Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה ממשיך להתעקש שאי אפשר לדעת את המספרים, אבל ממשיך להתעקש שהמספרים שכולם משתמשים בהם לא רלוונטים.

אתה יודע להשתמש בביטויים חסם תחתון , אז אולי תוסיף גם חסם עליון? 

אולי תגיד לנו את טווח המספרים שרצים לך בראש? 

אני אמשיך להשתמש במספרים האלה עד שיהיו מספרים חדשים.

עד שיפורסמו מספרים מעודכנים ונכונים יותר. 

לגבי סגירת עסקים - אז התשובה היא כן.  

אם כל העולם נסגר אז גם המדינה שלנו תיסגר. 

רח"ל - רשות חירום לאומית  יודעים לעשות את זה מעולה. 

פשוט משביתים את כל הפעילויות הלא חיוניות.

מפעלים חיוניים עובדים, שירותים חיונים עובדים, חלקאות עובדת.

ייבוא של מזון וחלוקת המזון לאזרחים תהיה באחריות במדינה.

כל מי שלא חיוני למשק, צריך לשבת בבית בשקט ולקבל את ארגז המזון השבועי שלו. 

מה הבעיה?  לא תוכל לשרוד ככה שנה? 

אל דאגה יקפיאו את הכל .. אין משכתנא לשלם, לא צריך טסט לאוטו, לא צריך טיפול שנתי.  

בעוד שנה ישחררו את כולם ונחזור לשיגרה. 

אני לא אומר שאנחנו בדרך לשם , ולא אומר ב 100% שזה מה שהולך לקרות.

אבל זה אחד התסריטים שרצים לי בראש.  

ואל תדאגו  - אינטרנט יהיה , טלפונים סלולארים יהיו, חשמל יהיה ומים בברזים יזרמו. 

סביר להניח שיחלקו אותנו לאיזורי סגר קטנים  -  ברגע שאיזור סגר נקי מהוירוס אז אפשר להסתובב חופשי באיזור הסגר.

אם מתגלים מקרים חדשים  אז איזור הסגר נסגר שוב.

בטוח שאלו שטויות , אבל סביר להניח שהמציאות תעלה על כל דמיון

עריכה אחרונה על ידי korola
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, korola כתב:

אתה ממשיך להתעקש שאי אפשר לדעת את המספרים, אבל ממשיך להתעקש שהמספרים שכולם משתמשים בהם לא רלוונטים.

לגבי סגירת עסקים - אז התשובה היא כן.  

אם כל העולם נסגר אז גם המדינה שלנו תיסגר. 

רח"ל - רשות חירום לאומית  יודעים לעשות את זה מעולה. 

פשוט משביתים את כל הפעילויות הלא חיוניות.

מפעלים חיוניים עובדים, שירותים חיונים עובדים, חלקאות עובדת.

ייבוא של מזון וחלוקת המזון לאזרחים תהיה באחריות במדינה.

כל מה שמי שלא חיוני למשק, צריך לשבת בבית בשקט ולקבל את ארגז המזון השבועי שלו. 

מה הבעיה?  לא תוכל לשרוד ככה שנה? 

אל דאגה יקפיאו את הכל .. אין משכתנא לשלם, לא צריך טסט לאוטו, לא צריך טיפול שנתי.  

בעוד שנה ישחררו את כולם ונחזור לשיגרה. 

אני לא אומר שאנחנו בדרך לשם , ולא אומר ב 100% שזה מה שהולך לקרות.

אבל זה אחד התסריטים שרצים לי בראש.  

ואל תדאגו  - אינטרנט יהיה , טלפונים סלולארים יהיו, חשמל יהיה ומים בברזים יזרמו. 

סביר להניח שיחלקו אותנו לאיזורי סגר קטנים  -  ברגע שאיזור סגר נקי מהוירוס אז אפשר להסתובב חופשי באיזור הסגר.

אם מתגלים מקרים חדשים  אז איזור הסגר נסגר שוב.

בטוח שאלו שטויות , אבל סביר להניח שהמציאות תעלה על כל דמיון

זה ימוטט המון עסקים

המדינה לא רוצה בזה בשום פנים ואופן

פורסם

קורולה התרחיש שלך הגיוני אם המדיניות היא להלחם בנגיף בכל מחיר.
אבל המדינה שלנו ולדעתי אף מדינה בעולם, לא תלחם בנגיף בכל מחיר...

פורסם (נערך)

מסכים שזה לא אופטימלי.

השאלה מה האלטרנטיבה?

כרגע כולם משחקים בנדמה לי שאני יודע מה לעשות.

אתה לא חייב להילחם בנגיף בכל מחיר כל הזמן .

אתה יכול לשחק בחלונות זמן , כמה חודשים להילחם בכל מחיר, לראות שזה יקר ואז לשחרר

השאלה את מי לשחרר וכמה.

לראות כמה זה עולה , זה כל המשחק

עריכה אחרונה על ידי korola
פורסם
לפני 1 דקה, korola כתב:

לא ״רצים לי בראש״ שום מספרים. אני לא מבין אותך, הרי אתה עצמך הסכמת שאנחנו לא יודעים באמת מה מספר הנדבקים האמיתי. אז למה אתה מתעקש לחזור על ה״מספרים שכולם משתמשים בהם״? אתה באמת מעדיף לדבוק במספרים שברור לך שהם לא מבוססים מאשר פשוט לומר - אנחנו לא יודעים?

פורסם

כן, אני מעדיף להגיד זה מה שיודעים היום . 

ולקבל החלטות על בסיס אי ודאות.

אחת הבחירות צריכה להיות לא לקבל החלטה ולחכות למספרים האמיתים 

אבל בדר"כ זה תמיד ההחלטה הגרועה ביותר. 

תשקלל את כל הנתונים שיש לך ועל בסיס זה תקבל החלטה.

נראה לך הגיוני שכל מקבלי ההחלטות היו יוצאים במסיבות עיתונאים ואומרים "חברה אנחנו לא יודעים מספיק על הנגיף"

"לכן אין צורך לעשות שום דבר , תמשיכו בחיים כרגיל"

פורסם

korona

הממשלה יודעת שאם ימשיכו להשבית מסעדות, בתי מלון, אולמות אירועים, קניונים

עוד חודש חודשיים

הפגיעה תהיה קשה

לא חושב שצריך לבדוק מה ההשלכות כדי להגיד "וואו זה קשוח"

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, korola כתב:

כן, אני מעדיף להגיד זה מה שיודעים היום . 

ולקבל החלטות על בסיס אי ודאות.

אחת הבחירות צריכה להיות לא לקבל החלטה ולחכות למספרים האמיתים 

אבל בדר"כ זה תמיד ההחלטה הגרועה ביותר. 

תשקלל את כל הנתונים שיש לך ועל בסיס זה תקבל החלטה.

נראה לך הגיוני שכל מקבלי ההחלטות היו יוצאים במסיבות עיתונאים ואומרים "חברה אנחנו לא יודעים מספיק על הנגיף"

"לכן אין צורך לעשות שום דבר , תמשיכו בחיים כרגיל"

עם כל הכבוד, אנחנו לא מקבלי החלטות (לפחות, אני מקווה כך..) אלא מנהלים דיון בקארספורום. ובמסגרת הדיון הזה אתה שחררת אמירות מופרכות כמו ״3-7 אחוז מאיתנו ימותו״ או ״יקח 6000 ימים עד שנחזור לשגרה״... ועל כך הגבתי.

אגב, לא כתבתי בשום מקום שאין צורך לעשות דבר או שצריך להמשיך כרגיל. כל מה שכתבתי הוא שחבל להעלות סתם השערות לא מבוססות ועוד יותר חבל - להלחיץ את עצמך (ואת הקוראים כאן) בגללן.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

יש לחץ מאוד גדול בממשלה על משרד הבריאות לא לסגור את המדינה ( במיוחד של משרד הבטחון, הכלכלה והאוצר ) וביקורת על כך שלא פועלים לפי השיטה של דרום קוריאה ובמקום לאתר חולים בכמויות מכניסים את כל המדינה להסגר.

משרד הבטחון כנראה מוכן לתת משאבים לבדיקות נרחבות. תוסיף לזה אישור מעקב מוגבל ( אני לא יודע עד כמה תהיה חדירה לפרטיות, אבל יידעו בדיוק את מי לבדוק בסביבה של כל נדבק חדש ). אנחנו מדינה עם גבולות ברורים ויחסית סגורים בשונה מאירופה.

כבר עברו 4 ימים אחרי ביטול אירועים המוניים והגבלה של עד 100 משתתפים, כנראה עדיין אנחנו בשלב הזחילה.

יכול להיות באמת שהטקטיקה ואסטרטגיה במיגור המחלה יוחלפו לדרום קוריאנית, לטובת הכלכלה.

למשרד הבריאות אין משאבים לזה, לצבא יש בהחלט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

ארה"ב מתעוררת למציאות של 0 אחוז ריבית במשק. 

היה לזה תקדים בהיסטוריה?

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם (נערך)

עדכונים מרחבי העולם: 

בהולנד 50% מהמאושפזים במחלקת טיפול נמרץ הם מתחת לגיל 50 

40 to 50 Dutch corona patients in intensive care units: "More than half are under fifty" Today there are between forty and fifty corona patients in critical condition on Dutch intensive care units. “More than half of those patients are under fifty years old. It also includes young people. "That says chairman of the Dutch Association for Intensive Care (NVIC) Diederik Gommers, in an interview with this site.

https://www.ad.nl/binnenland/40-a-50-nederlandse-coronapatienten-op-intensive-cares-meer-dan-de-helft-is-onder-de-vijftig~a058aad2/

===============================

לכל מי שעדיין מאמין למספרים שיוצאים מסין: 

פתאום 0 נדבקים. הכל בסדר. סין חזקה! יחיה המנהיג הגדול! עכשיו יאללה תעופו חזרה למפעל! 

747541244_Chinafakenews.jpg.04d67537090b02b28e7f314124f0bbd6.jpg

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם (נערך)
ציטוט

ביקורת פנימית במשרד הבריאות: לא נערכנו למיגון צוותי רפואה מפני קורונה
18 אנשי צוות חלו עד כה בנגיף וכאלפיים נוספים נמצאים בבידוד ביתי. בעקבות המחסור במסיכות, כפפות ולבוש מגן תקף בכיר במשרד הבריאות את ההתנהלות: "למה אין לנו סטוקים? מה עשה המשרד בשנים האחרונות?". יו"ר הסתדרות הרופאים הצטרף לדברים והזהיר: "סכנה לאובדן כוח אדם"

https://news.walla.co.il/item/3346803

העיקר ביבי יוצא בהצהרות שישראל מוכנה טוב יותר מכל העולם...לא מאמין כמה הציבור מטומטם וממשיך להאמין לו.

כל כף הרבה שנים בשילטון וכל הזמן מוחזק בביצים ע"י המיפלגות הקטנות שסוחטות וסוחטות.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

אם יש כאן התחלה של ביקורת כלפי המדינה בקשר לנגיף, אז גם לי יש:

אני גר בדרום הארץ. אני ובת זוג שלי נמצאים בבידוד, כי שנינו היינו ביום הבחירות במרכז הקניות כאשר חולה מס' 79 הייתה גם במרכז הקניות (היינו באחד החנויות בשעות שהיא בילתה במרכז קניות).

בת זוג שלי לא הרגישה טוב, והיו לה את כל התסמינים של קורונה. דרך אגב, היום היא מרגישה טוב.

ביום חמישי נכנסו לבידוד, כי יום למחרת משרד הבריאות הצהיר את מסלול של החולה. רק בזכות הפרסום הזה, בת זוג שלי קבלה את הבדיקה לגילוי הנגיף.

יום חמישי הגיע בודק של מד"א ולקח דגימה. הבודק אמר שיהיו תוצאות תוך 48 שעות. 

התקשרנו למד"א אתמול, ואמרו לנו באופן פלא "הבודקים בדרום לא עובדים בימי שישי ושבת".

היום יום שני, עברו יותר מ-48 שעות. בחדשות טוענים שהבדיקה לוקחת 8 שעות. בדרום יותר מדי זמן. יכול להיות שהדרום לא במצב חירום?

עריכה:

מי שעוקב אחרי ההודעות של משרד הבריאות. הוא יכול לשים לב שמיום רביעי אין דיווחים חדשים לחולי קורונה בדרום (סורוקה). איך יכול להיות שהיו 2-3 אנשים שהסתובבו חופשי במהלך שבוע וחצי ולא הדביקו אנשים? לדעתי, יש קשר בין חוסר דיווחים חדשים לבין חוסר עבודה בסופ"ש. 

עריכה אחרונה על ידי gbguy
פורסם (נערך)

לא יפתיע אותי שיש עוד מעבדות שבו הבודקים נידבקו, ככה נגיע למצב אבסורד שהצוות שיכול לבצע בדיקות ילך ויצטמצם כל שבוע.

ציטוט

מצוקה במעבדה לנגיפים: בכירה נדבקה בקורונה, הצוות בבידוד

מצבה של סגנית מנהל המעבדה מוגדר קל והיא בבידוד. משרד הבריאות פועל ליצור חלופות לבדיקות באמצעות צוותים ממעבדות אחרות, שכן עובדי אותה מעבדה נכנסו לבידוד. מוקדם יותר חשפנו כי מנהלת מחלקה באיכילוב נדבקה

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5695545,00.html

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...