Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קרוב משפחה שלי מחפש רכב. במסגרת החיפושים התעניין ברכישת סיטרואן C4. הבוקר אירע האירוע הבא (מצוטט ישירות מאת הלקוח המאוכזב):

"הוצעה לי על ידי מוסך לובינסקי באשקלון סיטרואן C4 מתוך מלאי הטרייד-אין שלהם.

הסתבר שמדובר בתיבת ההילוכים הרובוטית ובקשתי נסיעת מבחן ברכב בטרם רכישתו.

נסעתי אל מתקן לובינסקי בפתח תקווה וזאת כדי שלא לגרום ללובינסקי הסעת הרכב במובילית לאשקלון כשאינני יודע בוודאות שארכוש הרכב משום תיבת ההילוכים בעניינה חלוקות הדיעות במספר מבחני דרכים.

ביקורי תואם עם אחד מעובדי המקום.

טרחתי ונהגתי את הדרך מאשדוד לפתח תקווה בתנאי דרך איומים- גשם זלעפות לאורך כל הציר.

כשהגעתי אל מגרש הטרייד-אין נוכחתי לדעת שאין אפשרות לחניה,עמדתי מול פתח משרדי החברה כשגשם שוטף יורד ואני חוסם את דרך הגישה אל המגרש כך שלא העזתי לרדת מהרכב ולו לרגע.

במשך כ-20 דקות ניסיתי להתקשר אל האיש איתו תואמה הפגישה אך הוא דחה את כל ניסיונותי,פשוט סינן השיחה.

בשלב מסוים יצא אחד מעובדי המתקן אל כלי הרכב שחנו בסמוך למקום בו עמדתי, שאלתי האם יש אפשרות למצוא חניה עבורי, האיש נבח כי אין חניה. סבתי על עקבותי ושבתי לאשדוד.

האם תופעת וישמן ישורון ויבעט מבוטאת בדרך הכל כך לא שרותית שמפגינים עובדי לובינסקי?"

מי יצא החוצה בגשם זלעפות (לפי התאור שלך) ?

כל מה שקרה זה שהקרוב משפחה נפגע שלא פרסו לו שטיח אדום ....

פורסם

אם אני קובע עם בן אדם, במיוחד שעומד עסק מאחוריו, נוסע בשבילו 70 קילומטר, מתקשר אליו (סמוך לשעת הפגישה אני משער) והוא מסנן, פה נגמר הדיון, לא יש חניה או אין חניה, יש אנשים שפשוט לא קונים מהם רכב. (או מבצעים כל עסקה אחרת).

אבל, זה רק אני :roll:

פורסם
אם אני קובע אם בן אדם, במיוחד שעומד עסק מאחוריו, נוסע בשבילו 70 קילומטר, מתקשר אליו (סמוך לשעת הפגישה אני משער) והוא מסנן, פה נגמר הדיון, לא יש חניה או אין חניה, יש אנשים שפשוט לא קונים מהם רכב. (או מבצעים כל עסקה אחרת).

אבל, זה רק אני :roll:

אתה אומר שלא יכול להיות שהבנאדם בשרותים

או אולי נפל לו הטלפון ברכב שלפני דקה עשה נסיעת מבחן

או אולי סתם חולה

הרי הלקוח כבר הגיע לפתח המשרדים ....

מה עניין פה ?!?!?

פורסם

ממה שאני הבנתי לפחות מהדברים , זה לא שרות בכלל ולא מתקרב למילה הזו !

אם היתי בא לקנות פלאסמה היתי מקבל שרות יותר טוב , ואני מזכיר לכם שמדובר

במכונית שעולה לפחות 100,000 שח !

אבל מה לעשות , איש המכירות הוא איש מכירות ולא בעל הבית שיצא בגשם שוטף ללקוח .....

כנראה שאיש המכירות ראה את הגשם זלעפות בחוץ , ולא התאים לו לגשת ולהרטב , אז סינן את

הלקוח כי זה כנראה לא ככ איכפת לו ברמה כזו שהוא צריך לסבול ולהרטב בשביל למכור רכב.

ביום קיץ שטוף שמש הוא היה יוצא אל הלקוח בחיוך , זה בטוח.

לא יכול להיות מצב ( וטוב שנשלחה תלונה לחברה בעניין) שלקוח יתאם הגעה מעיר אחרת , יעשה מאמצים

ניכרים ביום סגריר , ויסימו עליו פס בגלל מזג האויר והאי נוחיות של איש המכירות .

לדעתי אולי זה מלמעלה , כי לא קשר למקרה , אולי כדאי שירד מסיטרואן ויחפש רכב יפני קוראני .

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

כנראה אני בדעת מיעוט פה,

אבל רק לי זה נראה מוגזם לתארק את זה כ"חווית שירות זוועתית"? חשבתי שהלקוח הוכה לפי הכותרת....

לא מבין מה העניין, האם מדובר בנסיך מווילס? ואם קבעו עם מס' לקוחות 10? 20? הרי הוא לא הלקוח היחיד המגיע להתרשם מרכב, היו מכניסים 10-20 רכבים של לקוחות למתקן המסירה/ חניה?

כמה פעמים קניתי רכב מאלבר,ואני מניח שחברים רבים כאן קנו מסוכנויות שונות, אז מה לכולם "סידרו " חניה?

יתכבד הלקוח , יחנה במקום חניה מסודר ויגש למתקן.

לא, אבל ישב ברכב מול השער, ויצלצל 20 דקות לאותו נציג שאולי הלך להפסקה, חלילה חלה, יצא לשירותים או אולי גם סתם לא ענה, אבל אנחנו לא יודעים את זה בדיוק, נכון? כי הרבה יותר קל לזרוק בוץ....

ולדבר עם השומר? נו באמת... לרוב אלו אנשים מבוגרים שקיבלו "משימה" והם לא יזוזו ממנה מילימטר. אלו לא אנשי מכירות, אין להם שום אורינטציה כזאת, ומבחינתם גם את שיירת ראש הממשלה לא היו מכניסים.

אז יצא שכרו בהפסדו. לנהוג כ"כ הרבה ולצאת גם בהרגשה שלא ספרו אותך? וכל זה במקום לחנות רגע ולגשת רגלי ולהכנס?

שוב, זאת דעתי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

השיחה לא היתה עם שומר כי אם אחד מנותני השירות במתקן.

הלקוח לא מחפש שטיח אדום ולא מחפש ליקוקים. רק יחס ראוי ורציני, כפי שהוא, כבעל עסק, מעניק ללקוחותיו.

שוב, הדגש הוא לא על עניין החניה כי אם על השירות - אדם אחד קבע פגישה ו"נעלם", השני בהתנהגות אגרסיבית ובוטה גרם ללקוח להחליט שלא לקנות רכב מלובינסקי.

אז יצא שכרו בהפסדו. לנהוג כ"כ הרבה ולצאת גם בהרגשה שלא ספרו אותך? וכל זה במקום לחנות רגע ולגשת רגלי ולהכנס?שוב, זאת דעתי.

פיספסת. הלקוח החליט, בו ברגע, שהוא לא רוצה רכב מיבואן זה אם זו רמת השירות אצלו.

מהתנהגות עובדי המתקן נפגעו שניים - הלקוח, אדם עסוק, שכילה שלוש שעות מזמנו ולובינסקי שלא מכרו רכב.

אם לא תינתן תשומת לב לעניין שכזה, העובדים המסורים ימשיכו בדרכם.

אם מישהו מיושבי הפורום חושב ששירות כזה הינו ראוי, שיבושם לו.

אעדכן באם תהיינה התפתחויות ובאם תינתן תגובה מלובינסקי.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

אתה לא בדעת מיעוט. גם אני לא מבין על מה כל המהומה. נכון, זה מעצבן, אבל התגובה של האיש (עצבים ונסיעה כל הדרך בחזרה מבלי שראה את הרכב) פגעה רק בו בסופו של דבר. חבל להתעצבן על טפשותם של אחרים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא התעצבן. החליט שלא קונה רכב מלובינסקי אם זו רמת השירות.

לא הפסיד, כנראה שיקבל שירות טוב יותר, מספקים אחרים.

ולא מהומה - שופך את אשר על ליבו ומקווה שדברים ישתנו (לטובת כולם, הלקוחות והספקים).

פורסם

הוא בטוח התעצבן כשחזר כל הדרך הביתה בגלל בזבוז הזמן והדלק.

אני מקווה בשבילו שיקבל שירות טוב יותר, כמובן.

ומצטער לבשר שככל הנראה דברים לא ישתנו - מה שקרה אצלו זה הרבה עניין של מזל - הוא נפל על סוכן טמבל שלא יודע לשרת לקוחות. כאלה יש בכל מקום...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הוא נפל על סוכן טמבל שלא יודע לשרת לקוחות. כאלה יש בכל מקום...

ואת אלה ראוי להוקיע ועל כן הפירסום בפורום. :|

מאחל לכולנו שירות טוב יותר.

כמובטח, אעדכן באם תהיינה התפתחויות.

פורסם

בוקר טוב ישראל,

זה ככה בכל מקום ובכל עסק בארץ,כל אנשי ה"יהיה בסדר" הפתטיים.

סתם דוגמא אנשים מתקשרים לאלבר ואומרים להם שנציג יחזור אליהם,אנשים ממתינים וממתינים... מחכים 3 וגם 5 שעות עד שמישהו טורח לחזור אליהם,

בושה של שרות.

פורסם

האמת, אני חושב כמו חלק מהכותבים לפני שצריך לשים דברים בפרופורציה.

אני בטוח שאותו קרוב משפחה חזר מזועזע ועצבני, אבל בסך כל החוויה ה'זוועתית' הייתה יכולה להגמר באם הוא היה חונה בקרבת מקום, פותח מטרייה וניגש לסניף.

אין ספק שלא מדובר בחווית שירות שראוייה לח"ח, אבל אני חושב שלהגדיר אותה כזוועתית זה גם סוג של הגזמה.

אני חושב שהסיפור אותו פירטת מציג בעיקר שילוב של סוכן טמבל (כפי שרוני כינה אותו) ושל לקוח עם סף עצבים נמוך במיוחד.

נקווה שלובינסקי ידעו להגיב בהתאם ולהפיק לקחים.

• תוכן חדש...