Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הייתי סגור עד לא מזמן על מאזדה 2 , אבל הבנתי שיכול להיות שיש עוד רכבים טובים.

חשובה לי אמינות ונוחות בעיקר, חווית נהיגה קריטי, צריכת דלק פחות.

הכיוון שלי היה מאזדה 2 , ועכשיו אני רואה שיש רכבים חדשים כמו פגו 208 וכו'... ורציתי את חוות הדעת שלכם.

ישמש בעיקר לנסיעות בין עירוניות ולא על בסיס יומי.

אני מוכן להשקיע כסף, הכיוון שלי היה 0 קילומטר מאזדה 2. 

אשמח לעצות/ביקורות וכו' .

אגב שכחתי לציין תקציב, הכיוון שלי היה להוציא לא יותר מ100, אבל אם צריך להוסיף עוד על משהו ששווה אני מוכן.

אגב כמה הירידת ערך קריטית בסופר מיני כמו מאזדה 2 למשל, אם הירידה במספר מ2021 ל2017 היא 30 אלף, והירידה מ2017 ל2013-2014 היא גם 30 אלף, למה לא כדאי פשוט לקנות חדש או 0 קילומטר ? 

תודה.

עריכה אחרונה על ידי BoleT
פורסם

בתקתיב הזה אתה יכול לבדוק את הקורסה מליסינג 0 ק״מ באזור ה89 אלף, די זריזה, מאובזרת, המרווח מאחור בינוני ונוחות רוב הזמןמדי נוחה.

ה208 החדשה עולה כבר באזור ה 115 אלף שקל.

עוד אופציה היא רנו קליאו ב107 אלף, תקבל את

אחד הרכבים החזקים בקטגוריה עם מנוע 1.3 טורבו ו130 כ״ס, הנוחות טובה וגם האיבזור.

באותו מחיר ניתן גם לרכוש סיטרואן c3 ברמת אבזור הבכירה, מאוד נוחה אם כי תהיה חלשה יותר, גם היא כמו השאר לא המרווחת בקבוצה.

לדעתי בפנים מתחילה להיראות מעט מיושנת, וגם המושבים פחות אוחזים את הגוף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נוסע על ה208 כבר 3 חודשים ועברתי איתה קילומטראז' נכבד, מבסוט מאוד מהרכב, גם בתוך העיר וגם מחוץ לעיר.

גם נסיעות של 300 ק"מ עברו לי חלק מבלי לסבול יותר מדי...

אבל היא מעל התקציב שלך

פורסם

לפני 3 שעות, BoleT כתב:

חשובה לי אמינות ונוחות בעיקר, חווית נהיגה קריטי, צריכת דלק פחות.

קח בחשבון שנוחות היא לא התכונה הכי בולטת במאזדה 2. המושבים דווקא ממש בסדר, גם לאורך זמן, אבל המתלים יענישו אותך על כל כביש שאינו מושלם. לחילופין, המתלים האלה הופכים את הניהוג של ה-2 לתענוג.

C3 שהוזכרה היא סוג של תמונת ראי למאזדה 2 בשני הפרמטרים הנ"ל - חוויית נסיעה מאוד נינוחה ורכה על כל סוג כביש אבל זוויות רכינה די מוחשיות וניהוג ממש לא ספורטיבי.

The older you get, the better you used to be

פורסם

אתה מדבר על מזדה 2 מ היבואן??
אפשר להביא כלל הכל ב100 אלף??
פעם אחרונה שבדקתי היה יותר מזה לדעתי.

לחבר יש מאזדה 2 2014 אם אני זוכר נכון, ו המושבים שלו ממש נוחות.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

מזדה 2  2014 והמזדה החדשה שהגיעה ב 2015 אלו רכבים שונים.

• מעניין 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחיר המחירון הרישמי של מאזדה 2 מתחיל ב-107K, לפני אגרת רישוי. כתבת "...אבל אם צריך להוסיף עוד על משהו ששווה אני מוכן..." אז אם אתה ממש נעול על מאזדה, הנה התוספת.

יש סבירות שאם ממש תתעקש המחיר ירד קצת. חוץ מזה, דגמי כניסה ב-0 ק"מ אפשר למצוא בפחות מ-100K.

פורסם
לפני 14 שעות, yulianx כתב:

בתקתיב הזה אתה יכול לבדוק את הקורסה מליסינג 0 ק״מ באזור ה89 אלף, די זריזה, מאובזרת, המרווח מאחור בינוני ונוחות רוב הזמןמדי נוחה.

ה208 החדשה עולה כבר באזור ה 115 אלף שקל.

עוד אופציה היא רנו קליאו ב107 אלף, תקבל את

אחד הרכבים החזקים בקטגוריה עם מנוע 1.3 טורבו ו130 כ״ס, הנוחות טובה וגם האיבזור.

באותו מחיר ניתן גם לרכוש סיטרואן c3 ברמת אבזור הבכירה, מאוד נוחה אם כי תהיה חלשה יותר, גם היא כמו השאר לא המרווחת בקבוצה.

לדעתי בפנים מתחילה להיראות מעט מיושנת, וגם המושבים פחות אוחזים את הגוף.

השאלה אם משנה הקורסה לעומת מזדה 2 לדעתך ? 

וכמה זה קריטי שזה 0 מקילומטר ?

לפני 14 שעות, maxkid88 כתב:

אני נוסע על ה208 כבר 3 חודשים ועברתי איתה קילומטראז' נכבד, מבסוט מאוד מהרכב, גם בתוך העיר וגם מחוץ לעיר.

גם נסיעות של 300 ק"מ עברו לי חלק מבלי לסבול יותר מדי...

אבל היא מעל התקציב שלך

יכול להוסיף כסף אם צריך, השאלה כמה זה משמעותי? 

אין את 208 החדשה ב0 קילומטר נכון ?

לפני 11 שעות, X9500 כתב:

קח בחשבון שנוחות היא לא התכונה הכי בולטת במאזדה 2. המושבים דווקא ממש בסדר, גם לאורך זמן, אבל המתלים יענישו אותך על כל כביש שאינו מושלם. לחילופין, המתלים האלה הופכים את הניהוג של ה-2 לתענוג.

C3 שהוזכרה היא סוג של תמונת ראי למאזדה 2 בשני הפרמטרים הנ"ל - חוויית נסיעה מאוד נינוחה ורכה על כל סוג כביש אבל זוויות רכינה די מוחשיות וניהוג ממש לא ספורטיבי.

אז אתה ממליץ על מאזדה 2 בסה"כ ?

לפני 9 שעות, kurko1992 כתב:

אתה מדבר על מזדה 2 מ היבואן??
אפשר להביא כלל הכל ב100 אלף??
פעם אחרונה שבדקתי היה יותר מזה לדעתי.

לחבר יש מאזדה 2 2014 אם אני זוכר נכון, ו המושבים שלו ממש נוחות.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

דיברתי על 0 קילומטר, למה זה קריטי אם זה מהיבואן או לא ?

לפני שעתיים, X9500 כתב:

מחיר המחירון הרישמי של מאזדה 2 מתחיל ב-107K, לפני אגרת רישוי. כתבת "...אבל אם צריך להוסיף עוד על משהו ששווה אני מוכן..." אז אם אתה ממש נעול על מאזדה, הנה התוספת.

יש סבירות שאם ממש תתעקש המחיר ירד קצת. חוץ מזה, דגמי כניסה ב-0 ק"מ אפשר למצוא בפחות מ-100K.

השאלה למה לא לקחת 0 קילומטר ?

נוסף על כך, כמה הירידת ערך קריטית ברכבים האלו ? אם יש את התקציב שווה לרכוש חדש/0 קילומטר ?(אני מסתכל עלות למול תועלת, ושקט נפשי קריטי בכל התהליך זה, פשוט זה כסף שיושקע בעוד 30 לרכב או בהשקעות כלשהן).

כל המחירים שאני רואה זה מעל מחירון או ששחקו אותם ממש חזק ביד 2.

אז מה דעתכם ? 

פורסם

בליסינג אתה קונה בזול ומוכר בזול ( ירידת ערך), אבל מעבר לזה אין בעיה.

לי המושבים במזדה לא היו נוחים, רק pure white היה בסדר.

ה208 לא הגיע ל0ק״מ.

פורסם

לשאלתך אם אני ממליץ על מאזדה 2, התשובה מורכבת. זה תלוי בהעדפות האישיות שלך ולא בנסיון שיש לי. אישתי נסעה על פיור-וויט מסוף 2016 ומאוד נהנתה מהמכונית (אמינות מושלמת לאורך כל התקופה, דרך אגב) - וגם אני אהבתי את תחושת הניהוג החד, אבל באמת שאפשר לחוש עם הצמיג עולה על "עץ" או "פלי", לא תענוג גדול מבחינת נוחות. המאזדה עברה לאחד הבנים והוא מאושר, כל עניין הרכות לא מדבר אליו...

המחליפה אצל אישתי היא C3 חדשה ועכשיו היא עוד יותר מאושרת, פשוט נוח לה בשתי רמות מעל ותנוחת הנהיגה גבוהה יותר, מבחינתה כל זה מהווה שיפור.

סע במאזדה 2, קח החלטה לגביך ספציפית.

פורסם

תודה אני אנסה.

האם יש יתרונות ליונדאי i20 החדשה ולפגו 208, על פני מאזדה 2 ? מניסיון שלכם או ממכרים ?

פורסם
לפני כשעה, yoav911gt2 כתב:

מערכות בטיחות עדיפות, אין מובליאיי, ביצועים של מנוע טורבו, מרווח פנימי עדיף צריכת דלק תהיה יותר טובה כנראה. ה-2 קצת מיושנת טכנולוגית, בכל זאת איתנו כבר 6 שנים.

אז בעצם יונדאי i20 וה208 עדיפות מבחינת בטיחות ?

השאלה איזה רמת גימור? וכמה משמעותיות המערכות בטיחות האלו ?

נוסף על כך,כמה שווה באמת להוציא ? ה208 לא מתומכרת יתר ?

פורסם

ה208 יקרה משמעותית, אפשר לשקול את האופל קורסה במקום, אותם מכלולים עם פנים פחות מתוחכם. שים לב שבגרסאות הבסיסיות של הI20 אין מערכות בטיחות כלל ולא הייתי שוקל אותן. 

מבחינת מערכות בטיחות, אין ב-2 תיקון סטייה מנתיב, הבלימה האוטונומית מוגבלת עד 80 קמ"ש בלבד, ויש מובילאיי בהתקנה מקומית שמעלה את הסיכון לקרקושים. 

• תוכן חדש...