולי וגם הרכבים בשיירה ממול לא עושים טעות...- ורק אופנוען היה חייב

לעקוף אותי (ועוד כמה בשיירה ) מימין. סטייה קטנה שלי ימינה על עיני החתול וה"נל היה נהיה ז"ל.

* כביש פתוח שני מסלולים התנועה על 90 אני במסלול ימני- אופנוע עוקף במהירות גבוהה משמאל

ומייד מגלה שהוא עומד לפספס פנייה ימינה, אז הוא "חותך " ללא התראה לנתיב שלי אבל מבין

שב90 אין לו סיכוי לפנות ימינה הוא בולם בפראות...גם אני ואני מצלייח לסטות למסלול שמאלי שבמקרה היה פנוי

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
אל תפתיע אותי!

רן הצחקת! סטטיסטית מניסיוני, רוכבי האופנועים ממש "מתמחים" בלהפתיע...

דוגמאות מ48 שעות אחרונות :

* כביש דו ותלת מסלולי- רוכב אופנוע מבצע סדרת "סללומים " בין המכוניות במהירות בערך 90 קמש.

* גשם וחשכה בכביש 444 בקטע שיש רק מסלול אחד לכל כוון ללא מעקה הפרדה- הניקוז

לא משהוא...ורכבים ממול לפעמים מסנוורים ןלפעמים "משפריצים " . כל תשומת הלב מרוכזת שמאלה

בלוודא שאני לא חורג ממסלולי וגם הרכבים בשיירה ממול לא עושים טעות...- ורק אופנוען היה חייב

לעקוף אותי (ועוד כמה בשיירה ) מימין. סטייה קטנה שלי ימינה על עיני החתול וה"נל היה נהיה ז"ל.

* כביש פתוח שני מסלולים התנועה על 90 אני במסלול ימני- אופנוע עוקף במהירות גבוהה משמאל

ומייד מגלה שהוא עומד לפספס פנייה ימינה, אז הוא "חותך " ללא התראה לנתיב שלי אבל מבין

שב90 אין לו סיכוי לפנות ימינה הוא בולם בפראות...גם אני ואני מצלייח לסטות למסלול שמאלי שבמקרה היה פנוי

כל זה יפה ונחמד, אבל אני יכול להחזיר לך באותו מטבע ובאפילו פחות זמן ממה שאתה ספרתה.

מטומטמים יש בכל קבוצה - אופנועים/חרדים/ח"כים/ליסינגטומטיות וכו'

החוכמה היא לא להכניס את כל הקבוצה לאותה הכללה בגלל החברה המטומטמים שדואגים לייצג את השאר באור הכי שלילי שאפשר.

• תוכן חדש...