Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה שלי מחפש רכב. במסגרת החיפושים התעניין ברכישת סיטרואן C4. הבוקר אירע האירוע הבא (מצוטט ישירות מאת הלקוח המאוכזב):

"הוצעה לי על ידי מוסך לובינסקי באשקלון סיטרואן C4 מתוך מלאי הטרייד-אין שלהם.

הסתבר שמדובר בתיבת ההילוכים הרובוטית ובקשתי נסיעת מבחן ברכב בטרם רכישתו.

נסעתי אל מתקן לובינסקי בפתח תקווה וזאת כדי שלא לגרום ללובינסקי הסעת הרכב במובילית לאשקלון כשאינני יודע בוודאות שארכוש הרכב משום תיבת ההילוכים בעניינה חלוקות הדיעות במספר מבחני דרכים.

ביקורי תואם עם אחד מעובדי המקום.

טרחתי ונהגתי את הדרך מאשדוד לפתח תקווה בתנאי דרך איומים- גשם זלעפות לאורך כל הציר.

כשהגעתי אל מגרש הטרייד-אין נוכחתי לדעת שאין אפשרות לחניה,עמדתי מול פתח משרדי החברה כשגשם שוטף יורד ואני חוסם את דרך הגישה אל המגרש כך שלא העזתי לרדת מהרכב ולו לרגע.

במשך כ-20 דקות ניסיתי להתקשר אל האיש איתו תואמה הפגישה אך הוא דחה את כל ניסיונותי,פשוט סינן השיחה.

בשלב מסוים יצא אחד מעובדי המתקן אל כלי הרכב שחנו בסמוך למקום בו עמדתי, שאלתי האם יש אפשרות למצוא חניה עבורי, האיש נבח כי אין חניה. סבתי על עקבותי ושבתי לאשדוד.

האם תופעת וישמן ישורון ויבעט מבוטאת בדרך הכל כך לא שרותית שמפגינים עובדי לובינסקי?"

51 קג"מ :shock::lol:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מצדיק לרגע את ההתנהגות של העובד בשער או את העובדה שלא השיבו בטלפון.

מאידך, מי הבטיח לקרוב משפחתך מקום חנייה בתוך המתחם?

האם לכל סוכנויות הרכב ברחוב המסגר יש מגרש שמור ללקוחות?

אני לא מבין מדוע בחר לשוב על עקבותיו. מלבד מזג האוויר הגשום, מה מנע ממנו לחנות בחניון קרוב (יש שלשה ברדיוס של 400 מטר).

מביקור שעשיתי בעבר במקום, אפשר לעצור את הרכב בצד הפתח וללכת לשער הכניסה.

מן הפתח היה יכול לקרוא לנציג המכירות איתו קבע פגישה.

פורסם

לא מדובר ברח' המסגר, מדובר במתקן בפתח-תקווה בו יש שפע של מקומות חנייה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני יודע שלא מדובר ברחוב המסגר אלא בפתח תקווה. כפי שציינתי, הייתי במגרש הזה של לובינסקי טרייד.

נתתי דוגמא כי לסוכנויות רכב רבות (ברחוב המסגר למשל) אין מגרש חנייה לשימוש המבקרים.

אני סבור שהאיש הגיב תגובת יתר כי היה עצבני, ירד גשם , לא ענו לו לטלפון, וכו'.

העדיף לנסוע 70 קילומטר חזרה לביתו במקום לחסום את השער שתי דקות ולגשת למשרד.

פורסם
קרוב משפחה שלי מחפש רכב. במסגרת החיפושים התעניין ברכישת סיטרואן C4. הבוקר אירע האירוע הבא (מצוטט ישירות מאת הלקוח המאוכזב):

"הוצעה לי על ידי מוסך לובינסקי באשקלון סיטרואן C4 מתוך מלאי הטרייד-אין שלהם.

הסתבר שמדובר בתיבת ההילוכים הרובוטית ובקשתי נסיעת מבחן ברכב בטרם רכישתו.

"

תקנו אותי אם אני טועה אבל לפזו סיטרואן אין תיבה רובוטית...

פורסם

המפקד, האיש זומן מתוך כוונה לראות הרכב ולסגור עסקה אם הגיר נעים לשימוש. זה היה ברור לנציג המכירות של לובינסקי. את מזג האוויר היום אתה מכיר. אני לא יודע אם יש חניה כלשהי בקרבת המקום אבל על כל פנים:

1. היה ניתן לתת לאיש לחנות במגרש, זה לא היה מפריע / מגביל / גורם לעלות כלשהי , לאף אחד.

2. גם במקרה ובו המדיניות היא שלא לתת ללקוח שהגיע במיוחד לראות רכב לחנות במגרש, יש דרך להתייחס ולדבר אל לקוחות וככלל, לכל אדם.

3. ניתן לצפות מנציג שירות שמזמן לקוח שמגיע במיוחד ממרחק (כן, גם אם לא מדובר על 400 ק"מ) לראות רכב, שיהיה זמין לפניית אותו לקוח.

שגיא, אתה טועה :

http://auto.co.il/catalog.aspx?model=1366

פורסם

היחס וההתנהגות אל הבחור ממש בושה וחרפה!

אני לא יודע מה יותר גרוע: היחס, או התיבה הרובוטית של ה- C4.

צריך להגיד תודה שלא יצא לו לבצע נסיעת מבחן ברכב, אחרת הוא היה חוזר הבייתה עם בחילות.

פורסם

ע"מ שמקרים כאלה לא יצופו רק בפורום ויתפוגגו לאלוהי ההיסטוריה של הפורום תוך זמן קצר, אני ממליץ לקרוב משפחה להקדיש לנושא עוד כמה דקות ולהעלות את הדברים בכתב למחלקת השירות של לובינסקי, כולל שמות האנשים שדיבר עימם, תאריכים וכו'.

מניסיון, לובינסקי מתייחסים ברצינות לאירועי שירות מהסוג הזה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
המפקד, האיש זומן מתוך כוונה לראות הרכב ולסגור עסקה אם הגיר נעים לשימוש. זה היה ברור לנציג המכירות של לובינסקי. את מזג האוויר היום אתה מכיר. אני לא יודע אם יש חניה כלשהי בקרבת המקום אבל על כל פנים:

1. היה ניתן לתת לאיש לחנות במגרש, זה לא היה מפריע / מגביל / גורם לעלות כלשהי , לאף אחד.

2. גם במקרה ובו המדיניות היא שלא לתת ללקוח שהגיע במיוחד לראות רכב לחנות במגרש, יש דרך להתייחס ולדבר אל לקוחות וככלל, לכל אדם.

3. ניתן לצפות מנציג שירות שמזמן לקוח שמגיע במיוחד ממרחק (כן, גם אם לא מדובר על 400 ק"מ) לראות רכב, שיהיה זמין לפניית אותו לקוח.

מסכים עם כל מילה. הביקורת שלי היא על התגובה של אדם שנסע כל הדרך מאשקלון לפ"ת, לא יצא מרכבו, לא הבהיר לשומר שהוזמן לנסיעת מבחן וחזר כל הדרך על עקבותיו כשהוא כועס ונעלב.

את העלבון והכעס יש להפוך לתגובה אסרטיבית בזמן הנכון.

תלונה עלומה בפורום הזה איננה תחליף למכתב תלונה מפורט למנהל המכירות של לובינסקי טרייד.

פורסם

כאשר קניתי את הג'מפי שלי מהמגרש בפ"ת, גם לי לא נתנו לחנות עם הרכב הקודם שלי בתוך המגרש. ולא באתי רק לנסיעת מבחן.

גם כאשר שילמתי את רוב הסכום, ובאתי להשלים תשלומים\להתעניין בהתקדמות ההכנה של הרכב למסירה, לא חניתי בתוך המגרש.

ההסבר היה פשוט - במגרש זה מחנים רק רכבים שמוצאים למכירה. נקודה!

יש להם 3-4 מקומות חנייה מחוץ למגרש, אם אין מקום - מחנים בחנייה של הקניון הגדול וניגשים ברגל 3 דקות למגרש.

העובד בשער קרוב לוודאי לא איש מכירות :lol: - בטח עובד חברת כוח אדם חיצונית, ותפקידו לא להכניס רכבים שלא שייכים למגרש.

את עבודתו הוא ביצע על הצד הטוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ההסבר היה פשוט - במגרש זה מחנים רק רכבים שמוצאים למכירה. נקודה!

היו מסבירים ולא נובחים "לא!", ניחא.

אנא הבחן, התלונה היא לא על מחסור בחניה כי אם על רמת השירות והיחס ללקוח.

צריך לזכור שלקוח כזה "מתחתן" בדרך מסויימת עם נותן השירות. תקרית כזו מעוררת תהיה האם להגיד I do , או לברוח...

פורסם
היו מסבירים ולא נובחים "לא!", ניחא.

אנא הבחן, התלונה היא לא על מחסור בחניה כי אם על רמת השירות והיחס ללקוח.

צריך לזכור שלקוח כזה "מתחתן" בדרך מסויימת עם נותן השירות. תקרית כזו מעוררת תהיה האם להגיד I do , או לברוח...

קרוב המשפחה לא רצה לצאת מהרכב בגלל הגשם אבל אילץ את השומר לצאת אליו כדי שלא יחסום את הכניסה ?!?!

• תוכן חדש...