Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307

SUBARU LEGACY
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה מה דעתם על הרכב הזה מבחינת ביצועים התנהגות כביש, בטיחות, צריכת דלק ואמינות.

תודה רבה לעוזרים.

עריכה:

אני מדבר על 307 חדשה מהחברה שנת 2005, מנוע 1600 עם 110 כ"ס, גיר אוטומטי טיפטרוניק. והדגם הרגיל לא ה-SW.

שוב תודה.

I feel LEGACY

פורסם

ביצועים - נרפה משהו, אבל בעקרון דומה לממוצע ב-1.6

התנהגות כביש - טובה מאוד אך לא מתקשרת או מהנה במיוחד

בטיחות - ממוצעת בקטגוריה.

צריכת דלק - ממוצעת.

אמינות - צפויה להיות נמוכה יחסית למתחרות.

משפחתומטיות מומלצות אחרות: פוקוס, 3, מגאן, C4

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה על התשובה.

זהו שגם לי הייתה את ההתלבטות בנוגע לעדיפות בין הפוקוס ל-3 ול-C4

הפוקוס היא החלשה שבקבוצה עם 100 כוחות סוס ולא הכי התלהבתי מזה כי הביצועים שלה עוד יותר נמוכים. המגאן לא באה בחשבון בכלל והמאזדה 3 הבנתי שהיא צורכת הרבה דלק ואישית העדפתי את ה-307 על ה-C4.

I feel LEGACY

פורסם

ה 307 ממש חסכונית בדלק...אבל יש לה בעיות אמינות! כל האוטו מבוסס על המחשב והרכב נוטה להיתקע!

(יש לחבר שלי 307 ולפחות פעם בחודש האוטו מתקלקל!)

ביצועים- כמו כל 1.6 פחות או יותר

אני ממליץ על הטויוטה קורלה...

אותו מחיר (+-) כמו ה 3 והפוקוס...

הרבה יותר אמינה וביצועים יותר טובים!

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

לקורולה אין גיר טיפטרוניק, והעדיפות לטיפטרוניק גבוהה.

וה-3 שוב פעם שותה דלק, יש לחבר שלי את הרכב.

והפוקוס חלשה עם 100 כוחות סוס.

I feel LEGACY

פורסם

אולי לקורולה אין טיפטרוניק אך היא עדין יותר מהירה מ307

בדוק אין לקורולה טיפטרוניק בשום רמת גימור?

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

מנסיון של שנה וחצי ו- 50,000 ק"מ עם אותו 307 כמו ששאלת לגביה אז ככה:

לעומת הדגמים הראשונים הרכב אמין מאוד. אומנם לא ברמה של יפנית אבל התקלות היו:

החלפת רצועת אביזרים ומותחן (בכל ה- 307 שאני שמעתי עליהן יש את הבעיה הזו)

החלפת ידית איתות (מחלה ידועה של הרכב. הידית החדשה מסיבית יותר)

מדיד שמן דיגיטלי לעיתים רחוקות לא עובד. זו פז'ו אז לא ציפית שזה יהיה מושלם נכון?

בנוגע לרכב:

השילוב גיר מנוע לא מיידי כמו ביפניות או בפוקוס אבל הבעיה בולטת בעיקר בזינוק מהמקום עם מעט גז

אם מקפידים ל"משוך" את ההילוך הראשון ל- 3,500 סל"ד הרכב מזנק בצורה יפה ואפילו זריזה.

הגיר מוריד הילוכים כשהוא נדרש וכמעט ואין את הבעיה הישנה שהוא "נתקע" במוד רגוע.

צריכת הדלק המשולבת (וכשצריך המנוע עובד קשה אצלי) היא 11.5 ק"מ לליטר. הנתון מפלט של דלקן כך שהוא מדוייק.

מבחינת "רייד" הרכב מדהים ופשוט זורם ולא מעייף. אחרי נסיעה רצופה לאילת מובטח לך שתצא בלי טיפת עייפות מהרכב.

מבחינת שלדה, יש המון אחיזה והאוטו חד אבל לא ברמה של הפוקוס (הישנה).

לסיכום, מומלצת בתנאי שתקבל את זה שהאמינות לא מוחלטת אבל טובה משמעותית מהדגמים הראשונים המושמצים.

עדי

פורסם

היום חזרתי מאילת על סיפונה של 307-1.6 אוטו,אחרי 800 קמ" הלוך חזור ו3 שנים שהרכב משמש את אישתי להלן חוות דעתי

הרכב עשה 22 אלף קמ בלבד עד היום,הרכב לא סבל משום כשל מכאני אבל הרבה תקלות מעצבנות של חשמל-חלון אחורי שהפסיק לתפקד,צופר שפעם עובד ופעם לא,דלת שלא ניפתחת וכדומה

לעומת הלאון שהיתה לי ועשתה קמ כפול ה-307 מאכזבת מאד בסעיף איכות המוצר,הרכב מקרקש מכל מקום, המאפרה נפלה ,הריפוד שקע וכל זה על 22 אלף קמ בלבד,הרכב מקורי לחלוטין -אפילו מערכת אין וגם לא אזעקה כך שלא פורקו הדלתות או פאנלים כל שהם.

אבל הביזיון הגדול לדעתי היא תיבת ההילוכים האוטומטית-התיבה הולכת לישון ושוכחת להתעורר ברגע הצורך,תגובתה איטית ומוגבלת,הססנית ולחלוטין מבולבלת, יחסי ההעברה ארוכים כאורך הגלות עם בור גדול בין הילוך להילוך וגם כאשר התיבה במצב ידני הענות של הגיר איטית ומקרטעת והמנוע נאנק תחת משקל הרכב בכל מצב שאינו מישורי,בעליות הסל"ד "נתקע" ולא זז והורדת הילוך רק עושה המון רעש ונותנת מעט מאד כח,כל עקיפה בכביש בין ערוני דורשת תיכנון מוקדם מאד ושטח פנוי גדול ,עם זאת ההיגוי מצויין והשילדה אוחזת יפה אם כי לא ממש מתנהגת בקלילות.

התחושה הכללית היא של "דיליי" בכל פעולה אפילו שלט הנעילה מרכזית משתהה כשנייה מרגע הלחיצה ועד הפתיחה/נעילה .

נוחות נסיעה די גבולית למשפחתית ההיתי אומר "צופי" למדי וצריכת דלק גבוהה כשלושת רבעי טנק דלק{45 ליטר} כל כיוון לאילת ובדיוק 400 קמ כל צד לשם דוגמה הלאון עם הספק מנוע כפול עשתה את אותה דרך בכמות דלק זהה אבל במהירות ממוצאת גבוהה ב30%

לסיכום-מכונית יפה מרווחת ומאובזרת כיאות אך לטעמי מאד מאכזבת לנהיגה ומתסכלת כל "פאן" מהנהיגה בה ,עם גיר אחר או אולי בגרסת השני הליטר היא תהיה בסדר אבל בכל מקרה האיכות עדיין לא ברמה המספקת ושתינית דלק לא קטנה

הלאון נמכרה הפיאט חזרה והפעם לתמיד!.....למה?

400 קמ.....40 מעלות בצל....ארבעה אנשים....שלש שעות......10/1ק"מ.....קאפיש!

פורסם

האיכות, האיכות. מנסיון על כזו בגרסת שני ליטר ידנית - ולא של 20-30 אלף ק"מ אלא 140 אלף - אני מסכים עם רובי ברוב הסעיפים. כחדש, האוטו משדר הרגשה מצויינת, אבל לאחר מספר קילומטרים, רואים שזה בלוף. הוא פשוט מתכלה, "מתעייף" ומפסיק להרגיש כמו אוטו חדש.

לא תשאר עם חתיכות של הדאשבורד ביד, אבל זה לא מה שאתה מצפה מרכב חדש ויקר.

ההתנהגות סבירה, לא מיועד לנהיגה ספורטיבית (מאזדה 3 תעשה את זה טוב בהרבה), אבל לנהג הממהר מדי פעם היא משדרת הרגשה בטוחה ומצויינת. מאוד מרווחת, מאובזרת, ונעימה (כשחדשה).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולם על התגובות והתשובות.

ת'אמת אחרי ששמעתי אותכם אני קצת מאוכזב מהרכב.

יש לכם הצעות לעוד רכבים באותו סדר גודל ובמחיר של 125 אלף ש"ח גג.

עדיף אוטומטי עם טיפטרוניק, צריכת דלק סבירה, מנוע 1600, רכב אמין, קצת ביצועים לא עייף וכבד וכמובן בטיחות, נוחות והתנהגות כביש.

תודה רבה ושבת שלום :-)

I feel LEGACY

פורסם

ברר לגבי רכישת טויוטה RUNX.

גיר אוטומטי (לא יודע אם זה טיפטרוניק), צריכת הדלק שלה סבירה, מנוע 1600, רכב אמין (אמין מאוד!) ובקיצור אחלה של אוטו.

• תוכן חדש...