Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה באמת מאמין שהם יעברו את זה בגבורה? 

היום זה לא מה שהיה פעם, הם יראו מה קורה בעולם.

האזרחים יראו את כמויות הנדבקים והמתים ופשוט לבד לא יצאו מהבית ,

הבעיה שעד שזה יקרה הם לא יוכלו לעצור את זה.. 

נראה אותם בגבורה ממשיכים גם שיהיו כמויות של מתים ברחובות.

לדעתי זאת החלטה פוליטית, הם גם ככה במצב פוליטי מסובך ולכן לא מסוגלים לקבל החלטות קשות.

אני בטוח שבכל מדינה יש אנשים בצמרת שהמליצו על דרך כזאת. 

פורסם (נערך)

מה שמפחיד אותי הוא שהאנשים בקבוצת סיכון-לפי מה שרואים בעולם ניראה שהסיכוי הכי טוב שלהם לישרוד את המגפה הזו יהיה ללכת להידבק בכוח בשביל לקבל בידוד וטיפול צמוד כיום כל עוד המערכות לא קרסו וליהיות מחוסנים כבר לעתיד, כי הפחד הוא שלא יצליחו לעצור את קצב ההדבקה ובסוף רוב האוכלוסיה תידבק בכל זאת, מפחיד לחשוב מה הולך ליהיות כאן בחודשים הקרובים עם היחס המזלזל של חלק מהאנשים שחושבים שמדובר בחופש הגדול ומסתובבים ונהנים.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • מעניין 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

צודק,  נכון הם גם הכניסו את המבוגרים לבידוד. 

הקטע עם ההדבקה החוזרת הוא קטע מוזר,   בכל הוירוסים יש קטע של הדבקה חוזרת

אבל בכולם זה אחרי תקופת זמן מהותית ובכולם מדובר באחוז מאוד נמוך.

כל הרעיון של חיסון מבוסס על זה שהגוף מפתח נוגדנים תוך כדי מחלה ולא יכול לקבל אותה שוב.

אם התופעה של הידבקות חוזרת היה תופעה גורפת אז שום חיסון לא יעבוד.

בדיוק כמו שחיסונים לא עובדים על מחלות חיידקים או מחלות חלבוניות (כמו הפרה המשוגעת) 

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, hwgeek כתב:

מה שמפחיד אותי הוא שהאנשים בקבוצת סיכון- הסיכוי הכי טוב שלהם לישרוד את המגפה הזו יהיה ללכת להידבק בכוח בשביל לקבל בידוד וטיפול צמוד כיום כל עוד המערכות לא קרסו וליהיות מחוסנים כבר לעתיד, כי הפחד הוא שלא יצליחו לעצור את קצב ההדבקה ובסוף רוב האוכלוסיה תידבק בכל זאת, מפחיד לחשוב מה הולך ליהיות כאן בחודשים הקרובים עם היחס המזלזל של חלק מהאנשים שחושבים שמדובר בחופש הגדול ומסתובבים ונהנים.

זה לא נכון ,  אתה מחשב כאילו הסיכויים שלהם לקבל את המחלה הם 100% .

אם הסיכויים לקבל את המחלה הם 100% , אז אולי כן.. כדאי לחטוף בשלבים האלה.

וזה גם לא מדוייק , כי בעוד חודש חודשיים , יפתחו  טיפול בנוגדנים שיצאו מהמבריאים,  אז הטיפול במבוגרים יהיה טוב יותר

ואולי אחוזי התמותה יהיו יותר טובים אחרי שלב הפיק ולא עכשיו.

אבל אחרי ש70% מהאוכלוסיה תעבור את המחלה, נקבל הגנת עדר ולכן הם יכולים להיות ב 30% שלא יחטפו את המחלה.

גם בתחזית הכי קודרת - רק 30% מהאוכלוסיה תחטוף את המחלה בשלב הפיק.   בשלב הזה הסיכויים של קבוצת הסיכון למות הוא אולי 50% גבוה יותר מאשר היום. 

ולכן אם יש לך הורים מבוגרים , תעזור להם להיסגר בבית , תביא להם מוצרים לדלת.

תדאג שהם לא יצאו מהבית (בעיקר בחודשיים של הפיק).

עריכה אחרונה על ידי korola
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 13 דקות, hwgeek כתב:

מפחיד לחשוב מה הולך ליהיות כאן בחודשים הקרובים עם היחס המזלזל של חלק מהאנשים שחושבים שמדובר בחופש הגדול ומסתובבים ונהנים.

תשמע, זה פשוט מדהים אותי. אני משחק כדורגל כל שבוע עם חבר'ה קבועים, 15 איש, חלקם מהחברים הכי טובים שלי, ורובם מתכננים לשחק מחר כרגיל כאילו כלום . "מה הבעיה? יש הגבלה עד 10 איש, אז 10 איש ישחקו בתוך המגרש וה-5 הנוספים מהקבוצה השלישית יחכו בחוץ". פשוט לא מבינים מה מתרחש ובמה מדובר, ולמה בכלל נועדו ההנחיות. ה"מספר" בכלל לא רלוונטי (התחלנו מ-5,000, ירדנו ל-100 ועכשיו 10), אלא ה(כמעט) דרישה להתרחק אחד מהשני בשביל למנוע את התפשטות המחלה. אבל לא, כדורגל זה סבבה, סה"כ כולם מזיעים, יורקים כל רגע ונוגעים תו"כ המשחק כולם בכולם.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 15 דקות, Benor כתב:

מעניין אם בהדבקה חוזרת אופי המחלה וחומרת התסמינים זהים או חמורים פחות. 

לצערי ישנם סימנים שסיבוב שני עם המחלה אפילו יותר קשה מהראשון. 

בנוסף, ישנן עדויות מהונג קונג שאחוז די משמעותי של אנשים שהבריאו מהמחלה סובלים מנזק לריאות. 

• מעניין 1
פורסם (נערך)

למי שקודם סירב להאמין שהשווקים הסיניים האלה מפיצים מחלות בשביל מסורות ומנהגים מטומטמים.
ברעב הגדול בסין הם לא אכלו שלל יצורים אקזוטיים, ואין שום קשר בין מה שקורה בשווקים האלה לרעב הגדול בסין.|
זו לא הפעם הראשונה שהבהמות האלה טובחים ביצור מסכן בגלל איזו תרופת סבתא מבוקשת.
כשפרצה מגפת הסארס הם טבחו במנטות בשביל הזימים.
הם גורמים לטבח של קרנפים בשביל הקרניים שגם מעורבים באיזה תרופת סבתא, ועוד ועוד ועוד.

אז אל תשוו את זה לתרנגולת או חזיר או אפילו כלב, שאותם אוכלים בשביל לאכול ולצרוך חלבונים. את הייצורים האלה הורגים בשביל טמטום, מקבצים אותם בשטח קטן ללא פיקחו וללא חיסונים, ועל הדרך מפיצים מחלות בכל העולם.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 23 דקות, korola כתב:

בדיוק כמו שחיסונים לא עובדים על מחלות חיידקים או מחלות חלבוניות (כמו הפרה המשוגעת) 

לא נכון. חשוב על חיסונים נגד מנינגוקוקוס, דלקת ריאות מפנאומוקוקוס, דיפתריה ועוד כמה מחלות חיידקיות.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פרקש זה לא מדוייק, בעקבות הרעב הגדול אושר מאכל, ציד, ואחר כך גידול מסודר של חיות בר, כמובן שזה שמור היום לעשירים בלבד מהסיבות שציינת - ״סגולה״ כלשהי מחיה כלשהי 

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
לפני 3 שעות, hwgeek כתב:

אתם יודעים מה מעניין? איך כל הבידוד באירופה ישפיע על הילודה בשנה הקרובה...

יהיו יותר ילדים,

להורים גרושים...

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
לפני 4 שעות, garicho כתב:

שאלה למי שגר כרגע ברילוקיישן באירופה ובארצות הברית, האם אתם שקלתם/שוקלים לטוס לישראל ולעבור את המגפה בארץ, או נשארים בחו״ל?

אשמח לשמוע את השיקולים שלכם בעד או נגד.

היינו אמורים להגיע לישראל ב25 למרץ לחופשה, ביטלנו, נראה שהמצב בארץ יותר מלחיץ מהאזור  שאנחנו גרים בו.

יש לי בלחץ 5 שכנים ברדיוס של ק"מ פלוס מינוס, אני ואשתי יכולים ועובדים מהבית ממילא, יש לנו בית, עבודות, משכנתא, חשבונות, לא יכולים לקום ולחזור לישראל סתם ככה, וממש לא בא לי להיות בבידוד בדירת 3 חדרים עם ההורים שלי..🙄

פורסם

יש נתונים על החולים באיטליה? חלוקה לקבוצות גיל של החולים והמתים?
טירוף מה שהולך שם.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...