Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החוויה הזוועתית תסתיים, כנראה מחר, ברכישת רכב מתוצרת אחרת. ככל הנראה הבחירה לא תהיה פחות טובה. השירות יהיה טוב יותר, בוודאות.

לגבי סף העצבים של הלקוח - כל אדם היה מתעצבן מיחס כזה. ככל הנראה יש פה מספר אנשים שהיו מוכנים לספוג את זה. אשריכם.

51 קג"מ :shock::lol:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ני חושב שזה שילוב של לקוח עם פתיל קצר ואיש שירות לא מוצלח במיוחד.

מתוך היכרות עם רמ"ר באשקלון טלפון אחד אליהם היה פותר את העימות בקלות ולשביעות רצון כל הצדדים.

למען הסר ספק אני מרמ"ר קניתי רק רכב אחד וזה היה ב 2002. מאז הייתי איתם מספר פעמים במו"מ שלא הבשיל לעסקה ותמיד קיבלתי יחס ושירות מעולים (כולל נסיעת מבחן על ה C4 הפרטית של אחד מהבעלים שם כששקלתי לקנות אותה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
קרוב משפחה שלי מחפש רכב. במסגרת החיפושים התעניין ברכישת סיטרואן C4. הבוקר אירע האירוע הבא (מצוטט ישירות מאת הלקוח המאוכזב):

"הוצעה לי על ידי מוסך לובינסקי באשקלון סיטרואן C4 מתוך מלאי הטרייד-אין שלהם.

הסתבר שמדובר בתיבת ההילוכים הרובוטית ובקשתי נסיעת מבחן ברכב בטרם רכישתו.

נסעתי אל מתקן לובינסקי בפתח תקווה וזאת כדי שלא לגרום ללובינסקי הסעת הרכב במובילית לאשקלון כשאינני יודע בוודאות שארכוש הרכב משום תיבת ההילוכים בעניינה חלוקות הדיעות במספר מבחני דרכים.

ביקורי תואם עם אחד מעובדי המקום.

טרחתי ונהגתי את הדרך מאשדוד לפתח תקווה בתנאי דרך איומים- גשם זלעפות לאורך כל הציר.

כשהגעתי אל מגרש הטרייד-אין נוכחתי לדעת שאין אפשרות לחניה,עמדתי מול פתח משרדי החברה כשגשם שוטף יורד ואני חוסם את דרך הגישה אל המגרש כך שלא העזתי לרדת מהרכב ולו לרגע.

במשך כ-20 דקות ניסיתי להתקשר אל האיש איתו תואמה הפגישה אך הוא דחה את כל ניסיונותי,פשוט סינן השיחה.

בשלב מסוים יצא אחד מעובדי המתקן אל כלי הרכב שחנו בסמוך למקום בו עמדתי, שאלתי האם יש אפשרות למצוא חניה עבורי, האיש נבח כי אין חניה. סבתי על עקבותי ושבתי לאשדוד.

האם תופעת וישמן ישורון ויבעט מבוטאת בדרך הכל כך לא שרותית שמפגינים עובדי לובינסקי?"

לא הבנתי למה הוא ציפה שסוכן המכירות יצא אליו החוצה בגשם?

עם כל הכבוד לרצון הלקוח שילקקו את ישבנו יואיל נא האדון, יטריח את עצמו ויכנס לחנות.

• תוכן חדש...