Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים

אני עובד עם ערבים ואין לי שום בעיה, יש לי חברים ערבים נוצרים.

אבל כשאני נכנס ליארכא באמצע היום אני רואה שם מטוסים ולא מכוניות, נכנסו לחבר שלי במרצדס 500 מאחור ועוד בעליה וגמרו את הרכב, הורד מהכביש.

דברים כאלה אני לא רואה בשום עיר בלי שום קשר לזה שיש איזה טמבל פה ושם.

פורסם

+1 למגזר הערבי. היום בנסיעתי לכיוון עפולה ביציאה מנצרת, תאונת רמזור אדום נוספת (לא ראשונה, שניה או חמישית..) בצומת הגדולה לפני הגשר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
אין פה עניין של גזענות

אני ערבי נוצרי במקור בנצרת.

הערבים לא שמים על החוקים, החוק הוא בגדר המלצה בלבד.

אין תרבות נהיגה, אין ידע בבטיחות. אין חינוך תעבורה בבית ספר "לפחות בזמני".

לשים חגורה זה בושה. בכיכר זכות קדימה לרכב היקר ולא לפי החוק.

נוסעים ללא ביטוח ללא טסט. פשוט בושה.

אני אם לא הייתי לומד מהפורום הזה מזמן הייתי מתחת לאדמה.

כמובן אני לא מכליל את כולם. אבל רובם.

זה לא משנה כמה שיעורים יהיו בבית הספר, נהיגה מונעת או ריענון נהיגה.

זו מנטליות מושרשת, ואני לא מדברת על הנהיגה על דרך חיים מהילדות,

בכל בחיים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם אם יש איזשהוא יסוד מועט של מנטליות מושרשת, עדיין חינוך ושיפור התשתיות יכול לשפר את המצב בצורה משמעותית.

מוזר מאוד שבאזור כרמיאל ועל ציר סכנין-ערבה נוהגים כמו משוגעים ונהרגים כל יומיים בזמן שבאזור ואדי ערה התופעה כלל לא קיימת, כנ"ל במשולש.

אז אני לא יודע מה צריך לעשות באזור הגליל בכדי להרגיע את הנהגים המופרעים (ויש שם המון כאלה) אבל דבר אחד בטוח, גדר הפרדה שתחליף את פס ההפרדה הלבן בכל הכבישים האלה תעשה פלאים בהורדת כמויות תאונות הדרכים הקטלניות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בסופ"ש האחרון הייתי בחרמון, והכבישים בדרך חזרה למרכז מזעזעים. אין תאורה בחלקם הגדול וגם אין גדר הפרדה, וכשזה מתחברעם הנהג הישראלי הממוצע שלא יודע לכבות את האורות הגבוהים כשהוא רואה רכב מגיע ממולו הרי שהדבר נותן חוויה מאוד לא נעימה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

ל-bagira:

1. אין ספק שחינוך מאד יעזור וגם שיפור תשתיות.שני הפתרונות הללו דורשים השקעה רבה וזמן ארוך וכולנו יודעים שהמדינה לא ששה להשקיע,מה גם שמבחינה תזרימית מיידית אין תמורה אלא רק הוצאה.

2. בואדי ערה ישנם שלושה גורמים שונים מהותית מאזור הצפון - א. הציר הזה הוא דו נתיבי(תשתיות כבר אמרנו) ולכן ההשפעה של נהג בריון מצתמצמת בכך שניתן להתרחק ממנו/לפנות נתיב וגם העקיפה הרבה פחות מסוכנת.

בכלל,כביש דו נתיבי משפר מאד את הבטיחות,דוגמא:הפיכתו של כביש 79 מצומת סומך לצומת המוביל לכביש דו נתיבי,שעובר באזור "בעייתי" (שפרעם,ביר אל מכסור, וה"כוכבים" של כפר מנדא) הפך אותו לבטוח הרבה יותר.

ב. הציר הזה (ואדי ערה) משמש המון אנשים מכל קצוות הקשת ולכן אחוז המקומיים עליו נמוך יותר מאשר בכבישי הצפון המדוברים.

ג. בגלל מרכזיותו של הכביש והרגישות אליו יש נוכחות משטרתית גדולה יותר ומרתיעה יותר.(מהומות 2000 כבר אמרנו?)

את אזור המשולש איני מכיר ומהתקשורת אני לומד שאיזור הדרום סובל אף יותר מתופעת הבריונות כפי שדובר כאן.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

מסכים עם כל האמור אבל רק חידוד קטן, כנס לכפרים ב 2 האזורים שציינתי (כרמיאל וסכנין) וגם בתוך הכפרים הם נוהגים כמו מטורפים ודורסים את המקומיים, רק אתמול נהג בן 25 מדיר אל אסאד דרס ואשה אחרת מקומית בת 50 וברח.

בכפרים לאורך כביש ואדי ערה אני מסתובב הרבה, לשמחתי התופעה כלל לא קיימת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...