Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 52 דקות, garicho כתב:

לא יודע, ישבתי אתמול במסעדה והיה מלא אנשים + תור להכנס למסעדה. ולא מדובר רק באנשים צעירים, אלה די הרבה בני חמישים, שישים ויותר…

איפה ?  באנגליה ובהולנד? 

לפני חודש הילדים שלי הלכו להחלקרח ... היה צריך להזמין מקום יומיים שלושה מראש .. פשוט לא היה מקומות.
עכשיו תכנסו לאתר , אתה יכול להזמין מקום מעכשיו לעכשיו .

פורסם
לפני 17 דקות, korola כתב:

איפה ?  באנגליה ובהולנד? 

בחולון, האמת...

אני לא אומר שזה לא קיים, וברור שיש אנשים שחוששים. מכיר אפילו כמה כאלה בצורה קרובה. אבל את הרוב הקורונה כבר פחות מעניינת. הם יתחסנו, גם במנה שלישית ורביעית אם צריך, אבל עדיין ילכו לבילויים, למסעדות, יטוסו וכ"ו...

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

קורולה - חזור שנה וחצי לאחור, להופעות הראשונות של טרנספורטר, ולתשובה שלי שגם בלי סגר אנשים יסתגרו. זה מה שקורה עכשיו.

לא רק המוסדות מבטלים ארועים, גם האמנים מתלוננים שהאיום בסגר גורם לאנשים לא לקנות כרטיסים. זה לא האיום בסגר, זה האיום של הנגיף. מי שלא רצה הגבלות קלות גורם סגר, גם אם לא כפוי.

טעית גם לפני שנה וחצי וגם עכשיו. גם הניתוח שלך לא נכון. אני מכיר אנשים שבחרו לא להזמין טיסה לחול כי פחדו להתקע. לא כי פחדו להדבק.  יש הבדל בין יציאה ספונטנית לבילוי לבין מחויבות למשהו שבסוף עלול להפוך לכסף שנזרק לפח. ואני אומנם יוצא פחות מטרנספורטר הבליין אבל קצת יותר ממך כנראה, ויכול לספר שהכל בסביבה שלי מפוצץ עד 0 מקום כמו בשגרה רגילה לחלוטין. 

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מחלת קרונה לילד מאובחן בקורונה. 

אני כבר לא מתייחס ליום ראשון שעליו לא משלמים גם אם יש תנאי מיטיב אלא לקטע האם יש חובת עבודה במהלך בידוד הילד?

האם הורה מחויב לעבוד? או שאפשר לא לעבוד? 

הילד בן 12, המפגש האחרון עם הילד הבעייתי היה ביום חמישי, אובחן אתמול עם קורונה

*יום חמישי האחרון

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש תשובה באתר משרד הבריאותח (גלגל להתיחסות לילדים עד גיל 12)

האם נילד תסמיני, ואם כן - ממתי? מתי נלקחה הבדיקה החיובית ? האם ההורים מחוסנים וביצעו בדיקה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, יבגניפ כתב:

טעית גם לפני שנה וחצי וגם עכשיו. גם הניתוח שלך לא נכון. אני מכיר אנשים שבחרו לא להזמין טיסה לחול כי פחדו להתקע. לא כי פחדו להדבק.  יש הבדל בין יציאה ספונטנית לבילוי לבין מחויבות למשהו שבסוף עלול להפוך לכסף שנזרק לפח. ואני אומנם יוצא פחות מטרנספורטר הבליין אבל קצת יותר ממך כנראה, ויכול לספר שהכל בסביבה שלי מפוצץ עד 0 מקום כמו בשגרה רגילה לחלוטין. 

התחרטתי , לא בא לי להיכנס לדיון איתך.
תמשיך לבלות הכל טוב. 

עריכה אחרונה על ידי korola
  • מצחיק 2
פורסם
לפני 53 דקות, יבגניפ כתב:

ויכול לספר שהכל בסביבה שלי מפוצץ עד 0 מקום כמו בשגרה רגילה לחלוטין. 

מפוצץ בצעירים שבטוחים שהם חסינים.

אנשים קצת יותר מבוגרים ובעלי משפחות משתדלים להימנע ממקומות צפופים וסגורים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

לא יודע איפה יצא לך להסתובב אבל באזור שלי (גבעתיים/ר"ג) המצב דומה מאוד למה ש @יבגניפ מספר, החל מילדים וכלה במבוגרים (אפילו מאוד). 

אמנם יש יותר הקפדה על מסיכות אבל לא הרבה מעבר לכך.

• רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 34 דקות, פינדר כתב:

מפוצץ בצעירים שבטוחים שהם חסינים.

אין לי מושג על איזה אזור אתה מדבר, אבל אני נתקל בהרבה מבוגרים במקומות בילוי מקורים, לרבות בתי קפה ומסעדות. מאידך ההורים שלי צמצמו יציאת מהבית למה שלא חיוני.

כל אחד וכמה שבא לו להיזהר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

יש תשובה באתר משרד הבריאותח (גלגל להתיחסות לילדים עד גיל 12)

האם נילד תסמיני, ואם כן - ממתי? מתי נלקחה הבדיקה החיובית ? האם ההורים מחוסנים וביצעו בדיקה?

הילד ללא תסמינים, לפני כמה ימים ברגע שגילו, נראה לי ביום שישי או שבת נלקחה הבדיקה.

ההורים מחוסנים, ביצעו את הבדיקה ביחד עם הילד

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

סבבה.

מקומות הבילוי מפוצצים. בצעירים ומבוגרים.

לפני 3 דקות, ניקו פ. כתב:

מאידך ההורים שלי צמצמו יציאת מהבית למה שלא חיוני.

ככל שהמספרים יעלו, עוד אנשים יצמצמו יציאות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

שים לב שאני מדבר על עבודת הורה כאשר הילד בבידוד

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

סבבה.

מקומות הבילוי מפוצצים. בצעירים ומבוגרים.

ככל שהמספרים יעלו, עוד אנשים יצמצמו יציאות.

מקווה שאתה צודק. אני לא אופטימי, שכן סבלנות וחשיבה קדימה אינן מעלות של העם הנבחר, בממוצע. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 12 דקות, ניקו פ. כתב:

מקווה שאתה צודק. אני לא אופטימי, שכן סבלנות וחשיבה קדימה אינן מעלות של העם הנבחר, בממוצע. 

לפני כמה ימים רשמתי כך:

מי שנכווה ברותחין יזהר בצוננין.

עד כה, נכוונו בצוננין. ככה שהזיכרון של עמישראל קצר אבל הזיכרון מאוד חצוי בעניין, יש כאלה שכבר צימצמו ויש כאלה שבאים בדרישות שאמא מדינה תדאג להם ויש כאלה ששמים זין על המצב. 

לקראת החגים נראה התכנסות של אנשים והם פשוט יוותרו על התענוגות שלהם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...