Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בסביבות שבע בערב הגעתי למרכז הטניס בחיפה (זה שליד חוף הכרמל, מי שמכיר), השארתי את האוטו בחניון כמו תמיד ונכנסתי להתאמן. כשיצאתי בתשע, האוטו (גולף לבנה) לא היה שם, אלא רק רסיסי זכוכית מאחד החלונות :(

לא הייתי טורח לכתוב את ההודעה (בכל זאת, רכבים נגנבים מדי יום, וזה לא שזה איזה רכב ספורט מיוחד או רכב שהשקעתי בו, סתם גולף לבנה הכי פשוטה שיש, ככה שאני לא מקווה אפילו למצוא אותו. מזל שיש ביטוח), אם לא הטיפול המסור של המשטרה.

התקשרתי למוקד וציפיתי שיגידו לי לבוא להגיש תלונה. במקום זאת, שלחו לי ניידת שהגיעה תוך כ-45 דקות. בזמן שישבתי בניידת עם אחד השוטרים שמילא לי במקום תלונה (כך שלא אצטרך להגיע בכלל לתחנה), השוטר השני עשה סיור - בדק את הזכוכיות, סרק אם יש מצלמות ביטחון וכו'. בסוף אפילו הקפיצו אותי למרכז חורב, משם יכולתי לקחת אוטובוס הביתה.

באמת שהופתעתי לטובה מהטיפול, וכיף לתת מילה טובה. כמובן שאכתוב גם מכתב למשטרת חיפה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שעצוב הוא זה שאנשים חושבים שצריך לתת צל"ש לכול שוטר שסה"כ עושה את העבודה שלו.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
מה שעצוב הוא זה שאנשים חושבים שצריך לתת צל"ש לכול שוטר שסה"כ עושה את העבודה שלו.

כן אבל רק מעטים עושים את עבודתם לכן חלק מקבלים צל"ש.

לרוב המשטרה לא עושה כלום בפניות הציבור כשמתקשרים אליהם,תלוי כמובן על מה התלונה וכמה זה דחוף להם להגיע.

רק מה כשמדובר בדוחו"ת על עבירות תנועה הם עושים יופי את עבודתם :-)

פורסם

בדיוק, הוא עושה את העבודה שלו ומקבל משכורת איזה צלש?

שתדע מזה שוטר שהופך לך את הרכב בחיפוש. ומאשים אותך בדברים שלא עשית,

סתם כי משעמם לו והוא רוצה להראות לו לבוסים שלו שהוא עובד. נראה איך היית מגיב,

צלש עלק עושים כסף על חשבון דפיקה של אזרח אחר.

בגלל שאני לא רוצה לעבור על חוקי הפורום אני לא יפרט.

אבל יש לי ניסיון מר מאוד איתם לצערי ורואה אותם רק כמפריעים לאזרחים.

שצריך אותם באמת הם יעשו לך טובה.

המקרה שלך לא קורה כל יום בדרך כלל יגידו תמלא תלונה ולך.

פורסם

החובה של השוטר היתה לקחת את העדות ממגיש התלונה, ולהסביר לו את התהליך הבא לפניו.

הוא לא היה חייב לקחת אותו למעוז חפצו או להקפיץ אותו, עדיין ניידת זו לא מונית.

לשוטר מגיע כל הכבוד (לא להרבה כאלו) כל כך שעזר לאותו אדם כמה שאפשר.

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

פורסם

יש גם חיילים שרק עושים את העבודה שלהם, ועל זה הם מקבלים צל"ש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
החובה של השוטר היתה לקחת את העדות ממגיש התלונה, ולהסביר לו את התהליך הבא לפניו.

הוא לא היה חייב לקחת אותו למעוז חפצו או להקפיץ אותו, עדיין ניידת זו לא מונית.

לשוטר מגיע כל הכבוד (לא להרבה כאלו) כל כך שעזר לאותו אדם כמה שאפשר.

אז זהו שלא ככה, יש תחנות שבהן אין הגשת תלונות במקום ע"י הסיירים, אלא רק בתחנה אצל חוקר.

וכמובן, כל הכבוד לסיירי חיפה מיח"ס 3!!!

ניידת תוך 45 דק׳? כן, ללא ספק צל״ש :roll:

כל אירוע חשוב ומצריך תגובה מיידית אבל התנאים בשטח לא תמיד מאפשרים ויש עדיפות. במקרה הזה, הרכב כבר נגנב, וסביר להניח שהמודיע מסר מספר רכב בכדי שיועבר דיווח לניידות למטרת סריקות. תחנת חיפה היא אחת התחנות הקשות והגדולות בארץ (אם לא הכי גדולה) ויש לה עבודה מרובה, בתנאים קשים מאוד. תאמין לי שבתור תושב ובתור אדם שמכיר את המערכת מקרוב מאוד - אירועים דחופים וחריגים זוכים לטיפול מהיר ויעיל והנתונים בשטח רק מעודדים משנה לשנה. אין לי מילה רעה אחת להגיד על תפקוד תחנת חיפה, להפך, רק שבחים.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

מדהים לראות שכל אשכול בפורום אשר מגיע לנושא המשטרה , יש אנשים (קבועים) שפשוט סולדים מהנושא.

כאילו לא משנה כמה טוב יהיה השוטר מולך התגובות תמיד יהיו תגובות שליליות.

אני לא יודע מה הנסיון האישי של כל אחד פע עם המשטרה, אבל חשוב שאנשים יבינו שזה עדיין גוף חשוב מאוד והכרחי בכל מדינה.

ככה שאי אפשר כל כך בלעדיו.

שומאכר, אהבתי את ההשוואה.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

אני חושב שכן יש לומר מילה טובה אפילו אם זה התפקיד של השוטר.

מכיוון שאותו שוטר שכן קיבל את המילה הטובה יתנהג כך בעתיד ואולי גם החברים שלו "ילמדו" קצת ויתנהגו בעתיד בהתאם.

אז השינוי יכול להיות איטי אבל מחלחל ואולי בזמן הרוב יתנהגו כך.

קובי

:-)

פורסם

גם אני חושב שמגיע צל"ש לשוטר.

בכל מקרי הגניבה שהיו לי הייתי צריך להגיע לתחנה, להמתין שעתיים ובסוף להגיש תלונה שלא יעשו איתה כלום.

גם הגיעו אליו (חורג ממה שהם מחוייבים לעשות), גם בדקו באמת את הדברים בניגוד לשוטרים אחרים (עבודת הרגילה) וגם הסיעו אותו למקום שממנו הוא יוכל לתפוס טרמפ (שוב חריגה מחובתם והליכה רצינית לכיוון הלקוח).

בקיצור כיף לנגח אותם שמגיע להם אבל גם לתת צל"ש שמתבקש!

פורסם

שני שוטרים וניידת, במקום למנוע את הפשע הבא (כן, בטח. אני לא תמים :wink:) יושבים וממלאים דו"חות ובודקים שברי זכוכית שבלי ספק יביאו לפיענוח הפשע ותפיסת הגנבים המרושעים:evil: אכן צל"ש למשטרת ישראל!

:turn-l:

• תוכן חדש...