Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם יודעים מה מעניין? איך כל הבידוד באירופה ישפיע על הילודה בשנה הקרובה...

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שאלה למי שגר כרגע ברילוקיישן באירופה ובארצות הברית, האם אתם שקלתם/שוקלים לטוס לישראל ולעבור את המגפה בארץ, או נשארים בחו״ל?

אשמח לשמוע את השיקולים שלכם בעד או נגד.

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, hwgeek כתב:

אתם יודעים מה מעניין? איך כל הבידוד באירופה ישפיע על הילודה בשנה הקרובה...

היסטוריה מלמדת שאחרי משבר יש זינוק בילודה. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אהבתי את ההודעה של ביבי, שמי שלא חייב לצאת לעבודה - שלא יצא. 

כי יש בחיים דברים חשובים יותר מעבודה, כמו לעשן סיגרים ולשתות שמפניה בג'קוזי בווילה תוך כדי שאתה רואה פורנו ב4K דרך vpn איטלקי.

• מעניין 5

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, ChemGuy85 כתב:

לכל העצמאיים שעוקבים אחרי הדיון המע"מ נדחה באופן רשמי ל-26 במרץ. 

זה מאוד נכון. 

מצד שני די מלחיץ אותי שהולכים לקחת אמצעיים טכנולוגיים שפותחו לצורך לוחמה בטרור והולכים ליישם אותם על האוכלוסיה האזרחית. אחרי שמשחררים את השד מהצנצנת מאוד קשה להחזיר אותו חזרה פנימה. 

===============

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5694804,00.html

כרגיל פאנטים דתיים ממשיכים בדרכם כי "השם ישמור". ימי הביניים. 

אמא טבע כבר תעשה את שלה. 

תודה לגבי עידכון המע"מ , הבעיה שאני תמיד משלם ברשת וזה עד ה 19 לחודש, אז הוסיפו לי רק שבוע. 

לגבי הכתבה על הדתיים , אל תאמין לכל כתבה בעיתון חילוני, ושים לב לנקודה שהם אפילו כותבים 

> הרב קניבסקי החריג מההנחיה את היישוב החרדי קרית יערים, שבו אותרו כמה חולים, ובשאר אזורי הארץ הורה למוסדות לנקוט כללי זהירות למניעת התפשטות הנגיף. בהמשך היום יתקיים דיון נוסף של הרבנים הבכירים, ובו תתקבל החלטה בנוגע לקיום הלימודים בהמשך השבוע.

באותה מידה אפשר לרדת על התל אביבים שמבקשים שהמסעדות ובתי הקפה יעבדו במוד של משלוחים וטיי אווי.

כאילו באיזה בועה הם חיים ? 

בעוד יומיים כל המדינה בסגר,   שיקנו מצרכים ויבשלו בבית, אתה רוצה לאכול אוכל שבושל במסעדה?

• מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, garicho כתב:

שאלה למי שגר כרגע ברילוקיישן באירופה ובארצות הברית, האם אתם שקלתם/שוקלים לטוס לישראל ולעבור את המגפה בארץ, או נשארים בחו״ל?

אשמח לשמוע את השיקולים שלכם בעד או נגד.

שאלה טובה. 

אני מניח שכל עוד מדובר בזוג צעיר, עובד ועם ביטוח בריאות טוב אין לו סיבה לחשוש. הסיכוי לסיבוכים בגילם נמוך ואם יהיו יש ביטוח רפואי שיכסה את העלויות. 

מצד שני אנשים מבוגרים, לא עובדים שתלויים בחסדים של כל מיני תוכניות ממשלתיות כמו medicare אולי עדיף להם להיות בארץ עד שתעבור הצרה.

מצד שלישי אם הם ניתקו תושבות ממילא אין להם זכות לשירותי בריאות בישראל  עד שישלמו דמי כופר. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
לפני 58 דקות, garicho כתב:

לא שוקל לחזור לארץ בינתיים, אין לי סיבה מספיק טובה, וגם לא בא לי הסגר.

מצד שני יש לי חבר שחזר חזרה ל LA, לדעתי זה מטומטם, אבל שיבושם לו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, Legend כתב:

חברים, תזכרו שדרך פורנו אי אפשר להידבק בקורונה.

מפורנו לא, אבל יש אנשים ש4K לא מספיק להם,

כמו הצדיק הזה לדוגמא.

IMG-20200315-WA0005.jpg

אין לי מושג אם זה אמיתי, לא היה לי כח לבדוק. בכל אופן אל תלכו לזונות. זה לא מוסרי וזה מפיץ את הנגיף.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מצחיק 3
  • לא הבנתי... 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

מדובר בבדיחה, רק שהטיימינג של מי שהפיץ אותה לא נכון.

זה המסלול האמיתי של חולה 127.

עריכה אחרונה על ידי Legend
  • אהבתי 1
פורסם

היום בערב יפתחו במהדורות החדשות את הכותרת שכמות הנדבקים בעולם עברה את כמות הנדבקים בסין 

אלו המספרים ללא הדיווחים מאיטליה ואירן שיגיעו עד מהדורות החדשות של 20:00 . 

image.png.3b90d1a0ed3094a40326a159f87c2726.png

גם כמות המתים כמעט חצי חצי , כמעט 6000 מתים מהם כמעט חצי בסין וכמעט חצי מחוץ לסין.

לגבי מספר החולים בפועל , פה יש אבנורמליות 

בסין מדווים רק 10,000 חולים בפועל , בשאר העולם 70,000 

הבעיה עולה שמתסכלים על החולים במצב קריטי 

בכל העולם 5600 חולים במצב קשה/קריטי - אבל יותר מחצי מהם בסין 3200. 

מדהים אותי שעדיין יש כותרות בסגנון: 

200 חולים בישראל - רובם במצב קל 

75,000 החלימו מהמחלה - כלומר זאת מחלה שהרוב מחלימים ממנה. 

איטליה נכשלו בעצירת המחלה אצלהם. 

מקווה שאני הדפוק פה, ובאמת בעוד 5 שבועות הכל יעצר בישראל ובעולם.  

בנתיים - עוד ניסוי מרתק בחיי אדם מבוצע באנגליה.

מערכת הבריאות שלהם ראתה את המספרים שדיווחתי פה.

הם החליטו שסגר וניסיון לעצור את כמות הנדבקים תביא אותם לגל השני בנובמבר בלי חיסון עדר ועם נזקים קשים יותר.

הם החליטו לא לסכן את הכלכלה שלהם עכשיו, והעבירו 2 הנחיות פשוטות.

כל מי שמרגיש קצת חולה, שישאר בבית 7 ימים , 

כל משפחתו הקרובה של מי שחולה שישאר בבית 14 יום.

בסוף הם הוסיפו, כולנו נאבד קרובי משפחה בקרוב. 

אכן גישה מעניינת, הם הולכים לתת לוירוס להשתולל ברחובות חופשי מתוך אמונה שתוך 3 חודשים  

יגיע הפיק הנוראי .. למשך חודש ימותו המונים , ואחרי חודש תתחיל התאוששת והם יצאו מזה עם חיסון כללי של האוכלוסיה.

שווה לעקוב, כי אם זה אכן יצליח להם , אז לונדון תהיה המקום הבטוח ביותר להיות בו שנה הבאה . 

אם אני היית תושב אנגליה , הייתי בורח משם וחוזר אחרי ש10% ישלמו בחייהם על מנת להגן על השאר.

פורסם

יש לאנגלים אופי שונה משלנו, יש להם הבנה שבשביל להלחם במשהו בסדר גודל כזה צריך להקריב קורבנות. אצלנו אנשיפ לא מסוגלים להקריב יום עבודה ואת האימונים במכון כושר.

• מעניין 1
פורסם

שכחת לציין שגם "הורו" למי שמעל גיל 70 להכניס את עצמו לבידוד של 4 (!) חודשים. גישה מעניינת? בהינתן העובדה שרב הנסתר על הגלוי (עדיין אין תשובה חד משמעית אם אפשר להידבק שוב אחרי מקרה נוסף כזה ביפן אתמול, לא יודעים אם יש לנגיף השפעות כרוניות/לטווח ארוך ועוד), נראה שהולך להיות שם שמח. ולא בקטע טוב.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...