Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307

SUBARU LEGACY
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל השאלה איך צריכת הדלק שלה, זה הדבר העיקרי שמכניס אותי להתלבטות לגבי המאזדה.

כי חוץ מזה זה רכב יקר, למרות שהיא קצת עוברת את התקציב.

לחברים שלנו יש כזאת והיא שותה הרבה הוא אמר לי.

I feel LEGACY

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

איך הרכב 307 XT מבחינת הכל ? מחר אני צריך לקנות

האם כדי 2002 120000קמ יד שניה אוטומטי מחיר מחירון 69000

יש לי אפשרות לקנות ב 58000שח, האם כדאי???

פורסם

בתור אחד שהיתה לו 307 חדשה מחברה אני ממליץ לא להיתקרב לרכב הזה ביכלל!!!

הגיר לא קשור לרכב ביכלל מלא אבל מלא בעיות חשמל חלונות לא עולים או לא יורדים

פנסים אחד עובד השני לא וכל פעם כשחזרתי למוסך מורשה של החברה אחרי שסידרו המציאו שהתקלות ניגרמות כל פעם מימשהו אחר והייתי צריך לשלם

הייתה בירשותי 307 מנוע 2000 הדגם הכי מפואר שנת 2002 עם 40000 ק"מ בילבד הרכב היה במצב מעולה אחרי טיפול גדול ועד שהיצלחתי לימכור אותה ב-15000 פחות אחרי 4 חודשים הייתי ממש מאושר

לסיכום רכב יפה! מאוד מאובזר ונוח ! אבל!! מאוד מאוד לא אמין ושרות גרוע של המוסכים לרוב אין להם פיתרון לבעיות החשמל!!

לפי מה ששמעתי גם המאגן לא אמינה ודווקא ה-C4 מפתיע לטובה

פורסם

שלום כאן alonkavod אני אצל חבר שלי

יש לי שאלה,

התקשרתי היום להרבה מודעות של מכוניות שנמכרו (307).

חוות דעתם על הרכב:הרכב מצויין ... הייתי מאוד מרוצה אין בעיות בכלל...

ומאידך התגובות פה מאוד פושרות.

האם למישהו יש בכל זאת חוות דעת חיובית על הרכב או שבעלי המכוניות-שנמכרו מוליכים אותי שולל?

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

לאבי יש את אחד המודלים הראשונים כבר כ-4 שנים ו-60K ק"מ.

למעט כמה בעיות ילדות, יש שקט מבחינת האמינות.

מדובר בגרסת XS 1600 אוט', ג'אנטים 16, האוטו נראה יופי רק שבצרוף הגיר "הנפלא" היא לא ממש זזה.

כל התגובות נירפות ובכלל נראה שזאת מכונית בקומה.

איכות הנסיעה מאכזבת לטעמי, למעט בינעירוני, יש נטיה לשדר שברים בכביש בשידור ישיר להגה ולמרכב בכלל.

יתכן ובגרסאות איבזור אחרות המצב טוב מעט יותר (ג'אנט 15).

צריכת הדלק 1/11 במשולב.

איכות טובה יותר ממה שהיה בצרפתיות פעם, אך עדיין לא מדהימה.

הפנים נראה מצויין בהשוואה ליפניות, גם מהיום.

אישית הייתי לוקח מאזדה 3, או אפילו פוזל לקטגורית הסופר מיני,

שם יש אפשרות לקבל מכונית שאולי גם תזוז.

השילוב של 1.6 אוט' על מכונית קומפקטית הוא די יחודי לארץ.

לגבי הטויוטה, כך בחשבון שהרכב כבר בעצם הוחלף רשמית, בארץ כנראה שימשיכו למכור אותו עוד כשנה עד להגעת הדגם החדש.

פורסם

מדוע כל כך חשוב לך טיפטרוניק? הטיפטרוניק זה סתם גימיק, ואחרי התלהבות התחלתית, תהיה בטוח שלא תחשוב להוציא אותו מ-D. הטיפטרוניק ל-א נותן לך שליטה של גיר ידני, ואם תגיע לסל"ד גבוה (אך עדיין לא בקו האדום), מחשב הגיר יעביר הילוך במקומך.

אתה רוצה שליטה + ביצועים סבירים + חסכון בדלק, אז אין תחליף לגיר ידני.

אם סגנון הנהיגה שלך מצדיק אוטומאטית, אז לפי דעתי עם/בלי טיפטרוניק, זה ממש לא משנה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
שלום כאן alonkavod אני אצל חבר שלי

יש לי שאלה,

התקשרתי היום להרבה מודעות של מכוניות שנמכרו (307).

חוות דעתם על הרכב:הרכב מצויין ... הייתי מאוד מרוצה אין בעיות בכלל...

ומאידך התגובות פה מאוד פושרות.

האם למישהו יש בכל זאת חוות דעת חיובית על הרכב או שבעלי המכוניות-שנמכרו מוליכים אותי שולל?

כן, אני לקחתי 307 ליסינג שנת 2005, והיא אצלי כבר שנתיים

אם הייתי צריך לבחור שוב רכב ליסינג קבוצה 2, הייתי בוחר 307 שוב.

האוטו עבר כבר 73000 ק"מ ומבחינת תקלות אצלי היו רק: מושב נהג שיצא מהמקום ורדיו דיסק מקורי שהתקלקל.

בבדיקה שערכתי בזמנו, רנו מגאן ו 307 היו הכי נוחות ומרווחות בקבוצה, אני מעדיף רכב קצר על חשבון תא המטען.

התנהגות כביש של ה 307 סופר בטוחה ואחיזת שלה מצוינת. לדעתי גם כיום הרכב הזה מצטיין בהתנהגות הכביש ביחס לקבוצה למרות שהוא הכי מיושן בחבורה.

הגיר האוטומטי של פג'ו זה לא פחות מקטסטרופה, דופק בהעברות הילוכים ומגיב כמו שצריך רק במוד הספורטיבי שחוזר למוד רגיל בכל פעם שמכבים את האוטו.

מבחינת איכות כללית, הרכב סביר לא יותר מזה.

מבחינת אמינות, כאמור לי לא היו בעיות.

צריכת דלק היא 9 ליטר ל 100 ק"מ ע"פ מחשב הרכב כאשר רוב הנסיעות שלי הם משולבות עיר + בין עירוני ויש לי רגל קצת "כבדה" על הגז, אצל אישתי הוא עומד על כ 8 ק"מ ל 100 ק"מ.

אני במחשבה להחליף את צי הרכב הבייתי:

את ה 307 של הליסינג להחליף ל B4 ואת ה 206 של אישתי (רכב פרטי) להחליף ל 307 2 ליטר ידנית.

אני חושב שזה אומר הכל לגבי דעתי על הרכב.

פורסם

בניגוד למה שנרשם קודם, מצב הטיפטרוניק שימושי ביותר במיוחד בתיבת AL4, כיוון שהוא מפצה על הססנות מובנית של הגיר, כך שבמידה ונדרשת תגובה מיידית, מעביר לטיפטרוניק , והכוח מתקבל ללא בעיה.

בניגוד לכל הדעות הקדומות אשר נכתבו פה, על ידי אנשים שמעולם לא הייתה להם מאגאן, לי יש אחת כזו ברשותי, מליסינג , אך במהלך 10 החודשים שהרכב בידי, הוא גמא מעל 40 אלף ק"מ ללא בעיה.

צריכת הדלק בנסיעה רגועה מגיעה ל 7.9 ליטר ל 100 ק"מ, ובנהיגה נמרצת ל 8.6 ליטר ל 100 ק"מ.

הרכב מרווח מאוד, בעל תוצאה מעולה במבחני ריסוק, ובדגמי 2007 בעל ESP, שלבדה עושה את העסק לכדאי הרבה יותר.

הדעות הקדומות על הרכבים הצרפתים גרמו למר מחירון להרוס את מחירי המשומשות, אף על פי שהיום הרכבים שונים לחלוטין מאילו שלפני 20 שנה..

אבל דעות קדומות ובורות (הרי לרוב המגיבים הידענים פה מעולם לא היה רכב צרפתי..), ממשיכים לשלוט בכיפה פה בארץ, ולגרום לשיממון מוטורי נמשך..

פורסם
אבל דעות קדומות ובורות (הרי לרוב המגיבים הידענים פה מעולם לא היה רכב צרפתי..), ממשיכים לשלוט בכיפה פה בארץ, ולגרום לשיממון מוטורי נמשך..

דעות קדומות, בורות ואמונות תפלות הן הדלק המניע את הנפש הישראלית. תשאל את אורי גלר, ששובר את טבלאות הרייטינג מדי שבוע.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רבה על התגובה.

היום הרכב אצלי כ 3 שבועות ואני ממש מרוצה מאיכות הנסיעה. אני מקווה שלרכב לא יהיו בעיות כפי שאמרו כאן.

מישהו יכול להסביר לי על מצבי התצוגה.

מצב אחד מראה לי מספר קבוע שלא משתנה 30KM/H ?

יש מצב שמראה לי כמות דלק

ומצב שכל הזמן משתנה בהתאם למהירות הנסיעה ולכמות הדלק. אני מבין שככול שהמספר הזה קטן אני צורך פחות ליטר ל 100 קמ. האם זה נכון?

אני מאוד מודע למי שיכול לענות לי על 2 השאלות בכתום.

אלון

• תוכן חדש...