Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בהנחה שבביטוח המקיף לא צריך שום מיגון לרכב שלכם, וקיבלתם אותו עם קודן,

אתם מנתקים או משאירים את הקודן?

אשמח לשמוע מכם.

תודה רבה.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

אני יודע שרוב האנשים היו מנתקים לולי הצורך של הביטוח, דעתי האישית שאני רוצה שיהיה לי הגנה שאומנם לא מועילה לגנב שבא בלילה כי הוא יכול לפרוץ אותו אבל בתחנת דלק לא יוכלו להרים לי את זה בשניה אחת.

פורסם

יש לי 2 רכבים ישנים, שכבר בלי ביטוח מקיף. לא מבטחים

לשניהם יש קודן.

כל עוד שעובד, אני משאיר. עוד משהוא שמגן.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

אחרי שמפסיקים לחייב אותי מהביטוח אני בד"כ מבטל

במיוחד ברכב הנוכחי שהוא לא באמת מונע הנעה אלא פשוט מצפצף סתם

פורסם

הוא נטו מקור לצרות וכנראה יהיה הדבר הראשון להתקלקל.

רכבים חדשים אני קונה מראש ללא קודן, ברכבים משומשים מנתק.

שווה להתאמץ ולהתעקש מול חברת הביטוח או לחפש אחת שלא דורשת את השטות הזאת. זה לא באמת מעכב אף גנב ואם כבר התחילו לפרק לי את האוטו אני מעדיף שייקחו אותו ולא יחזירו.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם

אני ביטלתי כשהתחיל לעשות בעיות, אבל השארתי אותו מודבק למקום.

השיקול שלי - גנב שלא יודע לפרוץ קודן יראה מבחוץ שיש קוד ויעבור לקליינט הבא, וגנב שלא נרתע מהקודן - הקודן באמת לא יעיל בפניו.

• מצחיק 2
פורסם

לא מספיק שמישהו התעסק עם הצמות בהתקנה, אתם רוצים שיתעסקו שוב בפירוק?

כל עוד זה פועל אני לא רוצה שמישהו יכניס את האצבעות לשם.

• רעיון טוב! 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

לא מספיק שמישהו התעסק עם הצמות בהתקנה, אתם רוצים שיתעסקו שוב בפירוק?

כל עוד זה פועל אני לא רוצה שמישהו יכניס את האצבעות לשם.

ומה תגיד לעצמך ביום שהרכב לא יניע בגלל תקלה בחתיכת פלסטיק מסין שאתה בכלל לא צריך?

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קרה לי פעם אחת ב-28 שנים ו-9 או 10 מכוניות. בשביל זה יש ביטוח חילוץ

עלתה במוחי המחשבה לפרק את הקודן בקכב שלי, אבל מי יתקע לי שאותו טכנאי שמפרק את הדבר הזה לא יגרום לתקלה, עם איזה חיבור רופף? אם זה פועל אני לא נוגע.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לנתק זה אומר לפנות לטכנאי/ מתקין?

כל אחד או שצריך מישהו מומלץ?

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

אם אתה גנב רכב מדופלם כנראה שאתה יודע את העבודה. אחרת לך תנבור בחיבורים בלי לגרום נזק.

פורסם
לפני 14 דקות, sperial כתב:

אם אתה גנב רכב מדופלם כנראה שאתה יודע את העבודה. אחרת לך תנבור בחיבורים בלי לגרום נזק

באוטו שלי כשהביטוח דרש רק אימובלייזר מקורי ולא דרש יותר מיגון נוסף, לקחת מברג ופתחתי 4 ברגים, פירקתי את הפנל שמתחת להגה. 

ראיתי חוט חתוך של האנטנה של האימובלייזר יוצא מבית המפתח. אל החט החתוך חיברו את העלוקה שהייתה מודבקת ליד.

חיברתי את החוט של האנטנה חזרה כפי שהוא היה, בידדתי, לקח 2 דקות. 

זהו. מניע בלי קודן.

אחרי זה פירקתי וזרקתי את העלוקה ואת הלוח מקשים. 

כל הסיפור, כולל הכל לאחד שעושה את זה פעם ראשונה לקח 10 דקות.

פורסם (נערך)

מעדיף להשאיר את הרכב כמו שקניתי אותו בלי יותר מידי שינויים.

עריכה אחרונה על ידי Satori
פורסם

בכל הרכבים שהחזקתי בעשור האחרון, הדבר הראשון שעשיתי אחרי רכישת הרכב זה ביטוח, הדבר השני הוא ניתוק קודן.

שונא קודנים, ולא מאמין לשניה שהם מגינים מפני גנב כלשהו.

אם לי לוקח לגשר קודן דקות בודדות, תוך כדי שאני עדין עם הפלסטיקה ומפרק הכל בזהירות, לגנב ממוצע זה שניות.

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 56 דקות, Igalz כתב:

ולא מאמין לשניה שהם מגינים מפני גנב כלשהו.

אוסיף שהתקנה מושקעת, כשהעלוקה מוסתרת במקום כלשהו ברכב שקשה להיגע אליו וזה מקום ייחודי לרכב הספציפי ולא אותו מקום בעשרות אלפי מכוניות, יכולה להיות יעילה. 

בצורה שרוב הקודנים מותקנים, זה יכול להגן רק מפני נרקומן שמצא צרור מפתחות  ומנסה לניע.

• תוכן חדש...