Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, yoav911gt2 כתב:

ה208 יקרה משמעותית, אפשר לשקול את האופל קורסה במקום, אותם מכלולים עם פנים פחות מתוחכם. שים לב שבגרסאות הבסיסיות של הI20 אין מערכות בטיחות כלל ולא הייתי שוקל אותן. 

מבחינת מערכות בטיחות, אין ב-2 תיקון סטייה מנתיב, הבלימה האוטונומית מוגבלת עד 80 קמ"ש בלבד, ויש מובילאיי בהתקנה מקומית שמעלה את הסיכון לקרקושים. 

האם כל המערכות בטיחות המתקדמות האלו שוות את ה20 אלף הנוספים על מאזדה 2 0 קילומטר ? 

פורסם

לדעתי לא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 35 דקות, yulianx כתב:

לדעתי לא.

והאם לדעתך שווה לקחת מאזדה 2 0 קילומטר ?

או לנסות לא מעט לחפש ביד 2 ואולי ליפול פה ושם על עסקאות לא טובות ?(אין לי שום ידע ברכבים).

פורסם

אם יד 2 אז לקחל את הpure white בגלל האבזור ובגלל איכות תא הנוסעים,

אבל אישית אם מדובר על 0 ק״מ, הייתי בוחר בקורסה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, yulianx כתב:

אם יד 2 אז לקחל את הpure white בגלל האבזור ובגלל איכות תא הנוסעים,

אבל אישית אם מדובר על 0 ק״מ, הייתי בוחר בקורסה.

מדוע ?

ואיך התשובה שלך הייתה משתנה אם זה לא היה 0 קילומטר.(כלומר יבואן)

עריכה אחרונה על ידי BoleT
פורסם

לי המושבים בקורסה היו נוחים יותר, מאחור מושבים גם נוחים יותר ומרווח ברכיים עדיף, חיצונית נראית מודרנית יותר.

לקורסה יש יותר מערכות בטיחות,ומעט מאובזרת יותר.

אם יבואן אז קורסה או קליאו, יש להם אבזור עדיף, מנועי 1.3 חזקים יותר.

פורסם
השאלה למה לא לקחת 0 קילומטר ?

נוסף על כך, כמה הירידת ערך קריטית ברכבים האלו ? אם יש את התקציב שווה לרכוש חדש/0 קילומטר ?(אני מסתכל עלות למול תועלת, ושקט נפשי קריטי בכל התהליך זה, פשוט זה כסף שיושקע בעוד 30 לרכב או בהשקעות כלשהן).
כל המחירים שאני רואה זה מעל מחירון או ששחקו אותם ממש חזק ביד 2.
אז מה דעתכם ? 
כי 0 ק"מ מליסינג יותר זול אבל אתה לוקח את הרכב איך שבא, ו בדרך כלל זה הרכבים ברמת גמור הכי נמוכה.

מ היבואן אתה בוחר את הרמת גמור שאתה רוצה.

זה הבדל די גדול לדעתי.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם
לפני 51 דקות, yulianx כתב:

לי המושבים בקורסה היו נוחים יותר, מאחור מושבים גם נוחים יותר ומרווח ברכיים עדיף, חיצונית נראית מודרנית יותר.

לקורסה יש יותר מערכות בטיחות,ומעט מאובזרת יותר.

אם יבואן אז קורסה או קליאו, יש להם אבזור עדיף, מנועי 1.3 חזקים יותר.

גם על 208 ? ברמות גימור הגבוהות זה דיי זהה.

ומה עם pure white 0 קילומטר של מאזדה 2 ?

פורסם

אין רמת אבזור כזו של מזדה ב 0 ק״מ.

הפיגו נוחה וחזקה, סלון איכותי, מאובזרת.

לי אישית ההגה הסתיר את לוח המחוונים, לחלק מהנהגים זה עוד קרה, לכן תבדקו את הנושא הזה.

פורסם (נערך)
בתאריך 21.4.2021 בשעה 21:39, BoleT כתב:

חשובה לי אמינות ונוחות בעיקר, חווית נהיגה קריטי, צריכת דלק פחות.

@BoleT, בתחילת השרשור הגדרת כמה פרמטרים שחשובים לך. שניים מתוכם תוכל לבחון בנסיעת מבחן סבירה ולכן אני ממליץ לך להשקיע כמה שעות בנסיעות כאלה על כמה מהדגמים שהוזכרו בשרשור ואשר אותם אתה שוקל לרכוש, כי אם תנסה להגיע למסקנות שמתבססות רק על ייעוץ "סטטי" מהודעות בפורום יש סיכוי לא רע שסט השיקולים הסופי שלך יושפע מ"נוחות" ו"חווית נהיגה" של מישהו אחר.

לדעתי אתה כבר בשלב בו כמות המידע שיש לך גדולה מספיק בשביל להתפזר אולי אפילו יותר מאשר לפני יומיים-שלושה אבל לא כל משתנה בסלט שהכנו לך בשרשור הינו בר השוואה - חדש... 0 ק"מ... יד שניה... מערכות בטיחות... האם שווה להוציא יותר כסף על דגם זה או אחר... נכון שהכל חשוב, אבל אחרי נסיעת מבחן בה תחווה בעצמך את מידת הנוחות במכונית ומה שמרגיש לך כחווית נהיגה תוכל לצמצם את רשימת הדגמים לאלה שבאמת מדברים אליך על הכביש ולהוריד מהפוקוס את אלה שלא, ורק אחר כך יהיה כדאי לעשות חשבונות רווח והפסד באקסל על רכישה מיבואן, יד-2 ושאר ירקות.

עריכה אחרונה על ידי X9500

The older you get, the better you used to be

פורסם
לפני 23 שעות, X9500 כתב:

@BoleT, בתחילת השרשור הגדרת כמה פרמטרים שחשובים לך. שניים מתוכם תוכל לבחון בנסיעת מבחן סבירה ולכן אני ממליץ לך להשקיע כמה שעות בנסיעות כאלה על כמה מהדגמים שהוזכרו בשרשור ואשר אותם אתה שוקל לרכוש, כי אם תנסה להגיע למסקנות שמתבססות רק על ייעוץ "סטטי" מהודעות בפורום יש סיכוי לא רע שסט השיקולים הסופי שלך יושפע מ"נוחות" ו"חווית נהיגה" של מישהו אחר.

לדעתי אתה כבר בשלב בו כמות המידע שיש לך גדולה מספיק בשביל להתפזר אולי אפילו יותר מאשר לפני יומיים-שלושה אבל לא כל משתנה בסלט שהכנו לך בשרשור הינו בר השוואה - חדש... 0 ק"מ... יד שניה... מערכות בטיחות... האם שווה להוציא יותר כסף על דגם זה או אחר... נכון שהכל חשוב, אבל אחרי נסיעת מבחן בה תחווה בעצמך את מידת הנוחות במכונית ומה שמרגיש לך כחווית נהיגה תוכל לצמצם את רשימת הדגמים לאלה שבאמת מדברים אליך על הכביש ולהוריד מהפוקוס את אלה שלא, ורק אחר כך יהיה כדאי לעשות חשבונות רווח והפסד באקסל על רכישה מיבואן, יד-2 ושאר ירקות.

אתה צודק, פשוט בגלל שאין לי הרבה ידע ההתלבטות קשה, אם בכלל ללכת על חדש ואם כן אז 0 קילומטר? ולמה לא להוסיף קצת ולקנות חדש וזהו?

אגב יש גם את הרנו , שהבנתי שברמת גימור הטובה יש מערכות בטיחות מדהימות. מה דעתך עליהן ?

אתם יודעים מתי הדגמים של 208 ורנו קליאו יגיעו ל0 ק"מ ?

הבנתי שאפשר להשיג רמות גימור טובות גם ב0 קילומטר, כלומר אם אני יכול להשיג pure white, עדיף על קורסה?

ודבר אחרון, יש חיסרון חוץ מירידת ערך ב0 קילומטר ? הבנתי שיכול להיות שבאים לנסיעת מבחן נוסעים עליה, ולא ממש עדינים עם המכוניות.

איך נמנעים מזה ?

תודה ושבוע טוב .

פורסם

לא ימכרו לך רכב 0 ק״מ שהיה בתור רכב נסיעות מבחן.

ב0ק״מ לפחות בקטגורית הסופר מיני אין את הרמות האבזור הגבוהות.

הסלון בפיור יהיה איכותי יותר ולדעתי נעים יותר.

אבל חיצונית המזדה נראית מיושנת.

אני חושב שעכשיו אתה צריך לגשת לסוכניות ולהתרשם, אולי ככה תוריד רכבים שלא התחברת אליהם.

פורסם
לפני 5 דקות, yulianx כתב:

לא ימכרו לך רכב 0 ק״מ שהיה בתור רכב נסיעות מבחן.

ב0ק״מ לפחות בקטגורית הסופר מיני אין את הרמות האבזור הגבוהות.

הסלון בפיור יהיה איכותי יותר ולדעתי נעים יותר.

אבל חיצונית המזדה נראית מיושנת.

אני חושב שעכשיו אתה צריך לגשת לסוכניות ולהתרשם, אולי ככה תוריד רכבים שלא התחברת אליהם.

אני שמעתי בוודאות שיש מיני של pure white בפעם האחרונה שהלכתי אליהם.

כן אני אלך להסתכל, לגבי הרנו. יש מקום לדאגה מבחינת האמינות ? תמיד המליצו להתרחק זאת הסיבה שכיוונתי ישירות למאזדה 2.

אגב אי אפשר לשלוח הודעה פרטית נכון ? בגלל הכמות הודעות הקטנה שלי ?

פורסם

בכול האתרים של חברות ה 0 ק״מ מוכרים מזדה 2 ברמת אבזור דינמיק. באיזה חברה אמרו שיש פיור?

הקליאו דגם חדש, אי אפשר לדעת אם יהיו מחלות.

• תוכן חדש...